Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet fungerer godt i både kort og langt hår. Med tørshampoo på badeværelset eller i håndtasken sparer man tid når håret skal sættes og give dig en god hårdag. Jeg vil her i artiklen komme omkring mine tre tips til tørshampoo, læs med!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

🥇Dagens tilbud på tørshampoo

"TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo er et must-have. Denne tørshampoo absorberer, ved hjælp af et superfint pulver, hurtigt og effektivt de overskydende olier fra hår og hovedbund, som..."

59 kr.
225 kr.

Tørshampoo til den hurtige hårvask

Du slår øjnene op, øjenlågene hænger måske lige lidt ekstra meget og dine gentagne bank på snooze-knappen lader ikke til og hjælp herpå. De morgener vil de fleste nok være tilbøjelige til og vælge den nemme hårvask - tørshampoo.

Løft håret op, spray et par pust med tørshampoo ind i lokkerne, rusk let i håret med fingerspidserne så produktet fordeler sig - vupti! Du har nu elimineret fedtet hår, som bestemt ikke er udgangspunkt for en god hårdag.

Tørshampoo er ej og forveksle med hårpudder, men det er ren tryllestøv der kan forvandle enhver manke til friske lokker.

Tørshampoo giver håret et mat look og absorberer det naturlige fedt i hovedbund og på hårstrå. Efter et par pust er man dermed i mål med en hurtig hårvask uden vand.

Måske du var i bad dagen før eller du er så heldig ikke og døje med fedtet hår når du vågner, og du blot vil undgå fedtede lokker i løbet af dagen. Tørshampoo kan også forebygget fedtet hår. Spray et par pust i håret inden lokkerne bliver fedtede og du har et perfekt skjold mod fedtet håret. Tørshampooen vil suge fedtet i takt med at det frigives fra hovedbunden.

At forebygge fedtet hår med tørshampoo sikrer en god hårdag!

Har du pandehår, vil du formentlig oplevede, at de forreste lokker bliver hurtigere fedtet - eftersom de ligger ‘nedover panden’. Tørshampoo til pandehår er også en god kombination.

Skab fylde i håret

Udover tørshampooens effektive egenskaber når det kommer til en hurtig hårvask kan det faktisk også anvendes til og skabe mere fylde til håret.

Du kan med fordel pifte lidt produkt i håret hvis du fra naturens side et fladt hår eller måske blot ønsker lidt ekstra volumen på toppen.

Den bedste tørshampoo kan løfte lidt op i dine lokker og give et mere voluminøst look - alt sammen på sekunder! Løft en mindre sektion hår ud fra hovedbunden, pust lidt tørshampoo ind ved hårrødderne - på hver side af håret. Puf nu håret op med spredte fingerspidser.

Mere hold til håropsætning

Tørshampoo er et relativt alsidigt produkt, som både kan assistere dig med en hurtig hårvask og styling.

Pust lidt tørshampoo i længderne inden du styler håret. Produktet sikrer hold og struktur samt minimere glatheden, som ofte får håret til og falde ud af sin frisure. En omgang tør shampoo der ‘vasker håret’, opfulgt af en omgang hårpudder eller hårspray er din vej til en god hårdag - hver dag!

Sådan bruger du tørshampoo

  1. Spray produktet i på afstand af hovedbunden i en afstand af 20-30 cm. Ved og holde en fornuftig afstand får du en større ‘sky’, der på fineste vis kan fordele sig i håret og skabe det bedste resultat i dine lokker. Du undgår samtidig, at produktet lægger sig i store støvede plamager i din hovedbund eller ovenpå håret.
  2. Massér produktet ind ved hårrødderne og opnå optimal effekt. Masséres produktet ikke let ind i hår og hovedbund vil det blot lægge sig ovenpå håret og dermed ikke have den ønskede effekt. Sebum / fedt dannes i hovedbunden hvorfor produktet skal helt herind.
  3. Hold igen med dine pift og få produktet til og hold over længere tid. Det er ofte ikke de helt store mængder tørshampoo der skal til for og redde en fedtet hovedbund. Spray hellere lidt i af gangen og top op med mere produkt om nødvendigt. Du kan med fordel puste lidt i håret, lægge din makeup, børste tænder m.m., alt i mens produktet absorberer fedtet - inden du igen giver et par pust.

Tørshampoo til farvet hår

Der findes tørshampoo til farvet hår, som matcher både mørke og lyse toner i håret. Et mærke der har en del forskellige varianter er Batiste. I deres sortiment finder man både tørshampoo til mørkt hår med en let farve i samt til lyst hår.

Har du lyst hår vil du selvsagt få et brunligt mat skær i håret hvis du anvender en tørshampoo til mørkt hår. Omvendt vil du med mørkt hår opleve et gråligt mat skær i håret hvis du anvender en tørshampoo til lyst hår.

Husk altid og ruske let i håret efter brug af tørshampoo - det vil fordele produktet bedre og sikre optimal effekt.

Bedøm denne artikel
178 stemmer, gennemsnit 4.7 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 22. juli 2020.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...
Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

af Katja, skribent & frisør
Krøller et helt fantastiske. Perfekte krøller giver selvtillid af dimensioner! Der er dog ingen tvivl om, at...