Om Hair Blog

Hos Hair-blog.dk omfavner vi alle vinkler af BEAUTY. Vores tilknyttede frisør, kosmetolog og stylist guider og inspirerer indenfor hver deres område til gode skønhedsrutiner.

Personer

Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør

Christoffer har startet Hair Blog og har gennem tiden skrevet hundredvis af artikler om hårpleje, hudpleje, elektronik ( glattejern,... Læs mere

Camilla, skribent & frisør

Camilla har været med siden Hair Blog så dagens lys for mange, mange år siden. Camilla har en baggrund som frisør gennem en lang årrække.... Læs mere

Danni S, skribent & frisør

Danni er vores hypermoderne frisør her på Hair Blog. Danni arbejder til daglig som frisør i en af danmarks største frisører i... Læs mere

Katja, skribent & frisør

Katja er nyuddannet frisør anno 2020 efter 4 år i en salon i hjertet af Aarhus.

Katja har altid haft stor interesse for styling af... Læs mere

Louise, skribent & kosmetolog

Mit navn er Louise, og jeg er kosmetolog her hos Hair Blog. Jeg er tilknyttet på freelance basis. Jeg sparrer med de øvrige skribenter, men... Læs mere

Rikke, skribent & makeup artist

Mit navn er Rikke, og jer er freelance makeup artist i hverdagen. Jeg har en stor passion for makeup - den bedste vippeserum, den bedste... Læs mere

Produktanmeldelser, samarbejder m.m.

Vores mål er at hjælpe vores besøgende til at træffe bedre valg med udgangspunkt i vores anmeldelser og fremsatte anbefalinger. Hair Blog's omfattende arbejde med indhold har fundet publikum udover den traditionelle 1:1 læsning her på siden. Vores samarbejdspartnere linker til vores indhold, som validator og omtale af deres produkt.

Send os en email hvis du har ideer til hvordan vi kan samarbejde. Vi vil meget gerne høre fra dig.

Bliv ekspert

Tak for din interesse i at blive ekspert hos Hair Blog. Dine anmeldelser vil potentielt set blive vist til flere tusind entusiaster.

Kontakt os på email hvis du ønsker at blive ekspert hos os.

Forventninger

  • Anmeldelser skal være på minimum 400 ord
  • Anmeldelser skal indeholde et billede af produktet (evt. i brug)*
  • Anmeldelser skal være skrevet på dansk
  • Anmeldelser bør omfatte en liste over fordele og ulemper

* At medsende et billede til din anmeldelse er afgørende da det også indikerer, at du har haft produktet i hænderne. Dette blandt andre faktorer verificerer en god produktanmeldelse.

Kompensation

Alle godkendte anmeldelser vil blive kompenseret. Kompensationen gælder fuldt ud over rettighederne til tekst og billeder.

Retningslinjer

Vi forventer at alle anmeldelser er neutrale, fordomsfri, objektive og baseret på omfatttende tests.

Kontakt os

NB. Hvis I sender os produkter til test og anmeldelse bedes I vedlægge jeres kontaktinformationer så vi kan tage kontakt hvis aktuelt. Vedlæg frankeret returkuvert, hvis materiale ønskes returneret.

Hair Blog
Candyfloss Collective ApS
Kærmindevej 34
2820 Gentofte
Email:

Pressemeddelelser

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har du en pressemeddelelse, nyhed eller en historie du tænker er relevant for os.

Affiliate APP logo
Hair Blog har fået tildelt Affiliate APP-mærket.
Mærket sikrer at hjemmesiden har korrekt markering af reklamelinks jvf. Forbrugerombudsmandens retningslinjer på området.
  • Løbende kontrol af hjemmesiden
  • Korrekt markering af reklameklinks
  • Etiske arbejdsgange mht. udarbejdese af indhold