TEST: 3 læbepomader med farve testet

Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare læber - måske med et hint af farve! Vi har været Hair blog rundt og fundet de mest populære varianter af læbepomade med farve i. Læs med her i artiklen hvor du vil blive guidet til den bedste læbepomade med farve, men også få et par vigtige tips til køb og brug af denne type produkt. Læs med!

TEST: 3 læbepomader med farve testet

Bedste Læbepomade med farve i test var

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.

Vi har testet nogle af markedets mest populære og bedste farvet læbepomade produkter. Så overvejer du og følge trenden med læbepomade med farve i, så skal du bare fortsætte læsningen her i vores store test.

Med testen her guider vi dig til den bedste læbepomade med farve!

1. Dr.Lipp 100% Natural Moisturising Colour Lip Tint - Sweet Potato test - BEDST I TEST

Produkttype: farvet læbepomade Konsistens: flydende læbepomade Emballage: tube med skruelåg Anmelder: Louise
Dr.Lipp 100% Natural Moisturising Colour Lip Tint - Sweet Potato
👍
Bedste
i test
Hair Blog

Lækker fugtgivende læbepomade med farve

Jeg er typen der altid har en lipgloss, læbepomade o.l. i håndtasken når jeg er på farten. Min ‘læbepleje-rutine’ starter dog allerede på vej ud af døren hvor den første kærlighed gives til læberne. Dette produkt beskrives, som en ‘tonet pomade’.

Lookfantastic har sendt os en af deres Beauty Boxes. Heri var der en prøve på denne ‘Lip Tint’. Jeg har læst op på produktet og må sige at forventningerne var sat højt allerede inden jeg havde fået skruet låget af.

Henover dagen oplever jeg normalt at skulle påføre mere læbepleje fordi følelsen af at læberne udtørrer opstår fra tid til anden. Jeg har nu prøvet denne læbepomade (lip tint) fra Dr.Lipp henover et par uger. Jeg er dybt overrasket over effekten og ikke mindst holdbarheden.

Jeg er slet ikke det mindste i tvivl og min oplevelse af produktet. Jeg har afprøvet mange, mange forskellige læbepleje produkter gennem tiden. At jeg nu er præsenteret for og har fundet denne, som hverken klistrer læberne sammen, er besværlig at påføre og ikke dufter af en hel slikbutik - er helt fantastisk!

Jeg har nu efter et par ugers brug - efter og have sat en streg i notesblok på telefonen for hver påførsel henover dagen, at mit forbrug af læbepomade er faldet til 2-3 gange henover den fulde dag. Min referenceperiode op til hed 4-5 gange. Så alt i alt holder denne fra Dr.Lipp bedre ved på læberne. Dette til trods for at jeg selvfølgelig både drikker kaffe, spiser frokost m.m. henover dagen.

Derfor skal du vælge Dr.Lipp 100% Natural Moisturising Colour Lip Tint - Sweet Potato

Du skal købe Dr.Lipp Lip Tint hvis du ligesom jeg er en sucker for god læbepleje og sætter stor pris på kysseklare læber! Det her et et ægte 2-i-1 produkt; læbepleje og farve. Jeg har afprøvet farven Sweet Potato der var let rødlig - super lækker farve - Lip Tint fra Dr.Lipp findes i et hav af forskellige nuancer.

100 % naturlig, Fri for dyremishandling, Uden miljømæssige forurenende stoffer, Farve fra GMO-fri plantepigmenter (saftige hyldebær), God geleagtig konsistens der gør den nem og påføre læberne, Ingen sprukne eller tørre læber, Fri for parabener, duftstoffer, sulfater, mineralolie, petrolatum, farvestoffer og silikone
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

2. Burt's Bees Tinted Lip Balm - Rose test

Produkttype: rosa farvet læbepomade Konsistens: fast læbepomade stift Emballage: stift med skub op Anmelder: Louise
Burt's Bees Tinted Lip Balm - Rose

Læbepomade med sheasmør og en let rosa farve

Burt’s Bees læbepomade er et sikkert valg. Til dato har mærket ikke lavet andet og det lader ej heller til, at der er andre produkttyper på vej i serien. De har dedikeret deres energi til og skabe en række ultimative produkter til læbepleje.

Det er en læbepomade med farve i, som giver læberne en let rosa farve. Det er et friskt pust og farven er lige tilpas uden og tangere læbestift-niveau. Læberne får en lækker ‘fysisk’ beskyttelse efter påsmøring og de er lækre bløde. Jeg vil næsten kalde dem 100% kysseklar!

Læbepomaden fra Burt’s Bees indeholder udelukkende naturlige ingredienser og der findes i skrivende stund godt 9 andre alternative farver. Jeg valgte en rosa farvet læbepomade.

Produktet skrues op af sin emballage og smøres på læberne. Undgå selvsagt og lade produktet ligge i den varme håndtaske eller i solen.

Læbepomaden indeholder sheasmør og botanisk voks (fra bier, selvfølgelig!) der giver dine læber en naturlig, ren farve med blot et strøg. Den er derfor også godt drøj i brug.

Jeg elsker den for sit ikke-fedtede finish! Der er intet værre end læbepomade der klistrer på læberne når man snakker!

Indeholder 100% naturlige ingredienser, Læbepomade med farve, Indeholder sheasmør og botanisk voks fra bier = bløde læber!
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

3. Vaseline Lip Therapy Rosy Lips test

Produkttype: rosa farvet læbepomade Konsistens: let fast læbepomade Emballage: tindåse Anmelder: Louise
Vaseline Lip Therapy Rosy Lips

Læbepomade med let rosa farve i tindåse

Mærket Vaseline er primært kendt for deres klassiske gule tindåse hvori man finder deres gule Vaseline produkt. Vaseline har fornyet deres sortiment og heri finder man nu også farvet læbepomade, som denne Lip Therapy Rosy Lips.

Navnet afslører næsten hvilken farve læbepomade har; let rosa. Læberne får det nødvendige boost af fugt og produktet har samtidig en helende og beskyttende effekt på sprukne læber. Sprukne læber kan opstå hvis de får lov til at tørre ud eller hvis du udsættes for yderligere skade af vind og vejr. Læbepomaden har ligeså en let duft af roser.

Efter en lille uges tid med denne Vaseline læbepomade i håndtasken har jeg oplevet lækre bløde læber. Det eneste jeg kan sætte en finger på er emballagen. Det er ingen hemmelighed, at ens fingre henover en hel dag ikke altid er lige rene. Man rør ved rattet i bilen, døren på kontoret, bestik i kantinen osv. Det er formentlig i sidste ende en smagssag, men jeg foretrækker selv emballage hvor man klemmer produktet ud og dermed ikke har fingre nede i produktet.

Effekten af læbepomaden er genial og selve tindåse er super fin med sit fancy retrodesign. Lækkert finish med den lette rosa farve. Lidt farve gir’ læberne et friskt pust!

Farvet læbepomade med let rosa farve, Glansfuld finish, Plejer tørre og sprukne læber, Fri for parabener, Blødgør læberne
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

Hvad er læbepomade med farve?

Som titlen antyder er der simpelthen tale om læbepomade med farve i.

Produktet er en blanding mellem den klassiske læbepomade og lipgloss. Med denne type produkt får man lidt fra begge verdener; pleje og farve. Der er ingen tvivl om, at man med en farvet læbepomade kan få et friskere look og samtidig sikre en god pleje af læberne alt i mens.

Hvor startede trenden med farvet læbestift?

Tilbage i ultimo 2018 blev læbepomade med farve et samtaleemne over hele Asien. Vi har med tiden også samlet trenden op her i Skandinavien, men vi har dog været lidt senere til og fange trenden og de åbenlyse geniale fordele ved netop sådan et produkt.

Læbepomade med farve går også under det engelske navn ‘lip tints’. Lip tints blev populære da de kunne skabe den perfekte ombré lip. Det var et udtryk mange asiatiske skuespillere og kendte mennesker hurtigt fangede - og dermed blev populært blandt menigmand.

Da trenden med farvet læbepomade var allemandseje skiftede den mere over i et ensartet ‘fadet look’. Dette udtryk fik navnet ‘blurred lip’.

Hvad er ombré lip?

Ombré lip er navnet på en metode hvor man har en lysere tone på ‘indersiden af læberne’, som fader ud som man nærmer sig læbens kant.

Man kender også ombre hair, som er lidt derhen af - blot i håret, men farven fader ud og changerer som man kommer ud langs hårets længde.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om læbepomade med farve

Dr.Lipp 100% Natural Moisturising Colour Lip Tint - Sweet Potato læbepomaden er bedst i test 2024

Bedøm denne artikel
61 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 12. januar 2021. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 10. juni 2020.