Anmeldelse: Osmo Essence Berber Oil

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Anmeldelse: Osmo Essence Berber Oil

Dette indlæg er skrevet af Camilla, som er vores tilknyttede frisør hos Hair-Blog.dk

Osmo Essence Berber Oil

Beskrivelse fra producenten: "Osmo Berber Oil helps to restore hair to pristine condition. This unique blend of oils contains Argan Oil, which is which in Vitamin E, a powerful antioxidant that provides intense nourishment to dry and damaged hair. Specially formulated to reduce drying time. With UV filters, this treatment will result in silky smooth, manageable hair every time. Transform your haircare ritual with Osmo Berber Oil.”

Osmo Berber Oil er en olie til håret . Olien tilfører håret ekstra glans, lukker skællagene i håret og gør det enkelte hårstrå mere elastisk, blødt og dermed medgørligt. Osmo Berber Oil er en tørolie, hvorfor produktet hurtigt absorberes i hårstrået og kan anvendes i alle typer af hår.

Osmo Berber Oil er rig på Vitamin E, altså en kraftig antioxidant, som giver intens pleje til tørt og ødelagt hår. Læs mere om olie til håret i denne artikel.

Osmo Berber Oil indeholder Argan Oil

Argan Oil er nænsomt udvundet fra det gamle Argan-træ, hvis frugter er på størrelse med en oliven. Argan Oil udvindes ved hjælp af en århundrede gammel proces, der er udviklet ved hjælp af tålmodighed og dygtige hænder. Produktionen af Argan Oil er en kulturel tradition, som er gået i arv gennem utallige generationer af marokkanske kvinder. Marokkanske kvinder har i flere århundreder brugt Argan Oil til både håret og huden.

Med Osmo Berber Oil får du nu mulighed for at afprøve denne unikke olie, nemlig Argan Oil og nyde fordel af de gode egenskaber!

Vurdering af Osmo Essence Berber Oil

Olie til håret er i sig selv ingen nyhed og er efterhånden set fra et par af de andre aktører på markedet indenfor hårprodukter. Førstehåndsindtrykket af Osmo Berber Oil er ikke synderligt spændende eftersom emballagen er ’klassisk’. Selve flasken, hvori olien opbevares, fremstår ligeledes lettere trist og ligner mest af alt et aflagt pilleglas…

Efter at have skruet låget af Osmo Berber Oil skifter jeg dog helt indstilling! Duften fra olien minder mest af alt om en stor pose vingummibamser, som netop er blevet åbnet og er fyldt med farverige bløde bamser. Den duft kan jeg ikke få nok af!

Jeg kan da allerede nu afsløre af du ikke kommer til at dufte af vingummibamser dagen lang…

For at få det mest retvisende testresultat, af Osmo Berber Oil, har jeg sikret mig at der er 14 dage imellem nedenstående ’forsøg’. Netop for at være sikker på at olien er så godt, som ude af håret og dermed ikke lader de 2 forsøg påvirke hinanden.

Jeg hører til dem der føntørrer og glatter håret stortset hver dag, så en god olie til håret er hårdt tiltrængt. Mit yderst fine hår bliver slidt på skuldrene og skællaget åbnes derfor dagligt. Enten kan jeg vælge en frisure der ikke kræver at hårstråene hviler på skuldrene eller også kan jeg bruge en god olie til håret, som lukker skællaget der åbnes. Da jeg var yngre valgte jeg en kortere frisure, men nu er jeg helt vild med mit lange, lyse og fine hår!

Osmo Berber Oil til føntørring af håret

Håret blev vasket med min shampoo og balsam til fint hår, hvorefter jeg duppede håret tørt med et håndklæde. Jeg tilførte Osmo Berber Oil i håret og masserede olien godt ind i hårstråene. Normalt plejer jeg bare at gå lige på og hårdt med føntørringen, fordi håret er svært at udfiltre, men denne gang forløb det utroligt nemt. Så olien kan også bruges til at udfiltre håret og dermed gøre denne proces nemmere. Føntørringen gik utroligt stærkt og normalt bruger jeg 10-15 minutter på føntørring, men denne gang tog det maks. 5 minutter!

Osmo Berber Oil til finish efter glatning af håret

Jeg bruger altid et varmebeskyttende hårprodukt når jeg glatter håret – ikke fra noget bestemt mærke, da jeg tester de forskellige på markedet. Håret blev altså først vasket, lufttørret og derefter glattet. Osmo Berber Oil blev fordelt i håndfladerne og ’lagt på’ overfladen af håret. Olien tørrer utroligt hurtigt ind i hårstråene og efterlader absolut ingen fedtede områder!

Der er ingen tvivl om at Osmo Berber Oil er en fantastisk olie til håret. Med mit fine hår er det svært at finde en olie til håret der formår at lukke skællaget 100 %, så det fremstår glansfuldt og blødt – men det har Osmo Berber Oil nu formået!

Så jeg vil helt bestemt anbefale Osmo Berber Oil til dem der ønsker glansfuldt hår og bløde længder.

Derfor Berber Oil

  • Tilfører håret ekstrem blødhed
  • Lækker duft af ’vingummibamser’
  • Absorberes ekstremt hurtigt i håret og efterlader ingen fedtede hårstrå

Tips til Berber Oil

  • Brug olien i tørt hår da du så kan spare lidt på produktet.
  • Bruges olien i håndklædetørt hår nedsættes tørre tiden gevaldigt!
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 21. februar 2015.