Annoncering hos Hair-blog.dk

For at komme med kommentarer eller spørgsmål til folkene bag Hair-blog.dk skal du skrive til vores kontakt email på [email protected]

Kan jeg få mine produkter vist på Hair-blog.dk

Ja.

Vi samarbejder allerede i dag med en række affiliate platforme hvorfra vi blandet andet får produktkataloger. Herunder Partner-ads.

Har du måske allerede i dag et produktfeed, som kører gennem en affiliate platform (f.eks. Partner-ads) - er du selvfølgelig meget velkommen til at give os besked herom. Så vil vi tage dit program til overvejelse.

Gæsteindlæg

Vi udgiver ikke gæsteindlæg på Hair-blog.dk, fra personer og virksomheder, som vi ikke allerede er bekendte med i forvejen. Der må gerne refereres til indholdet på Hair-blog.dk fra andre hjemmesider, så længe at der linkes tilbage det originale indhold. Hvis igen af disse retningslinjer vedrører dig, er du mere end velkommen til, at sende os en mail med forslag, feedback eller blot en sej hilsen!

Kan I hjælpe og vejlede mig?

Nej. Vi kan desværre ikke give dig personlig hjælp og vejledning, som vedrører indholdet på Hair-blog.dk. Vi har førhen gjort meget i, at besvare alle personlige henvendelser, men vi har simpelthen ikke ressourcerne til at hjælpe alle. Vi håber dog, at du kan finde den hjælp, vejledning og produkter - her på siden, som du leder efter.