Hair Blog

Makeover-styling.dk bliver en del af Hair Blog

Pressemeddelse • 12/03-2020

Pr. 12/03-2020 har Candyfloss Collective ApS overtaget makeover-styling.dk. Det sker i linje med vores vækststrategi for 2020.

makeover-styling.dk vil fremover være en del af Hair Blog. Overtagelsen vil betyde en øget online synlighed for beauty-universet Hair Blog.

Hair Blog er allerede i dag en førende spiller på markedet når det kommer til det overordnede tema; Beauty. Hair Blog er ligeså en online inspirationskilde til køb af skønheds-, hår- og hudplejeprodukter samt meget, meget mere i samme boldgade. Målet er at udfordre den besøgendes valg af plejeprodukter og inspirere til nye og forbedrede skønhedsrutiner. Det matcher fint ønsket om, at kunne anbefale og inspirere til nye køb på tværs af de mange danske og udenlandske brands.

Motoren bag Hair Blog er anbefalings-platformen fra , som bl.a. i realtid kan give produktanbefalinger til den besøgende.

makeover-styling.dk vil fremover være en del af Hair Blog og derigennem inspirere og anbefale beauty-produkter fra danske netbutikker. Selvfølgelig også til den bedste pris.

"Hair Blog’s overtagelse af makeover-styling.dk vil ikke medføre ændringer for vores besøgende", udtaler Hair Blog, og fortsætter ”Det er vores ønske og mål, at Hair Blog bliver den førende platform indenfor beauty..”

Hair Blog styrkes efter overtagelsen af makeover-styling.dk. Overtagelsen vil uden tvivl tilføre værdi til beauty-universet Hair Blog. Hjemmesiden er allerede i dag utrolig populær blandt danskerne.

For yderligere information om overtagelsen af makeover-styling.dk, kontakt venligst Hair Blog eller Candyfloss Collective ApS.