Hair Blog

Digogdine.dk får nyt liv hos Hair Blog

Pressemeddelse • 11/03-2020

Som et led i Candyfloss Collective ApS' vækststrategi har Candyfloss Collective ApS pr. 11/03-2020 overtaget digogdine.dk.

digogdine.dk vil smelte sammen med den daglige drift af Hair Blog hvor beauty allerede i dag omfavnes i alle dets aspekter.

Hos Hair Blog inspirerer og udfordrer vi vores besøgendes skønhedsrutiner. Ønsket er, at digogdine.dk fremover - gennem Hair Blog, i ligeså høj grad vil blive en kilde til inspiration og præsentation af hele beauty-univers der gennem mange år har været et opslagsværk for danskerne.

Gennem anbefalinger i realtid baseret på bl.a. søgehistorik og aktivitetet på Hair Blog vil platformen fra Candyfloss Collective ApS løbende kunne præsentere den besøgende for anbefalinger på tværs af brands fra vores samarbejdspartnere. Anbefalinger præsenteres til den besøgende gennem et intuitivt og lækkert layout.

Ønsket er, at digogdine.dk gennem Hair Blog fremover vil skabe liv i de danske hjem og inspirere til mange gode hårdage!

"Overtagelsen af digogdine.dk vil ikke medføre de store ændringer udadtil for besøgende", udtaler Hair Blog, og fortsætter ”Det er vores hensigt, at Hair Blog bliver den førende inspirationskilde når det kommer til beauty på det danske marked. Vi vil levere indhold, guides og editorials af høj kvalitet.”

For Candyfloss Collective ApS er opkøbet af digogdine.dk en erfaren tilføjelse til en allerede velfunderet platform indenfor beauty. Herunder hudpleje- og hårprodukter, glattejern, krøllejern og meget, meget mere. Hair Blog er allerede i dag en stor inspirationskilde til valg af skønhedsprodukter online.

For yderligere information om overtagelsen af digogdine.dk, kontakt venligst Hair Blog eller Candyfloss Collective ApS.