Hair Blog

Ghdfladjern.dk lever videre hos Hair Blog

Pressemeddelse • 21/03-2020

Som et led i vækststrategien for Candyfloss Collective ApS har vi pr. 21/03-2020 overtaget ghdfladjern.dk.

Fremover vil ghdfladjern.dk være en del af Hair Blog. Overtagelsen vil betyde en øget online synlighed for det populære beauty-universe Hair Blog.

Skønhedsuniverset Hair Blog er i dag en af de førende hjemmesider når det kommer til emner som hårprodukter, hudpleje, styling af håret m.m. Hair Blog er også en gratis online inspirationskilde til køb af skønheds-, hår- og hudplejeprodukter samt meget, meget mere i den samme boldgade.

Målet med platformen er og udfordre den besøgendes valg af beautyprodukter og inspirere til nye valg og ikke mindst forbedrede skønhedsrutiner i en travl hverdag. ghdfladjern.dk matcher godt ind i et overordnet ønske om, at danne rammerne om gode anbefalinger af bl.a. ghd stylingværktøjer. Målet er ligeså at kunne inspirere til nye køb på tværs af de mange danske og udenlandske brands.

Bag Hair Blog er anbefalings-platformen fra , som bl.a. i realtid kan give produktanbefalinger til den besøgende.

ghdfladjern.dk vil fremover være en del af Hair Blog og derigennem inspirere og anbefale ghd stylingværktøjer fra danske netbutikker. Fokus er selvfølgelig også på, at Hair Blog altid kan vise den rigtige pris på netop denne produktgruppe.

"Vores overtagelse af ghdfladjern.dk vil ikke medføre store ændringer for vores besøgende", udtaler Hair Blog, og fortsætter ”Det er vores overordnede mål, at Hair Blog bliver den førende platform indenfor beauty i alle afskygninger. Herunder også ghd stylingværktøjer!”

Hair Blog styrkes efter overtagelsen af ghdfladjern.dk. Overtagelsen vil uden tvivl tilføre værdi til skønhedsuniverset Hair Blog. Universet er i dag allerede en førende inspirationskilde blandt danskerne.

For yderligere information om overtagelsen af ghdfladjern.dk, kontakt venligst Hair Blog eller Candyfloss Collective ApS.