Sexy Hair hårprodukter – nu i Danmark!

Sexy Hair hårprodukter – nu i Danmark!

Sexy Hair er verdenskendt for deres ’big red can’. Sexy Hair brandet er én af verdens hurtigst voksende skønhedsplejeproducenter i branchen og det foretrukne hårprodukt brand i USA. Sexy Hair udvikler konstant deres produkter og råder efterhånden over en brev vifte af innovative hårprodukter – som holder hvad de lover!

Sexy Hair hårprodukter – nu i Danmark!

Sexy hair hårprodukter

Sexy Hair er firmaet i branchen, som altid er i front hvad angår nye og hotte højkvalitets hårprodukter. Sexy Hair brandet er at finde i over 60.000 frisørsaloner i USA. Hvis man ser på Sexy Hair globalt er brandet repræsenteret i mere end 25 lande verden over.

Sexy Hair blev grundlagt af den dobbelte hårstylist verdensmester og business visionær Michael O’Rourke. Sexy Hair har forpligtet sig til at designe produkter som opfylder behovene i hele deres brede klientel af kunder. Du finder en speciel serie til farvet hår, krøllet hår, glat hår, kort hår m.m. Sexy Hair serien har et lækkert og eksklusivt hårprodukt til alle typer af hår. Så hvad enten du har krøllet, glat, kort eller måske skadet hår findes der et Sexy Hair hårprodukt som kan gøre underværker for dig!

Sexy Hair har tilegnet ét navn til hver produktlinje. Hårprodukterne fra Sexy Hair er utroligt nemme at skelne fra hinanden eftersom de er delt op i farver.

Big Sexy Hair

Big Sexy Hair (rød) er specielt designet og egnet til at skabe maksimum volumen fra rod til spids. Udover at være et lækkert volumengivende produkt tilfører Big Sexy Hair også håret fugt.

Color Me Sexy

Color Me Sexy (sort/lilla) er en produktlinje fra Sexy Hair specielt egnet til farvebehandlet hår. Produktlinjen forbereder håret op til farvebehandlingen, beskytter efter og forebygger at hårfarven bliver mat og fader ud. Med Color Me Sexy fra Sexy Hair beskytter du farven i håret og beholder glansen!

Curly Sexy Hair

Curly Sexy Hair (blå) er, som navnet siger, specielt egnet til krøllet hår. Curly Sexy hair former og skaber liv i alle typer krøller. Linjen fra Sexy Hair skaber fleksibelt hold og bevarer fugtigheden i håret.

Healthy Sexy Hair

Healthy Sexy Hair (hvid/lyseblå samt hvid/orange) er den første hårplejeserie på markedet som er baseret på soja. Så udover at style håret plejer den også. Produkterne god gode til farvet hår og holder dagen igennem.

Sexy Hair Organics

Sexy Hair Organics (brun/grøn) er en grøn linje fra Sexy Hair. Aldrig har grønne produkter være så sexede! Serien er lavet med op til 95 % økologiske og certificerede økologiske ingredienser. Serien er sulfat, petrokemisk- og parabene fri. Sexy Hair Organics er sikker for miljøet. Du kan se på hvert enkelt produkt hvor mange % organiske ingredienser de indeholder.

Short Sexy Hair

Short Sexy Hair (sølv/gul) kan bruges til at skabe dagligdagsfrisurer og frække weekend frisurer!

Silky Sexy Hair

Silky Sexy Hair (lilla) bruger silke, hvedeproteiner og soja til at skabe en øjeblikkelig fugtvirkning i håret. Serien bekæmper fugtighed og statisk elektricitet. Håret tilføres glans og blødhed.

Straight Sexy Hair

Straight Sexy Hair (sølv/pink) glatte selv den mest modstandsdygtige krølle! Serien er skabt til at glatte og beskytte håret.

Strong Sexy Hair

Strong Sexy Hair (hvid/guld) er den perfekte serie til skadet og fint hår. Serien fra Sexy Hair får håret til at se 7 x stærkere ud.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 27. oktober 2009.

Du vil måske også læse om...

TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...
Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

af Katja, skribent & frisør
Krøller et helt fantastiske. Perfekte krøller giver selvtillid af dimensioner! Der er dog ingen tvivl om, at...
Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

af Rikke, skribent & makeup artist
Den bedste foundation til netop din hud er grundlaget for den perfekte makeup. Uanset formålet - hverdag eller fest, kan...
Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...