Anmeldelse: OSiS Dust It hårpudder

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Anmeldelse: OSiS Dust It hårpudder

Dette er et gæstindlæg af Camilla, som er vores tilknyttede frisør hos Hair-Blog.dk. Hun anmelder her OSiS Dust It hårpudder fra Scharwzkopf.

OSiS Dust It Mattifying Powder

Beskrivelse fra producenten: “OSIS+ Dust It Mattifying Powder – texture. Lightweight powder to texturize. Soft matt effect. Light control & separation. Long lasting hold. Natural feel. Apply to dry hair. Shake gently before use. Hold factor 1 – light control.”

OSIS+ Dust It er et pulverprodukt, skabt til at give dig fuld kontrol over din styling. OSIS+ Dust It kan bruges til at skabe volumen og fylde i langt og fint hår. Håret får et mat look, som varer ved dagen lang. Brug pulveret i tørt hår.

OSiS+ Dust It - vurdering

OSIS+ Dust It betegnes af flere, som tryllestøv til håret. Dust It har indtil for nylig været det eneste hårpudder til håret, som havde den unikke effekt, som produktet nu engang har. Jeg har et utroligt fint hår og jeg skal helt ned og kigge på hvilken shampoo jeg bruger for ikke at tynge håret unødvendigt.

Som stylingprodukt plejer jeg at bruge clay voks til at skabe volumen i mit lange og fine hår. Men efter et par timer plejer håret at se fedtet ud. Nu har jeg prøvet OSIS+ Dust It i et par dage og jeg må sige at jeg er yderst tilfreds med produktet! Det tager lige et par dage at vende sig til det og øve sig i hvordan man doserer og fordeler pulveret i håret. Men når man først har styr på de grundlæggende ’ryst’ med hænderne for at dosere den rette mængde er OSIS+ Dust It et vidunderprodukt!

Jeg har afprøvet OSIS+ Dust It til at skabe volumen i mit eget hår, give sønnens hår et mat look og ikke mindst hvad der sker hvis ’låget falder af’ under drysningen…

Det var utroligt nemt at bruge pulveret i mit eget hår – drys, løft med fingerspidser og vupti. Flot og fyldigt hår!

"Min søn plejer at bruge en eller anden voks til at sætte håret og gør derefter ikke mere ved det. Han var dog yderst positivt overrasket over OSIS+ Dust It effekten i hans hår. Det endte ud med at han nu har taget den ene af de to dåser jeg havde på hylden!"

Det at ’låget falder af’ ved en fejl sker ikke… Jeg tog en kniv og fik låget af og hældte derefter bunden i vejret på dåsen. Resultatet blev et ekstremt hvidt hår og hvidt pulver ud over det hele! Det var ikke umiddelbart muligt at rette op på frisuren efterfølgende, så jeg måtte en tur i bad.

Her efter et par dages brug af OSIS+ Dust It har jeg kun positivt at sige om produktet. At pulveret kan give volumen i selv mit fine hår er et stort plus hos mig. Jeg vil helt sikkert anbefale produktet til andre.

OSiS Dust It - for:

  • Kan tilføre volumen og fylde i selv fint hår
  • Nemt at dosere mængden af pulver der kommer ud
  • Fed mat effekt i selv kort hår

OSiS Dust It - mod:

  • Pulveret kan være lidt for følsomt overfor fugt

OSiS Dust It - tips:

  • Undgå for alt i verden at få fugt ned i dåsen
  • Drys pulveret ud med små drys og fordel inden du ryster mere ud
  • Brug små mængder for at undgå at håret bliver hvidt
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 16. februar 2015.