Hair Blog

Lillesnefnug.dk bliver en del af Hair Blog

Pressemeddelse • 11/03-2020

Som et led i vækststrategien for Candyfloss Collective ApS har vi pr. 11/03-2020 overtaget lillesnefnug.dk.

lillesnefnug.dk vil fremover indgå i beauty-universet Hair Blog og styrke platformens position i markedet.

Omdrejningspunktet og ikke mindst ønsket med Hair Blog er allerede i dag, at kunne inspirere og udfordre vores besøgendes valg af bl.a. glattejern, hudpleje- og hårprodukter og meget, meget mere. Med overtagelsen af lillesnefnug.dk vil vores online beauty-univers blive gevaldigt styrket og danne rammerne for en endnu bedre oplevelse og inspirationskilde.

Hair Blog er bygget på platformen fra Candyfloss Collective ApS. Anbefalings-platformen kan bl.a. i realtid give anbefalinger baseret på tidligere aktivitet, historik m.m. Målet med Hair Blog er, at kunne inspirere og udfordre vores besøgendes tanker omkring køb af diverse skønhedsprodukter på tværs af de forskellige brands fra vores samarbejdspartnere.

lillesnefnug.dk vil fremover, gennem Hair Blog, inspirere til en god hårdag!

"Vores overtagelse af lillesnefnug.dk vil ikke medføre ændringer for vores besøgende", udtaler Hair Blog, og fortsætter ”Det er vores mål, at Hair Blog bliver den førende inspirationskilde når det kommer til skønhedsprodukter på det danske marked.”

For Candyfloss Collective ApS er opkøbet af lillesnefnug.dk en styrkelse til en allerede stærkt funderet online platform med beauty som omdrejningspunkt. Hair Blog er allerede i dag en velbesøgt hjemmeside der danner rammerne for inspiration til valg af hudpleje- og hårprodukter, glattejern, krøllejern og meget, meget mere gennem editorials fra vores eksperter.

For yderligere information om overtagelsen af lillesnefnug.dk, kontakt venligst Hair Blog eller Candyfloss Collective ApS.