6 afslørende hemmeligheder til et sexet hår!

Sexet, smart, frækt og smukt hår er ikke kun for stjerner som Angelina Jolie og Keira Knightley! Du får her 6 hemmeligheder som sikrer dig stjernernes hår!

6 afslørende hemmeligheder til et sexet hår!
  • Hemmelighed #1: Brug ikke shampoo hver dag. Shampoo får håret til at tørre ud og se brugt ud. De fleste stylister er enige i at håret er nemmere at style når det er lidt beskidt.
  • Hemmelighed #2: Er du vild med hårets beach look efter en dag på stranden, og i saltvandet? Så flet 3 fletninger, fugt dem med lidt vand og læg sølvpapir rundt om fletninger. Varm på sølvpapiret med dit glattejern. Varmen fra glattejernet låser den filtrede struktur, du har givet håret da du flette det. Når du løsner fletningerne vil du kunne se at håret har taget form efter fletningernes form. Du kan også spraye lidt saltvandsspray i håret og kramme håret så det bølger flot.
  • Hemmelighed #3: Når du føntørrer håret skal du bruge fingrene til at kramme håret i stedet for at rede det med en kam. Når du reder håret med en kam vil du miste hårets naturlige struktur og du risikerer at knække hårstråene.
  • Hemmelighed #4: Er du vild med krøller? Så brug et krøllejern i håret før du sætter det op med varmeruller. Fugt håret med et Thermal Protector / varmebeskyttende produkt og rul herefter håret rundt om varmerullerne. Lad håret køle af og fjern varmerullerne. Føntør håret med kold luft for at låse krøllerne fast. Afslut eventuelt med en glansgivende hårspray eller en spray som tilfører håret hold.
  • Hemmelighed #5: Brug en volumengivende hårspray til at give håret volumen. Løft håret op med fingrene og spray let ved rødderne af håret. Denne metode vil give dig en flot volumen i stedet for et fladt og kedeligt hår.
  • Hemmelighed #6: Hvis du er vild med pandehår som skiller i et y, har du først og fremmest brug for en klipning med flere lag og tekstur. Når du skal lave y’et i håret kan du bruge et pomade produkt til at separere pandehåret og vise den lette skilning frem.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 17. november 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...