Anmeldelse: Fudge Matte Hed

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Anmeldelse: Fudge Matte Hed

”Keep it together with this firm hold texture paste to create definition and texture. Pump up the volume with Fudge Matte Hed for a flexible hold and super matte finish.”

Fudge Matte Hed

Fudge Matte Hed er modelleringsvoks, også kaldet clay voks , som kan bruges i både kort og langt hår. Voksen tilfører håret en ekstrem tekstur og definerer det enkelte hårstrå. Fudge Matte Hed kan sammenlignes med den tidligere Sebastian Crude Clay voks – Matte Hed kommer blot i en spray-tube i stedet. Fudge Matte Hed tilfører håret et mat look.

Vurdering af Fudge Matte Hed hårvoks

Jeg er absolut afhængig af diverse stylingprodukter, herunder voks. Jeg har tidligere brugt Sebastian Crude Clay voksen og har indtil dato ikke fundet et produkt der når dette til sokkeholderne. Fudge Matte Hed ved første øjekast et nyskabende og smart produkt, som ud fra beskrivelsen sagtens kunne falde i min smag. Jeg elsker at kaste mig ud i og afprøve nye stylingprodukter og derfor har jeg skrevet denne anmeldelse af Fudge Matte Hed.

1. forsøg. Jeg startede med at vaske håret og lod det tørre imens jeg spiste morgenmad. For at være sikker på at voksen først kom i efter håret var tørt, gav jeg lige håret en hurtig omgang med føntørren. Jeg trykkede én gang med pumpen og gned herefter håndfladerne mod hinanden for at fordele voksen i hænderne.

Efter at have taget de første strøg igennem håret med voksen var jeg ærligt talt lidt skuffet. Den var for blød og allerede nu kunne jeg se hvor det førte hen – sammenklasket og fedtet hår. Forfra igen!

2. forsøg. Håret blev vasket på ny og jeg tog lidt voks i hænderne. I stedet for at varme voksen op i håndfladerne tog jeg den stort set direkte fra tube til hår. Dette gav den perfekte matte effekt, som ønsket nu engang er med clay voks.

Da jeg senere kom hjem sad håret stadigvæk godt. Dog var det som om voksen var ’fløjet’ ud af håret i løbet af dagen. Så der var ikke så meget hold tilbage – men håret sad som det skulle!

Konklusion

Jeg er slet ikke i tvivl om at Fudge Matte Hed er en god voks, blot man husker ikke at varme den op i hænderne før man bruger den i håret. Dertil kan jeg varmt anbefale at, efter håret er sat, lige at spraye let henover håret med en god hårspray.

Dette er til dato den clay voks, jeg har prøvet, der er kommet tættest på den ’gamle’ Sebastian Crude Clay voks. Så dette er det nye stylingprodukt på min hylde!

Fudge Matte Hed - for

  • Nem at få ud af emballagen
  • Nem at fordele i håret
  • Fantastisk lækker duft
  • Blød fra start, undgå dog at varm den yderligere op

Fudge Matte Hed - mod

  • Har en tendens til at blive for blød hvis den varmes op
  • Kan ’forsvinde’ i løbet af dagen

Fudge Matte Hed - ekstra tips

  • Varm den ikke ekstra op i håndfladerne
  • Spray håret med en hårspray efterfølgende for at holde på voksen
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 17. februar 2015.