2 års garanti på ghd glattejern

Det er helt essentielt, at du køber din ghd glattejern hos en godkendt og officiel forhandler. Hos Hair-Blog.dk har vi specialiseret os i ghd glattejern. Har du spørgsmål til ghd glattejern eller er du i tvivl om hvilket ghd glattejern der passer til netop dine ønsker har vi svaret!

2 års garanti på ghd glattejern

🥇Dagens tilbud på ghd

-84%

ghd Fixation Spray Firm Hold (U) 150 ml

"ghd"

39 kr.
239 kr.

2 års garanti på ghd glattejern

Køber du dit nye GHD glattejern hos en officiel forhandler giver ghd Scandinavia dig 2 års garanti. Hos Hair-Blog.dk lægger vi en stor ære i, at vejlede og råde vores læsere til valg af det perfekte ghd glattejern.

Køber du dit ghd glattejern online hos en af de mange ghd godkendte webshops får du lige så 2 års garanti. Det sker heldigvis yderst sjældent, at et ghd glattejern holder op med at fungere, men skulle det ske er der hjælp at hente! Hos Hair-Blog.dk ved hvor vigtigt et ghd glattejern er for ejeren, så vi giver dig her en hurtig vejledning i hvordan du kan udnytte dit garanti. Du kontakter blot ghd Scandinavia og fortæller om fejlen, sender dem dit defekte ghd glattejern og de returnerer herefter et nyt til dig. Så nemt som 1-2-3.

Der er dog nogle begrænsninger i garantien. De 2 års garanti dækker ikke fejl, som er opstået grundet forkert brug. Den dækker heller ikke fejl, der er opstået efter uheld med dit ghd glattejern.

Hair-Blog.dk - eksperter i ghd glattejern

For de fleste vil prisen på ghd glattejern måske virke lidt småpebret, men du får så absolut også fuld værdi for pengene. Når det er sagt er det selvfølgelig vigtigt, at man vælger det rigtige ghd glattejern. Der er ikke et spørgsmål vedrørende disse fantastiske stylingværktøjer vi her hos Hair-Blog.dk ikke kan besvare…

Vidste du f.eks., at ghd glattejern kommer i 3 forskellige varianter?! Et smalt ghd glattejern med 1 cm brede varmeplader, et mellem ghd glattejern med 2,4 cm brede varmeplader og det helte brede med 4 cm brede varmeplader. Det smalle ghd glattejern er ideelt til kort hår eller det lange hvor man ønsker at skabe lidt effekter. Mellemstørrelsen er et all-around ghd glattejern, som kan anvendes til alle længder og typer af hår. Det brede ghd glattejern er ideelt til, at glatte det lange og kraftige hår, måske med naturkrøller der helt skal forsvinde.

Har du spørgmsål til et bestemt ghd glattejern eller har du brug for vejledning til, at vælge det rigtige – så er vi klar til at hjælpe dig! Skriv blot dit spørgsmål nedenfor.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 16. februar 2015.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...