Argan olie. Derfor bør du bruge Argan olie til håret!

Argan olie. Derfor bør du bruge Argan olie til håret!

Argan olie. Derfor bør du bruge Argan olie til håret!

Argan Olie når det er bedst

Argan olie er et af de mest populære hårprodukter, som man kan finde på markedet. Olie har generelt set ikke været specielt populært til håret før nu her hvor Argan olie har gjort sin ankomst. Stortset alle større mærker indenfor hårprodukter har en Argan olie, i en eller anden form, i sit sortiment.

Argan olie. Naturlig glans, som ikke fremstår fedtet.

Argan olie er på utrolig kort tid blevet en af de mest hypede ingredienser i hårprodukter. ’Alle’ hårprodukter indeholder Argan olie – også alligevel ikke. De fleste hårprodukter, ’indeholdende’ Argan olie, indeholder under 1 % af denne kostbare olie. Resten af ingredienserne i disse påståede Argan olie hårprodukter er således silikoner m.m.

Er du på udkig efter hårprodukter, hvor Argan olie rent faktisk er en hovedingrediens bør du se dig lidt for. Det kan derfor godt betale sig og spørge lidt ind til sælgeren vedrørende dette. Dagens mode og tendens bringer os i retning af, at hår skal fremstå naturligt, sundt og ikke overstylet. Sagt på en anden måde gælder det om ikke og få håret til og fremstå fedtet og stift. Vi vil have glansfulde lokker. Dette er netop effekten man får med Argan olie.

Argan olie. Historien bag Argan olie.

Argan olie er en af de mest kostbare olier, som udvindes af gule frugter fra Argantræer. Argan olie anvendes i mange lande til andet end hårpleje. Vidste du, at Argan olie f.eks. også kan anvendes i madopskrifter, som hudpleje produkt og til mange andre plejende formål?!

Argan olie udvindes af frugter fra Argantræerne, som vokser i den marokkanske ørken. Bladene på Argantræerne samler vand og dermed gøres bladene herpå til lækre snacks for sultne geder. Det meste af håret viser træets krone, som i øvrigt kan få en diameter på op til 14 meter, kun lidt eller ingen vækst. Under ekstra regnfule perioder vækkes træet til live og producerer blade, blomster og frugter. Frugterne indeholder Argan olie.

Orofluido Beauty Elixir er olien til håret, som du ønsker og tilføre en ekstrem glans og lækker blødhed.

Argan olie. Sådan virker Argan olie i håret.

Argan olie kan anvendes til mange formål. I mange lande anvendes Argan olie f.eks. til hudpleje og madlavning.

Argan olie i fugtigt hår. Tilfører man Argan olie i et fugtigt hår vil det reducere tørretiden hvis det efterfølgende føntørres. Tørretiden kan nedsættes med helt op til 80 % ved. Håret efterlades blødt, let og yderst glansfuldt.

Argan olie i tørt hår. Tilfører man Argan olie i tørt hår opnår man ligeså fuld kontrol over lokkerne, som normalt har en tendens til og kruse. Reducerer den daglige redning af håret ved og tilføre Argan olie i lokkerne inden håret redes. Hårets efterlades ligeså blødt, let og yderst fleksibelt. Lokkerne får en flot og ikke fedtet glansfuld effekt.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 12. april 2012.

Du vil måske også læse om...

TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...
Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

af Katja, skribent & frisør
Krøller et helt fantastiske. Perfekte krøller giver selvtillid af dimensioner! Der er dog ingen tvivl om, at...
Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

af Rikke, skribent & makeup artist
Den bedste foundation til netop din hud er grundlaget for den perfekte makeup. Uanset formålet - hverdag eller fest, kan...
Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...