American Crew Fiber Test 2020

Cf
Din guide
Camilla, frisør
American Crew Fiber Test 2020

American Crew Fiber er en af de bedst sælgende stylingprodukter til håret på markedet i øjeblikket. Voksen tilfører håret et medium til stærkt hold og giver samtidig håret en let glans. American Crew Fiber dufter lækkert af citrus og du slipper hermed for duften af blomster og sommerfugle, som de fleste hårprodukter har tendens til at dufte af.

American Crew Fiber

Beskrivelse fra American Crew: “Provides texture with added thickness and a matte finish. Works well for short, choppy cuts. For best result work a small amount evenly between palms before working into hair. Distribute evenly through damp hair and style as desired.”

Vurdering af American Crew Fiber

Jeg har igennem mange år brugt en del forskellige stylingprodukter fra American Crew; specielt de populære varianter af american crew voks . Senest har jeg prøvet de 2 nye varianter Defining Paste og Molding Clay, men jeg synes altid at jeg vender tilbage til American Crew Fiber efter at have brugt de andre i et par dage. Der er ingen tvivl om at det er godt at udvide sin horisont og prøve andre stylingprodukter, men denne voks er fast inventar på hylden i badeværelset hos mig.

American Crew Fiber kommer i en lækker dåse, som oser af maskulinitet med sit dunkle grunddesign oplyst af det let glinsende blå låg. Der er ingen tvivl om at denne voks er udviklet til mænd – af mænd! Jeg vender tilbage til American Crew Fiber gang på gang fordi at den rammer det jeg ønsker i en voks. Stærkt og modellerbart hold, ikke voldsom glans, god duft og lækker emballage. Det sidste betyder nok ikke så meget for de fleste, men hvorfor ikke flashe hvilket stylingprodukt man bruger på badeværelset – så skal det altså se ordentligt ud!

American Crew Fiber er nem at fordele i håndfladerne og er derefter også nem at tilføre i håret. Duften at citrus hænger ikke ved hele dagen, men kun de første par timer. Jeg vil helt sikkert anbefale American Crew Fiber voksen til andre der måtte have brug for et maskulint, gennemført og lækkert stylingprodukt.

Positivt ved American Crew Fiber

  • Designet til manden
  • Godt hold og lækker duft

"Negativt" ved American Crew Fiber

  • At der ikke er mere i dåsen…

Tips & tricks til brugen af American Crew Fiber:

  • Brug voksen i tørt hår for det bedste resultat
  • Sørg for at fordele voksen i håndfladerne inden påførsel
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 31. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 05. februar 2015.