Bedste Hårvitaminer: Læs frisørens guide til valg af hårvitaminer

Har du altid drømt om et langt og glansfuldt hår, som folk misunder dig for? Så bliver det med de bedste hårvitaminer meget lettere at få et smukt og sundt hår. Hårvitaminer er fyldt med gode næringsstoffer, mineraler og vitaminer, som vil få dit hår til at stråle af sundhed som aldrig før.

Bedste Hårvitaminer: Læs frisørens guide til valg af hårvitaminer

Bedste Hårvitaminer i test var

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.

Vi har testet nogle af markedets mest populære og bedste hårvitaminer til håret. Så savner du inspiration til valg af hårvitaminer eller måske er du klar på og prøve noget nyt, så skal du bare fortsætte læsningen her i vores store guide!

Med testen her guider vi dig til de bedste hårvitaminer!

1. SugarBearHair Hair Vitamins 60 stk test - BEDST I TEST

Produkttype: hårvitaminer Konsistens: blød blå vingummi Emballage: krukke med skruelåg Anmelder: Camilla
SugarBearHair Hair Vitamins 60 stk
👍
Bedste
i test
Hair Blog

Blå vingummi hårvitaminer

Her i salonen har vi også vitaminer til håret på hylderne, men desværre ikke de her Sugarbearhair hårvitaminer. Jeg tager dagligt mine normale vitaminer OG de her hårvitaminer der skulle få lokkerne til at synes stærkere, sundere osv.

Jeg har læst side op og side ned samt set den ene video efter den anden og jeg forstår udmærket pointen i, at vi skal sikre os, at håret får præcis de vitaminer det har brug for. Jeg synes dog at produktet i sig selv er lidt diffust da man ikke som sådan kan se ‘resultatet’. Jeg mener ikke der er tale om placebo effekt, men spiser du i forvejen vitaminer kender du måske følelsen af, at man ikke rigtigt ved ‘hvilken forskel de gør’ - udover at tilføre kroppen det den mangler.

Det var lige min personlige status og take på hårvitaminer set med et helikopterperspektiv.

MEN. De her Sugarbearhair vitaminer smager virkelig fortrinligt og det er da også lidt sjovt med bamse formen de har. Hvem elsker ikke vingummibamser? Og nu må man tilmed spise dem hver dag under påskud af, at de hjælper på lokkernes ve og vel. Love it!

Når jeg bliver spurgt i salonen om jeg kan anbefale vitaminer til håret kommer jeg altid retur med svaret; jeg spiser dem selv og jeg vil ikke undvære dem.

👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

2. Njord Hair Vitamins 60 stk. test

Produkttype: hårvitaminer Konsistens: blød vingummi Emballage: krukke med skruelåg Anmelder: Camilla
Njord Hair Vitamins 60 stk.

Hårvitaminer med smag af jordbær og kirsebær

Njord hårvitaminer er klassiske vingummi vitaminer til håret. En unik sammensætning af næringsstoffer giver håret de bedste forudsætninger for og vokse, så håret bliver stærkere og mere fyldigt.

Bøtten indeholder 60 smagfulde hår vitaminer der er udviklet til at give en sund og hurtig hårvækst. Vitaminerne reparerer beskadiget hår og styrke hårsækkene ved hovedbunden. Sunde hårsække giver en sund hårvækst med styrke o g mere fylde.

Njord Hair Vitamins har et højt indhold af bl.a. Folsyre, Biotin, B6 og B12. Alt i alt en god kombination til vedligeholdelse af håret indefra og ud. Folsyre understøtter celledeling der bevirker at hårsækkene kan danne nye sunde hårceller. Zink opretholder en normal vækst af hårstrå. De indeholder herudover også bl.a. vitamin A, C, D3 og E.

Anbefalet daglig dosis er 1 stk. i forbindelse med et måltid eller et glas vand. De smager i øvrigt dejligt af jordbær og kirsebær. Hver bøtte af 60 stk. svarer derfor til ca. 2 måneders forbrug.

Derfor skal du vælge Njord Hair Vitamins 60 stk.

Vælg Njord Hair Vitamins hvis du ønsker en hårvitamin der har en lav pris per hårvitamin, men er mindst ligeså effektfuld.

Hårvitaminer med smag af jordbær og kirsebær, Vingummi vitaminer til håret, Unik blanding af vitaminer og mineraler til håret
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

3. SugarBearHair Women's Multi Vitamins 60 stk. test

Produkttype: multivitaminer Konsistens: blød lyserød vingummi Emballage: krukke med skruelåg Anmelder: Camilla
SugarBearHair Women's Multi Vitamins 60 stk.

Lyserøde vingummi multivitaminer til kvinder

Jeg kendte i første omgang kun til den blå variant af de populære hårvitaminer fra SugarBeraHair, men nu har jeg også været omkring de lyserøde multivitaminer til kvinder i vingummiform!

De blå hårvitaminer og de her lyserøde multivitaminer minder overordnet set en del om hinanden. Konsistensen af vingummien er mer’ eller mindre den samme, men smagen er måske lidt forskellig. Smagen er dog også utrolig lækker og den samme søde vingummibamse smag af bær. Den store forskel ligger i ingredienslisten. De blå hårvitaminer er klassiske overall, fits the most hårvitaminer… De lyserøde multivitaminer derimod er specielt udviklet til os kvinder! De hjælper på ‘hele kvindekroppen’.

De lyserøde SugarBearHair multivitaminer indeholder vitamin C, D, E, B2, omega 3, B6 og B12. Herudover er denne variant selvfølgelig også vegansk og uden kunstige farve- og sødestoffer. We like!

Indholdet af vitaminer bidrager til kroppens ve og vel på bedste vis. Multivitaminerne bidrager tildannelse af kollagen i huden alt i mens den beskytter dine celler mod oxidativt stress. Derudover bidrager den til at vedligeholde et normalt immunforsvar.

De lyserøde multivitaminer har jeg taget med i dette skrive om ‘bedste hårvitaminer’ da de som sådan også bidrager til flottere hår qua deres mange gode vitaminer.

Produktet foreskriver en daglig dosis på 2 stk. Læs mere om produktet hos forhandleren.

Derfor skal du vælge SugarBearHair Women's Multi Vitamins 60 stk.

Du skal vælge SugarBearHair Women’s Multi Vitamins hvis du ønske et alternativ til en klassisk multivitamin. Udformningen er sjov og anderledes og de har en god smag.

Vingummi-multivitaminer til kvinder, Højt indhold af vitaminer, Bidrager til et normalt immunforsvar, Fri for gluten - soya - gelatine, Ingen kunstige smags-og farvestoffer, IKKE testet på dyr
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

4. New Nordic Hair Volume gummies 60 stk test

Produkttype: hårvitaminer Konsistens: blød vingummi Emballage: krukke med skruelåg Anmelder: Camilla
New Nordic Hair Volume gummies 60 stk

Hårvitaminer med smag af æble

En klassisk hårvitamin fra New Nordic. En hårvitamin i vingummiform med smag af æble. Vitaminen indeholder hirse, padderokke, biotin og zink. Hver især er det næringsstoffer der bidrager til en sund hovedbund og sunde hårsække. Sunde hårsække er et godt udgangspunkt for en god hårvækst. Det er i hårsækkene at nye hårstrå dannes.

Indholdet af biotin og zink hjælper med at vedligeholde et normalt hår samt en normal hud. Zink bidragert ligeså til at vedligeholde normale negle.

Alt i alt en fin vingummi vitamin med lækker smag af æble. Anbefalet daglig dosering er 2 stk. Læs mere om produktet hos forhandleren.

Derfor skal du vælge New Nordic Hair Volume gummies 60 stk

Vælg hårvitaminer fra New Nordic hvis du ønsker vingummi vitaminer med smag af æble.

Vingummi vitaminer med smag af æble, Indeholder biotin og zink
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

5. Beauty Bear Hair Vitamins test

Produkttype: bamseformede hårvitaminer Konsistens: blød vingummi Emballage: krukke med skruelåg Anmelder: Camilla
Beauty Bear Hair Vitamins

Vingummibamse tygge-hårvitaminer

Hårvitaminerne fra Beauty Bear Hair er formet som lækre, bløde vingummibamser, der er behagelige at tygge. De har smag af solbær.

Vitaminerne styrker håret og skaber de bedste forudsætninger for en øget vækst af hår fra hovedbunden. De små vingummi vitaminer indeholder essentielle næringsstoffer der har en positiv virkning på håret. De indeholder bl.a. biotion og zink, som styrker og vedligeholde hårpragten alt i mens et miks af vitaminer har en gavnlig effekt på det enkelte hårstrå.

Hair Vitamins fra Beauty Bear er veganske og indeholder ingen kunstige farve- eller smagsstoffer. Den anbefalede dosis er 2 stk. Læs mere om de populære vitaminer hos forhandleren.

Derfor skal du vælge Beauty Bear Hair Vitamins

Vælg disse hårvitaminer fra Beauty Bear hvis du en klassisk vingummi vitamin der hjælper håret med og stå imod hverdagens mange udfordringer og påvirkninger. De styrker håret så det fremstår sundt og smukt.
Vingummibamse tygge-hårvitaminer, Lækker smag af solbær, Styrker hårstråene, Blød vingummibamse konsistens, Veganske hårvitaminer, Hårvitaminer uden kunstige farve-og smagsstoffer
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

6. Yummi Gummi Hair Vitamins 60 stk. test

Produkttype: hårvitaminer Konsistens: blød vingummi Emballage: krukke med skruelåg Anmelder: Camilla
Yummi Gummi Hair Vitamins 60 stk.

Hjerteformede hårvitaminer med jordbærsmag

Yummi Gummi hårvitaminer er en af de få vitaminer til håret der ikke er formet som en vingummibamse, men som et hjerte. Hårvitamin hjerter - here you go!

Betyder formen ej heller det store for dig eller går et vingummi hjerte også lige an? Så læs med; det her er en hårvitamin fyldt med vitamin A, C, D, E og B6. Herudover jod, zink, choline, inositol, pantothensyre samt B12. Zink bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår.

De bløde hårvitamin hjerter har en lækker naturlig smag af jordbær. Hårvitaminerne er unisex og kan anvendes af begge køn og tilmed af alle hårtyper.

Vælg hårvitaminer fra Yummi Gummi hvis du vil indtage dine vitaminer til håret på en særlig måde. De er ideelle til dig der ikke er glad for at sluge vitaminpiller, men ønsker og indtage vitaminer.

Anbefalet daglig dosis er to hjerte vitaminer. Læs mere om produktet hos forhandleren.

Derfor skal du vælge Yummi Gummi Hair Vitamins 60 stk.

Vælg disse hårvitaminer hvis du ønsker en hjerteformet hårvitamin med smag af jordbær - der er fyldt med vitaminer!

Kosttilskud til håret, Hjerteformet vingummi hårvitaminer, Fyldt med vitaminer, Veganske hårvitaminer, Vitaminer til alle typer af hår
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

Bedste vitaminer til håret

Er dit hår ikke så tykt og sund, som du går og drømmer om? Det kan der være mange grunde til. Det kan skyldes alt lige fra styling med hårtørrer og glattejern til hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet.

Heldigvis er der hjælp at hente til at få et smukt hår. Gode vitaminer til håret vil gøre en stor forskel, så dine lokker vil få sin smukke glans tilbage.

Hår har brug for vitaminer og mineraler for at danne nye og stærke hårstrå. Dette kan du få ved hjælp af en varieret kost, men du kan også supplere med et tilskud af de bedste hårvitaminer, som du kan finde på markedet.

Her på Hair-blog.dk har vi samlet de bedste tilbud på hårvitaminer, og giver dig samtidig mulighed for at sammenligne priser på kryds og tværs fra en lang række online butikker, der sælger de bedste hårvitaminer.

Hvad indeholder de bedste hårvitaminer?

De bedste hårvitaminer til dit hår indeholder oftest følgende vitaminer:

A-vitamin

 • A-vitamin er et meget vigtigt vitamin for dit hår. Det er fedtopløseligt og nødvendigt for din hårvækst, dit syn, immunsystemet og kroppens slimhinder.
 • A-vitamin er samtidig med til at bidrage til kroppens egne olier, der er god næring til hår og hovedbund. Et symptom på mangel af a-vitamin kan være knækket og spaltet hår.

B-vitamin

 • B-vitamin består af i alt 8 vitaminer. Alle disse vitaminer er vigtige for hele kroppen og dermed også for vores hår.
 • B-12, Bioetin og Nicain er de vigtigste af B-vitaminerne, da de styrker hårets sundhed og styrke.
 • Mangel på b-vitamin kan ses ved hårtab.

C-vitamin

 • C-vitamin er vigtig for produktionen af kollagen, der findes i huden og specielt i håret.
 • Derfor er c-vitamin vigtigt for et sundt og stærkt hår.
 • Spaltet hår som har tendens til at knække, kan skyldes mangel på C-vitamin.

D-vitamin

 • Vidste du, at d-vitamin fremmer en sund hårvækst. Mangel på vitaminet kan resultere i hårtab.

E-vitamin

 • E-vitamin er en vigtig antioxidant for håret, der opbygger og reparerer hårcellerne.
 • Samtidig beskytter e-vitamin håret mod ydre påvirkninger og bidrager til en sund hårvækst.

Hvilke vitaminer er godt for håret?

For at sikre et sundt og flot hår er det vigtigt med den rette mængde af vitaminer. Symptomer på vitaminmangel kan blandt andet ses i form af hårtab, spaltet hår samt hår der knækker.

Hårvitaminer der har betydning for dit hår og stor betydning i forhold til vedligeholdelse af håret, hårpleje og hårvækst er følgende vitaminer:

 • A-vitamin
 • B-vitamin
 • C-vitamin
 • D-vitamin
 • E-vitamin

De bedste hårvitaminer findes i dag i mange forskellige indpakninger, og sælges som lignende slik med forskellige smage. Pakken, udseende og smag kan være underordnet, hvis indholdet af vitaminer og mineraler ikke er til stede. Det er derfor vigtigt, at du holder dig til de anbefalede mængder.

Virker hårvitaminer til håret?

Hårvitaminer til håret har som så mange andre ting en god virkning, hvis du benytter det over en længere periode og er tålmodig. Effekten viser sig ikke fra dag til dag. Det tager tid, før du begynder at se resultaterne, men resultaterne er værd at vente på. De gode hårvitaminer virker indefra og starter først sin virkning i hårrødderne, hvorefter det nye hår der vokser ud har tilføjet de ekstra næringsstoffer.

Hvordan får jeg langt hår hurtigt?

Det handler først og fremmest om at være tålmodig. Det kan nemlig sagtens tage 2 til 3 år, inden dit hår er rigtig langt.

Dog er der ting, du selv kan gøre for at hjælpe dit hår godt på vej til at vokse. Du skal sørge for at spise en sund og varieret kost med gode vitaminer. Der er nemlig en række vitaminer, som det er vigtigt, at dit hår får, så det kan blive sundt, stærkt og glansfuldt. Disse vitaminer er med til at optimere dit hårs vækstfase, så strukturen i dit hår bliver sundere og stærkere.

Det kræver altså mange forskellige vitaminer for at få den rigtige ernæring til dit hår. Det kan derfor også være svært at få alle disse vitaminer gennem kosten. Ved at supplere med en af de bedste hårvitaminer får du alle de næringsstoffer, som dit hår har brug for.

Populære mærker

FAQ - ofte stillede spørgsmål om hårvitaminer

SugarBearHair Hair Vitamins 60 stk hårvitaminerne er bedst i test 2024

Bedøm denne artikel
91 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 12. januar 2021. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 19. april 2020.