Anmeldelse: Lanza Urban Molding Paste

Anmeldelse: Lanza Urban Molding Paste

🥇Dagens tilbud på lanza

-30%

Lanza Healing Strength Neem Plant Silk Serum 100 ml

"Lanza"

189 kr.
269 kr.
Produktnavn: L'anza Healing Style Urban Molding Paste Beskrivelse fra producenten: "L'anza Healing Style Urban Molding Paste provides essential design support for creating unique, urban hairstyles. Thickens & delivers more density to the hair, allowing for more manageable styles with increased volume, body & definition. Keratin Healing System heals, seals & protects to improve styling control. Contains Color Preservers, UVA/UVB/UVC Protectors, Thermal Guard & Rainforest Botanicals. (pH 5.5)" L'anza Healing Style Urban Molding Paste er et stylingprodukt fra L'anza hårprodukter, som gør det muligt at skabe volumen og fylde samt kreere flotte styles. Stylingproduktet kommer i en tube, hvorfor det nemt kan klemmes ud og bruges relativt nemt og hurtigt.

Min vurdering af Lanza Molding Paste

Jeg er absolut storforbruger af clay voks i alle afskygninger og da jeg fik anbefalet at afprøve denne, grundet sin atypiske konsistens og duft af en clay voks at være, måtte jeg give det et forsøg. Til dato har jeg været mest tilfreds med clay voks der kommer i en krukke og ikke dem der findes på tube. Grunden til dette er, at clay voks i krukker ofte er mere drøje og har en klassisk clay voks konsistens, som jeg foretrækker den. Jeg har forsøgt mig med L'anza Healing Style Urban Molding Paste i både tørt og fugtigt hår. Normalt bruger jeg altid kun clay voks i tørt hår, da jeg synes at hårstråene klasker sammen hvis det bruges direkte i et vådt eller fugtigt hår. Ved første øjekast er L'anza Healing Style Urban Molding Paste helt klart et anderledes produkt. Grøn tube og lilla skrift, som umiddelbart kunne symbolisere et ’grønt’ produkt, som er anderledes. Produktet er nemt at klemme ud af tuben og dufter dejligt friskt af æble og melon. Allerede her er produktet noget anderledes end en klassisk og traditionel clay voks Først forsøg med L'anza Healing Style Urban Molding Paste blev i fugtigt hår. Håret blev vasket, som normalt, hvorefter jeg pressede fugten ud af håret med håndklædet. En fordel ved at have clay voks på tube er, at du ikke kan tilføre fugt ’ned i’ produktet. Dvs. at man med selv fugtige hænder ikke behøver at tænke på om man drypper med vand ned i en krukke eller ej. Dette ser jeg som en stor fordel! Umiddelbart er effekten af L'anza Healing Style Urban Molding Paste i et fugtigt hår som forventet. Hårstråene har let ved at sætte sig sammen og produktet er sværere at fordele i håret da det glider rundt på overfladen af det fugtige hår. Mit look, mens håret var fugtigt, blev glansfuldt og ’klumpet’. Da håret fik lov at tørre blev det dog noget bedre, men glansen holdt ved. Andet forsøg med L'anza Healing Style Urban Molding Paste blev i tørt hår. For at undgå påvirkning fra føntørren fik håret lov til at lufttørre inden jeg gav clay voksen et forsøg. Effekten med L'anza Healing Style Urban Molding Paste i tørt hår er perfekt! Er man vild med volumen kan man nemt løfte op i håret med fingerspidserne og skabe lidt fylde. Håret er nemt at style og hårstråene får en struktur, som giver et overall cool look. Produktet var nemt at fordele i håret og tilførte det matte look, som en clay voks nu engang skal!

Min konklusion

Jeg er utrolig glad for clay voks og denne kunne sagtens gå hen og blive det næste produktet på badeværelseshylden. Dog vil jeg ikke bruge produktet i fugtigt hår, da jeg er vild med det matte look en clay voks nu engang kan tilføre håret – hvis den anvendes i et tørt hår.

Lækkert ved denne voks

  • God duft af æble og melon
  • Nem at fordele i håret
  • God volumengivende effekt
  • Fedter ikke hårstråene
  • Nem at anvende da produktet er på tube

Tips til Lanza Urban Molding Paste

  • Brug en mindre mængde og tilfør eventuelt mere efterfølgende
  • Anvend i tørt hår for volumen og en mat effekt
  • Anvend i fugtigt hår for glans og hold
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 21. februar 2015.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...