Anmeldelse: d:fi d:sculpt hårvoks

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Anmeldelse: d:fi d:sculpt hårvoks
D:fi voks er en af de mest populære stylingprodukter på markedet indenfor voks. Der findes D:fi voks til stortset alle formål, ønsker af styling og ikke mindst temperament. Der er netop kommet en ny D:fi voks på markedet med navnet D:fi d:sculpt. Tidligere har der kun været 5 forskellige varianter fra dette lækre brand – nu er der 6.

D:fi d:sculpt voks, perfekt til et pjusket look

Der har manglet en D:fi voks, som gjorde det muligt at skabe et pjusket bed head look. D:fi d:sculpt er denne voks. Voksen tilfører håret et stærkt hold, som ikke stivner. Samtidig med at en let glans lægger sig på overfladen af hårstråene. D:fi d:sculpt er ideel til at skabe det klassiske bed head look i både kort og halvlangt hår. Denne variant af D:fi voks minder mest af alt om en god mud eller clay voks – men den adskiller sig dog fra mængden! Udvalget af hårvoks, som tilfører håret et pjusket look er stort. Et pjusket look kræver masser af hold og volumen, uden afstivning af håret. Ofte vil man vælge en mud eller clay voks til formålet, netop for, at undgå den glans, som mange hårvoks varianter formår at tilføre håret. D:fi d:sculpt tilfører ikke håret glans, hvilket gør denne voks ideel til at erstatte en klassisk mud eller clay voks. Er du mest til clay voks? Så læs mere om clay voks lige her

Skab et pjusket look med D:fi d:sculpt

D:fi d:sculpt er den perfekte voks til dig, som ønsker at skabe et pjusket look i kort eller halvlangt hår. Voksen har masser af hold og på bedste D:fi voks stil tilfører den frisuren masser af tekstur og struktur. Kort sagt vil enhver frisure med utæmmede, rodede og pjuskede hårstrå blive absolut fænomenal og perfekt med D:fi d:sculpt. Ofte kan det pjuskede look falde sammen i løbet af dagen, men D:fi d:sculpt afstiver håret tilpas og dermed undgår du dette problem. Samtidig er voksen hold tilpas ’blødt’, så du altid kan restyle håret i løbet af dagen.

D:fi d:sculpt dufter lækkert af citrus

Samtlige D:fi voks varianter har hver deres unikke og lækre duft. Ofte er det ananas-duften, som præger de forskellige D:fi hårprodukter. D:fi d:sculpt har fået en lækker duft af citrus, hvilket skiller denne voks ud fra mængden. D:fi d:sculpt har fået tildelt holdfaktor 9 ud af 10, hvilket gør netop denne variant af D:fi voks til den voks med næst-stærkest hold.

Style håret med D:fi d:sculpt

  1. Style altid håret når det er nyvasket og rent. Voksen binder bedre til håret og du slipper for at fedt og snavs fra tidligere tynger det enkelte hårstrå.
  2. Grav én eller to fingerspidser voks ud af D:fi d:sculpt krukken og varm voksen op i håndfladerne ved at gnide dem mod hinanden
  3. Brug håndfladerne til at fordele voksen i håret. Lav en roterende bevægelse for at kunne fremprovokere det pjuskede look. Afslut din styling ved at fremhæve de enkelte hårstrå med fingerspidserne.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 16. februar 2015.