Anmeldelse af Fudge Root Juice fra frisøren.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Anmeldelse af Fudge Root Juice fra frisøren.

Læs frisørens anmeldelse af Fudge Root Juice her hos Hair-blog.dk

Fudge Root Juice mousse

Beskrivelse fra Fudge hårprodukter: ”Give your hair a power kick with this medium hold Root Juice foam for a lifeless hair. A fine directional noozle gets the juice to the roots leaving your hair pumped up with volume and ready to go.”

Fudge Root Juice er en let mousse, som skaber fylde og løft helt nede ved hårrødderne. Fudge Root Juice har en smart top der gør det utroligt nemt at præcisere produktets effekt i håret og dermed kun skabe løft der hvor man ønsker det.

Min anmeldelse af Fudge Root Juice

Jeg er i øjeblikket storbruger og måske delvis afhængig af hårspray med ekstremt hold. Mit hår er utroligt fint og jeg har efterhånden prøvet en del forskellige hårprodukter til at skabe volumen i mine tynde lokker, men uden held! Jeg fik anbefalet Fudge Root Juice af evoks og den skal da have en chance.

Der er simpelthen ikke noget mere ærgerligt end at være i byen, humøret er højt, musikken spiller også klasker håret sammen. Det er selvfølgelig ikke i løbet af få sekunder, men vejen til at håret klasker sammen er ikke lang når mit hår er så fint. Jeg har valgt at give Fudge Root Juice en chance fordi at jeg har en idé om at produktet måske kan skabe løft ved hårrødderne og dermed ikke skal tilføres i hårets længder og dermed tynge håret endnu mere. Jeg har ihvertfald læst at produktet skaber løftet ved hårrødderne…

Dag 1. Jeg startede mit forsøg med et helt nyvasket og tørt hår. (Her lavede jeg allerede første fejl, men kommer jeg tilbage til). For at sikre at jeg kun fik sprayet produktet i hårrødderne, løftede jeg en del af håret op i luften og sprayede direkte ind ved hårrøddernes rod. Jeg fortsatte med denne fremgangsmåde indtil at hele hovedbunden var sprayet til med Fudge Root Juice. Jeg lod produktet tørre og begyndte at puffe håret op med fingerspidserne.

Ved første øjekast blev jeg faktisk utroligt overrasket over effekten og at det var muligt, at give mit ellers utroligt usamarbejdsvillige hår, fylde!

Nå. Så fik jeg læst bagpå Fudge Root Juice, da jeg skulle til at skrive anmeldelsen, og her står faktisk at produktet bør bruges i fugtigt hår – for derefter at blive føntørret. Så op på hesten igen. For at undgå at min første test havde indvirkning på den næste, ventede jeg til dagen efter.

Dag 2. Jeg startede mit andet forsøg på samme måde som det første, nemlig med nyvasket hår! Jeg fulgte nu tippet fra Fudge Root Juice og lod håret være fugtigt. Jeg sprayede hårrødderne med Fudge Root Juice produktet og greb derefter føntørren.

Effekten i håret blev et synligt flottere og ekstremt fyldig look!

Min vurdering

Jeg er slet ikke i tvivl om at man kan bruge begge fremgangsmåder, men det at tilføre Fudge Root Juice i et fugtigt hår og derefter føntørrer håret er genialt! Hold da op en effekt og volumen!!

Fordele

  • Grundet sin tud er produktet utroligt nemt at spray direkte i hårrødderne
  • Utrolig lækker og frisk duft af frugt (?)
  • Utrolig effekt i selv fint hår

Ekstra tips

  • Tilfør i fugtigt hår og føntør herefter
  • Afslut eventuelt med en afstivende hårspray
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 25. februar 2015.