Anmeldelse af BioSilk silkedråber

BioSilk silkedråber er en lifesaver til dig, som ønsker bløde hårstrå der ikke skinner.

Anmeldelse af BioSilk silkedråber

🥇Dagens tilbud på biosilk

-65%

BioSilk Silk Therapy Original, 355 ml

229 kr.
648 kr.

BioSilk Silk Therapy silkedråber

Beskrivelse fra producenten: ”BioSilk Silk Therapy er den originale lette leave-in silkekur, som beskytter, plejer og genopbygger håret og efterlader det smukt og silkeblødt. Til alle hårtyper. Skal ikke skylles ud.”

Hvad er silkredråber?

BioSilk Silk Therapy silkedråber er en leave-in silkekur, som kan anvendes i alle hårtyper. Produktet er baseret på silkelarvens puppe, som også er kaldet én kokon. Silkedråber er et rent luksusprodukt til håret, som tilfører lokkerne glans og et smukt look. Dertil opnår man silkebløde længder ved brugen af disse lækre silkedråber.

BioSilk silkedråber, men hvorfor silke?!

Silke er opbygget af 17 ud af hårets naturlige 19 aminosyrer. Dermed minder silke utroligt meget om vores eget hårs opbygning, hvorfor silkedråber harmonerer utroligt godt med vores hårstrå. Silkeprotein genopbygger og reparerer beskadiget hår indefra og tilfører det enkelte hårstrå et silkeblødt touch. Det er muligt for silkeproteinet at optage fugt, der svarer op til tre gange sin egen vægt. Dermed vil håret få en blødhed, som du aldrig har oplevet det før.

BioSilk silkedråber forebygger således det daglige slid på hårstråene, som føn, glattejern og lignende stylingredskaber påfører det. De beskytter håret mod varme, fugt, kulde og ikke mindst de udtørrende og skadelige UV-stråler.

Silkedråberne får sin styr fra silkeproteinet. Silke er den stærkeste fiber der findes. Silkedråberne forsegler det enkelte hårstrå og beskytter derved farvebehandlet hår fra at falme og se trist ud. Brug derfor silkedråber til at bevare gløden og dybden i farvet hår.

Min vurdering

Jeg har tidligere hørt om silkedråber, men fravalgte produktet grundet den høje pris. Ved første øjekast synes selve emballagen af BioSilk silkedråber ikke af meget. Gennemsigtig emballage formet med en talje.

Silkedråberne kan anvendes i både tørt og vådt hår, hvorfor jeg selvfølgelig har testet luksusdråberne i begge. Fælles for begge forsøg er, at jeg vasker håret med min sædvanlige shampoo og balsam.

BioSilk silkedråber, i tørt hår…

... bør give et glansfuldt og silkeblødt touch. Jeg hældte forsigtigt et par silkedråber ud i håndfladerne og kørte fladerne henover håret. Godt nok er silkedråberne drøje i brug, men jeg måtte ty til en ekstra omgang for at have nok til min store manke. Silkedråberne blev hurtigt absorberet i håret, men jeg føntørrede det for, at kunne skabe lidt ekstra volumen i håret. En anden fordel ved at anvende BioSilk silkedråber i tørt hår er, at de samler spidserne – de fremstår ihvertfald mere samlede og skarpe efter tilførslen af silkekuren.

<å>Resultatet blev et glansfuldt hår og dråberne tyngede ikke det mindste, da jeg efterfølgende gik i krig med hårpudder og hårspray.

BioSilk silkedråber, i vådt hår…

… bør give et glansfuldt, sundt og smukt look. Manken blev duppet tør for vand og jeg forsøgte mig herefter med 2 metoder. Den første var, at tilføre silkedråberne og lade det lufttørre. Den anden var, at tilføre silkedråberne og føntørre det. Uanset metoden blev resultatet utroligt lækkert. Silkedråberne burde beskytte mod varmen fra føntørren, men alt andet lige synes jeg altid, at få det mest tilfredsstillende resultat når jeg lader mit hår lufttørre.

Min konklusion

Alt i alt er jeg overrasket over effekten af BioSilk silkedråberne og jeg vil helt bestemt bruge produktet fremover. Hvis du er skeptisk overfor produktet og i tvivl om hvor vidt du burde købe det - så kan jeg anbefale dig, at købe en mindre flaske til at starte med. Silkedråberne kommer i forskellige størrelsesvarianter.

Skulle det ske, at du OGSÅ forelsker dig i disse luksusdråber, bør du være realistisk med dit forbrug af dem. Køb ikke store mængder og lad flaskerne stå i vinduet. Silke kan blive harskt, når det står i solen og varme omgivelser. Så køber du en større flaske BioSilk silkedråber bør du opbevare flasken mørkt og huske at bruge den hver dag.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 5. marts 2015.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...