Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én lille skøn gave hver dag? Jeg har fundet de bedste, og du finder ligeså min favorit beauty pakkekalender her i artiklen. Så forkæl dig selv, eller en du holder af, med en fin gave hver dag i december måned, op til jul. Du finder julekalendere med hårprodukter, makeup, hudpleje m.m. lige her. Nogle med 24 låger, og andre med hele 25 låger!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Bedste Beauty pakkekalender 2020 i test var

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.

Vi har fundet de mest populære og bedste beauty kalendere i 2020. Så savner du inspiration til køb af julekalender med hårprodukter, makeup, hudpleje m.m., så skal du bare fortsætte læsningen her i vores store julekalender 2020 guide!

Med oversigten her guider vi dig til den bedste beauty pakkekalender!

1. Lookfantastic Julekalender 2020 test - BEDST I TEST

Produkttype: julekalender Emballage: julekalender med 25 låger Anmelder: Camilla
Lookfantastic Julekalender 2020
👍
Bedste
i test
Hair Blog

Beauty pakkekalender fra Lookfantastic (25 låger)

Dette års Lookfantastic julekalender er landet hos Lookfantastic.com og kan forudbestilles. Jeg vil dog råde dig at tage en hurtig beslutning om du skal have denne skønne beauty pakkekalender i år eller ej. De sidste 5 år er de revet ned af hylderne og udsolgt på rekordtid! Du får også lige en rabatkode nederst…

Selve indpakningen oser af luksus. Julekalenderen har lækre sorte glossy låger og guld nuancer og detaljer i et væk.

Når man åbner lågen til kalenderen ser man 25 kasser, den 1. december er beklædt med glossy guld detaljer. Men hov, 25 låger?! Ja, Lookfantastic er britiske og derfor får vi lige en ekstra gave med i denne beauty pakkekalender.

Kalenderen indeholder alt fra hudpleje til hårpleje samt kropspleje og makeup, og har en samlet værdi på mere end 3.800 kr. Sammenholder man værdien af produkterne i kalenderen med salgsprisen for kalenderen gør man altså også en god handel.

Jeg kan næsten ikke få mig selv til og afsløre hvilke produkter der ligger i kalenderens skuffer, men jeg kan dog sige, at du ikke vil blive skuffet! Udvalget spænder bredt og dækker alle typer af beauty produkter: hårprodukter, hudpleje, makeup, makeup tilbehør m.m. Jeg har selv fået åbnet øjnene op for en lang række nye produkter og mærke efter at have set i skufferne.

MEN - jeg har selvfølgelig lagt alt pænt på plads igen, efter mit lille kig - så min beauty pakkekalender er klar til december!

Som står skrevet inde i kalenderen, Lookfantastic this christmas, og det er jeg slet ikke i tvivl om, at man vil komme til i hele december med denne pakkekalender i hjemmet!

Rabatkoden er ADVENTNEWSUBS og den giver dig 129 kr. i rabat! Den kan bruges ifm. checkout hvis du samtidig tilmelder dig et Lookfantastic Beauty Box abonnement på hhv. 3, 6 eller 12 måneder.

Derfor skal du vælge Lookfantastic Julekalender 2020

Du skal vælge netop denne Lookfantastic beauty pakkekalender hvis du vil forkæle dig selv eller en du har kær. Det er den ultimative forkælelse at kunne afprøve forskellige og nye beauty produkter 25 dage i træk. Prisen på boksen sammenholdt med den vejledende udsalgspris gør det ligeså til en no brainer. Selvfølgelig skal du købe den hvis du sætter pris på lækre produkter, som trækker sig fra hudpleje til hårpleje samt over i kropspleje og makeup.

Produkter til en værdi af 3.800 kr., Flot designer julekalender, Indeholder 25 beauty produkter
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

2. NYX Love Disco Julekalender 2020 test

Produkttype: julekalender Emballage: julekalender med 24 låger Anmelder: Camilla
NYX Love Disco Julekalender 2020

Makeup pakkekalender fra NYX (24 låger)

Skal 2020 været året hvor du (måske) dropper den billige chokoladejulekalender til fordel for en makeup pakkekalender? Der kommer jo alligevel rigeligt med lækker mad og slik i denne tid.

Selve pakkekalenderen er firkantet og har 24 låger. Hver og en gemmer på NYX makeup. Alt lige fra læbestift til lipgloss i smukke toner til præcise eyelinere og pigmenterede øjenskygger i festlige farver.

Vi har snydt lidt og åbnet lågerne ifm. denne gennemgang, men vi har fint pakket makeuppen ind bag hver deres låge igen, så den står klar på kontoret når kalenderen siger 1. december. Vi kan derfor også konstatere, at vi fik oplevet et par nye makeup produkter fra NYX, og at værdien af indholdet overstiger prisen for deres pakkekalender.

Derfor skal du vælge NYX Love Disco Julekalender 2020

Er du træt af chokolade, men elsker makeup - så er den her makeup pakkekalender til dig eller en du har kær.

Makeup i normal størrelse, Indeholder 24 makeup produkter
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

Køb en beauty pakkekalender online

Julen er så småt begyndt at snige sig ind på os, og vi kan vel ligeså godt være bare lidt på forkant. Pludselig begynder juleræset og alt hvad julen bringer med sig af julehygge og kærlighed.

Bedøm denne artikel
92 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 4. december 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 7. juli 2020.

Beauty pakkekalender 2020 vi har testet:

 1. Lookfantastic Julekalender 2020
  1 Lookfantastic Julekalender 2020 - BEDST I TEST
  👍👍👍👍👍
  5,0
 2. NYX Love Disco Julekalender 2020
  2 NYX Love Disco Julekalender 2020
  👍👍👍👍👍
  4,2
C
Din guide