Er det et fake ghd glattejern? Tjekliste med 22 punkter!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Er det et fake ghd glattejern? Tjekliste med 22 punkter!

Næsten lige meget hvilket produkt der er tale om vil det blive kopieret. Det eneste kriterium kopistfirmaerne har er, at produktet skal have succes og være eftertragtet. GHD glattejern har stor succes på verdensmarkedet og er utroligt eftertragtede! ghd glattejern er på niveau med de helt store designfirmaers varer - utroligt populære og let omsættelige - til den 'rigtige' pris.

Sådan spotter du et fake ghd glattjern

Hvis du er i tvivl om det er en fake ghd glattejern du ser på kan du stille sælger et par spørgsmål, inden du køber glattejernet. Læg specielt mærke til som sælger siger; ”Jeg har fået den som gave…”, ”jeg er netop blevet klippet korthåret” eller ”det var et fejlkøb. Dette er nok de mest brugte undskyldninger for at sælge en ghd glattejern til en fantasi pris!

22 punkter du skal tjekke

 1. Tjek forhandleren på GHD’s hjemmeside. GHD Har lavet en liste over godkendte online forhandlere.
 2. Ægte ghd glattejern har 2 huller på venstre side af ledningen, der hvor ledning og glattejern mødes.
 3. Ægte GHD Pink glattejern har en ren pink farvet ledning og ikke en sort ring der hvor ledning møder glattejernet.
 4. Ægte ghd glattejern har hologram på både ledning og glattejern. Bemærk at serienummeret skal være 2 forskellige på hhv. ledning og glattejern.
 5. Ægte ghd glattejern er ’Made in China’.
 6. Ægte ghd glattejern har ikke en krog på ledning, hvor den møder glattejernet.
 7. Ægte ghd glattejern har hvælvede skruer og ikke fladhovedede skruer i samlingen.
 8. Et ægte ghd glattejern har ofte en medfølgende DVD. På denne er der et produkt- og stregkodenummer på bagsiden. Fake GHD DVD skiver har et ’DVD-R’ skrevet utroligt småt, nederst på skiven, tæt på midten. Dette er for det meste er næsten umuligt at se.
 9. Vejledningen som leveres sammen med ghd glattejernn har farvede billeder indeni og på omslaget. Fake ghd glattejern vejledninger har ofte sort/hvid billeder.
 10. GHD Pink glattejernet skal have små stjerner på bagsiden af posen, de falske har et kinesisk firmanavn.
 11. Anbefales ikke. Hvis du åbner glattejernet op har et ægte ghd glattejern 2 elektronik plader, én øverst og én nederst. Fake ghd glattejernne har kun én nederst.
 12. Ægte ghd glattejern boksene er lavet i en god og lækker kvalitet. Fake ghd glattejernne kommer ofte i en ødelagt og klemt boks.
 13. Ægte ghd glattejern kommer ofte med småskrammer på selve glattejernet, eftersom der ikke er passet så godt på glattejernet efter produktionen.
 14. Ægte ghd glattejern kommer ofte med 2 hæfter, de fake ofte ingen eller måske en enkelt. Bemærk at nogle ghd glattejern versioner også har én. Så læg mærke til andre faktorer.
 15. Tjek hologrammet, æsken og alt med trykt tekst for stavefejl. De falske ghd glattejern har ofte stavefejl.
 16. Ægte ghd glattejern har en datokode stående på indersiden af glattejernet i formatet år, måned og dag.
 17. Se efter farverne på boksene, er der stor variation i farven er det ofte en kopi eftersom der ikke ofres mange penge på papir og blækkvaliteten.
 18. Online butikker, som forhandler fake ghd glattejern, har ofte ‘GHD’ inkluderet I domænenavnet.
 19. Et ægte ghd glattejern er lækker at røre ved, og du er ikke i tvivl om at kvaliteten er god. Virker glattejernet billigt når det lukkes og holdes i hånden er det formentligt ikke ægte.
 20. Prisen for et ægte ghd glattejern ligger fra 1200-1600 kr. alt efter modellen. Så en ghd glattejern til et par hundrede er ikke realistisk.
 21. Ledningen på et ægte ghd glattejern har et knæk der hvor den går ud fra glattejernet og er oval. Fake ghd glattejern har en cirkulær afslutning.
 22. Ægte ghd glattejern har en klar led lampe som lyser ravfarvet når den er klar til brug og siger en sjov lyd. Fake ghd glattejern har ofte ingen led lampe, dem der har, lyser ofte ikke rødt og er ikke klare.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 23. oktober 2009.