3 hurtige tips til en sund hud

Vi har nok alle hver vores skønhedsritualer, som vi forsøger at udleve hver dag. Vi bliver gennem medierne bombarderet med tips og tricks til alt mellem himmel og jord. Personligt tager jeg en del af dem til mig, men omvendt skal man vel også leve livet…

3 hurtige tips til en sund hud

🥇Dagens tilbud på hudpleje

-73%

Burberry - Brit Rhythm Women Body Lotion - 50 ml

"Burberry Brit Rhythm Women Body Lotion 50 ml En skøn duft fra ikoniske Burberry, let, frisk og fuld af liv. Smør kroppen ind i en duft der fugter og giver dig en frisk duft hele dagen."

49 kr.
179 kr.

Sund hud med få øvelser

Du får dog her 3 tips, som du nemt kan indføre i din hverdag. De vil hjælpe dig med, at undgå og forebygge uren hud. De fleste af os oplever ofte, at urenheder i huden altid dukker op de samme steder, og der er nemlig ofte en årsag til lige præcis, at du får dem der igen og igen og igen – samme sted.

3 tips til forebyggelse af uren hud

Uren hud er noget vi alle vil opleve fra tid til anden. Uren hud kan fremprovokeres af mange forskellige årsager; udefra kommende påvirkninger, en stresset hverdag, vores daglige rutiner og af produkter vi anvender i hverdagen. De fleste vil opleve uren hud på kinderne, i panden og ja… sporadisk i resten af ansigtet. Du får her 3 simple tips, som måske vil hjælpe dig til en sundere hud – det håber jeg.

1. Husk at rense din telefon

Den er fyldt med bakterier og den ligger sikkert ofte, ligesom min egen, de mest besynderlige steder. Jeg har derfor vendt mig til, at rense den et par gange om ugen. Jeg gør det selvfølgelig ikke under rindende vand, men blot med lidt sprit på et stykke papir, som jeg så tørrer forside og bagside med.

Da vi gang på gang hiver telefonen op mod øret overfører vi ufrivilligt de bakterier der sidder på telefonen til vores hud. Det kan give urenheder i huden!

Dette tip vil afhjælpe uren hud på kinderne.

2. Vælg de rigtige hårprodukter

Udvalget af hårprodukter er enormt og vi mænd er ofte blot ude efter den ’bedste, men billigste løsning’… Vi bør dog være lidt mere opmærksomme på hvilke hårprodukter vi vælger. Det bedste vil helt klart være, at undgå hårprodukter indeholdende parfume, tunge olier eller gele. Det er specielt når håret hænger løst, at man vil opdage hvordan uren hud trives under hårstråene.

Tunge olier, parfume og gele i hårprodukter har en tendens til, at lukke porerne i huden og dermed fremprovokere uren hud.

Dette tip vil afhjælpe uren hud i panden.

3. Nok se, ikke røre…

Sidst men ikke mindst – hold fingrene væk fra ansigtet! Ligesom tilfældet var med din telefon, er dine fingre også fyldt med bakterier og fedt. Undgå derfor at røre for meget ved ansigtet. Har du samtidig en tendens til, at pille i din hud, vil du på den måde overføre bakterierne fra fingrene til et område i ansigtet. På denne måde vil du danne urenheder og det er jo dem, som vi alle helst gerne vil kunne undgå.

Ovenstående 3 tips er virkelig lifesavers hvis du vil undgå urenheder i huden. Jeg bruger dem selv og ved derfor at de virker. Har du allerede nu en idé om, at du ikke får indført mine 3 tips i din hverdag – så få købt dig en god rens. Rens din hud om morgenen efter badet og igen om aftenen inden du hopper i seng.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 4. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 3. januar 2020.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...