Bedste Leave In Conditioner: Læs frisørens guide til valg af Leave In Conditioner

Bedste Leave In Conditioner: Læs frisørens guide til valg af Leave In Conditioner

🥇Dagens tilbud på leave in conditioner

"Milk_Shake Leave in Conditioner er en super lækker fugtgivende leave in kur, som egner sig perfekt til dig der ønsker efter fugt til håret. Kuren er super plejende og den genopbygger hårets..."

70 kr.
199 kr.

Måske du kender følelsen af at lade fingrene glide gennem et silkeblødt hår der hverken klistrer eller er filtret - og hvordan duften spreder sig ud i rummet efterfølgende?

Det er lige præcis den følelse du kan få i håret med en god leave in conditioner!

Så handler det blot om finde den bedste leave in conditioner til netop dit hår. Finder du ‘dit match’ vil du opleve ekstra glansfulde og bløde lokker dag ud og dag ind. Jeg lokker jo næsten med evigt gode hårdage - kan du fornemme det? Det er (næsten) også sådan du vil opleve det fremover!

Gode hårdage med den bedste leave in conditioner

At finde den bedste leave In conditioner der matcher netop ens egne ønsker og behov til et hårplejeprodukt kan være en større omgang, men frygt ej. I min frisørsalon sælger vi mange, mange flasker om ugen, om måneden og om året.

Jeg plejer altid og anbefale en variant der både duft- og prismæssigt rammer kunden i stolen. At sælge et dyrt hårprodukt til en kunde der måske aldrig ville have brugt så mange penge på et hårprodukt vil resulterer i, at kunden går hjem - stiller det på badeværelseshylden og sparer meget på det. Det er bestemt ikke ønsket. Så jeg forsøger altid, så vidt muligt, at fornemme ønsker til duft og effekt, men mindst lige så meget prisen.

Jeg har dog endnu ikke oplevet en kunde i salonen der ikke er kommet retur næste gang og ville have en ny med hjem. Samtidig roses resultatet og oplevelsen selvfølgelig. Tænk at kunne give gode hårdage til så mange - blot med så simpelt et trick, en god leave in conditioner. Det er skønt!

Hvem er leave in balsam til?

Produktet er til alle der ønsker ekstra bløde og glansfulde lokker gennem hele dagen og måske har behov for ekstra pleje af længder og spidser. Man bør anvende leave in balsam i håndklædetørt hår og lade den sidde resten af dagen. Produktet beskytter håret og man undgår at det filtrer sammen når man går udenfor i vinden der blæser eller man gnubber hårpragten mod puderne i sofaen.

Læs med nedenfor hvor jeg vil gå lidt mere i dybden med det her vidunderprodukt! Først og fremmest får du dog lige mine fire helt åbenlyse årsager til hvorfor du bør investere i dette produkt næste gang du er hos frisøren eller (måske endda NU) købe leave in balsam online til levering indenfor et par dage!

Fire fordele ved leave in conditioner

  1. Leave in balsam beskytter håret gennem hele dagen
  2. Balsammen giver håret glans og styrke
  3. Produktet sikrer rigelig med fugt i hårstråene
  4. Håret filtrer ikke

Hvorfor vælge leave in frem for en normal conditioner?

Tidsoptimering. Det lyder måske lidt for ‘nå ja’-agtigt? I så fald bør du blot sætte pris på din egen konklusion. Det er ingen tvivl om, at man sparer meget tid i badet OG på badeværelset generelt set ved at gå med sin udvalgte bedste leave in conditioner frem for den klassiske balsam.

Som beskrevet et par gange skal man nemlig IKKE skylle dette leave in hårplejeprodukt ud af håret igen efter anvendelse. Det skal blot blive siddende i lokkerne og give en masse kærlighed til længder og spidser. De vil takke dig for det.

Qua det faktum at man ikke skyller produktet ud igen vil det arbejde over længere tid end blot de få minutter man normalt lader en conditioner sidde i håret. Lokkerne får dermed ekstra god pleje og fugt, som en normal balsam efter en hurtig hårvask vil have svært ved at matche effekten af.

Har du måske allerede været så heldig og finde dig din ‘bedste leave in conditioner’ kender du formentlig allerede til effekten. Nogen gange er det fint at ryste posen og prøve en ny. De mange forskellige varianter indeholder ingredienser med fokus på hver deres områder. Der er selvfølgelig en del der overlapper hinanden, men i bund og grund kan man opnå vidt forskellige effekter og plejeniveau alt efter hvilket mærke man går med.

Du bør stadigvæk bruge din normale balsam

Stortset alle hårpragte higer efter fugt og pleje på et eller andet tidspunkt på dagen. Jeg plejer derfor aldrig at opfordre mine kunder i frisørsalonen til kun og anvende leave in conditioner. Jeg beder dem variere og ‘overraske håret’.

Jeg vejleder dem dog til at de godt må nøjes med den ene og ikke nødvendigvis behøver at bruge begge samme dag.

Jeg plejer og sige at man opnår det bedste resultat ved en varierende hårpleje og at det er kombinationen af de bedste hårprodukter der giver et positivt udfald. Arbejdsskadet eller en qua mit arbejde som frisør vil jeg anbefale at man finder en række gode hårplejeprodukter man er glad for og ikke går på kompromis hermed.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om leave in conditioner

Leave in conditioner er til både mænd og kvinder, ung og gammel osv. Det er et hårplejeprodukt til alle der ønsker ekstra pleje til deres hår. På den nemme måde - da det ikke skal skylles ud igen efter anvendelse.

Forskellen på en traditionel conditioner og en leave in conditioner ligger i, at den klassiske anvendes og vaskes ud inden du går ud af badet. En leave in conditioner lader man, som navnet antyder - sidde i håret. Den skal ikke skylles ud igen.

Nej. Du skal ikke droppe din normale balsam i brusebadet og kun bruge leave in balsam. De fleste (hvis ikke alle) hårpragte higer efter fugt og vil til hver en tid kunne have gavn af en ekstra omgang pleje. Du kan eventuelt undlade leave in produktet hvis du netop har vasket håret med balsam i brusebadet. Husk det dog dagen derpå hvor du jo ikke bør vaske håret igen under bruseren.

Nej. Leave in conditioner skal IKKE skylles ud af håret igen efter anvendelse.

Bedøm denne artikel
112 stemmer, gennemsnit 4.4 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 13. april 2020.