ID Hair Hard Gold anmeldelse fra frisøren

Cf
Din guide
Camilla, frisør
ID Hair Hard Gold anmeldelse fra frisøren

ID Hair Hard Gold er en af de absolut mest populære hårprodukter på markedet. Det er produktet Nicklas Bendtner bruger i lokkerne og en bonus er da helt afgjort, at det er en af de få hårprodukter, som rent faktisk stammer fra et dansk firma. ID Hair er firmaet bag denne hårvoks, som du kan læse meget mere om i min anmeldelse.

Anmeldelse af ID Hair Hard Gold hårvoks

  • Produktkategori: Mud wax
  • Beskrivelse fra producenten: "Stærkt hold til kort hår. Giver super hold og mulighed for at forme håret gennem hele dagen. Voksen giver en tydelig separation og skylles let ud med varmt vand.”
  • Hold faktor: Godt hold
  • Bedst til: Velegnet til kortere strithårsfrisurer samt frisurer hvor håret blot skal sidde med et medium hold.

Bagom ID Hair Hard Gold

ID Hair Hard Gold voksen er Danmarks absolut bedst sælgende hårvoks . Hard Gold fra ID voks er en helt unik og enestående mudwax som først og fremmest kan betegnes som et yderst modellerbart hårprodukt. Med denne voks får du en tydelig separation med en naturlig og flot glans.

Hard Gold er den perfekte voks hvis man har kortere til mellemlangt hår og ønsker separation og et medium hold. Det er meget oppe i tiden at hårprodukter skal være uden parabener. ID Hair Hard Gold indeholder ikke parabener.

ID Hair Hard Gold voksen tilfører håret en flot og naturlig glans og en tydelig separation af hårstråene. Hvis man ønsker et mat og mere fyldigt udseende skal voksen blot fordeles i håret og herefter få lov til at tørre i et par minutter. Når håret er tørt pjuskes håret kraftigt med fingrene og der kan nu formes en ny frisure.

Min konklusion

ID Hair Hard Gold, fra ID voks, er et fantastisk produkt som er perfekt til kortere hår. Alt efter hvordan voksen anvendes kan den bruges til både at skabe at glansfuldt eller mat look.

Indhold: Aqua/Water, Petrolatum, Ceteareth 20, Oleth-5, Oleth-3, Phosphate, Polyquaternium-11, C18-36 Acid Glycol Ester, Microwax 80, Ethanol, Carnauba Wax, PVP/VA, Sorbitol Glycerin, Ethoxylated Lanolin, Acetylated Lanolin Alcohols, Cyclomethicone, I.P.M., Dimethiconal, Fragrange, Sodium Benzoate Chloracetamide.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 29. august 2010.