Bagom Suki Skincare. Et populært hudpleje brand.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Bagom Suki Skincare. Et populært hudpleje brand.

Suki Skincare er et af de originale hudplejemærker hos kosmetologer, og er samtidig et af de reneste og effektive brands du finder inden for naturlig hudpleje.

Bagom Suki Skincare

Suki Skincare er opkaldt efter kvinden, der står bag, nemlig Suki Kramer, som startede med at eksperimentere og udvikle sin egen hudpleje i sit køkken for 14 år siden. Efter selv at have lidt af hudproblemer og være blevet mobbet som teenager, ønskede Suki at udvikle en 100% og samtidig effektiv hudplejeserie med mottoet ”Know your beauty”, som var egnet til selv den mest sarte hud. For at sikre sig den bedste effekt og de bedste ingredienser, gik Suki sammen med biokemikere og lavede en masse research, som i løbet af to år resulterede i en gennemtestet og banebrydende hudplejeserie.

Når det kommer til effekt, er Suki’s hudpleje helt unikt ved at være rettet i mod både kombineret, moden, sart og problematisk hud, og ved ikke kun at lindre symptomerne, men også ved at gå aktivt ind og arbejde i hudens dybere lag.

Den teknologi der står bag Suki's effektivitet hedder TLC, og er en helt speciel og banebrydende teknologi, der gør at de aktive stoffer trænger dybere ned i huden, end stofferne i mange andre hudplejeprodukter gør. TLC stofferne går ind og arbejder med hudens naturlige funktion, hvor de uden at irritere huden, skaber langvarige og synlige resultater. Alle ingredienserne der indgår i Suki’s hudpleje er selvfølgelige 100% naturlige og uden skadelige stoffer og allergener.

De primære ingredienser i Suki's produkter består af forskellige planteolier, i sær jojobaolie, solsikkeolie og andre udvalgte olier. Derudover består størstedelen af produkterne også af et helt koncentreret rosenkoncentrat, som giver huden enormt meget fugt og beskyttelse.

Udover at være effektiv for huden, indeholder Suki produkterne æteriske olier, som har en aromaterapeutisk effekt på din mentale tilstand og sind. Bare duften af produkterne får dig til at tænke wellness og forkælelse, og frembringer en følelse af velvære. Derfor egner produkterne sig perfekt til hjemmespa. Duftene indeholder noter af både citrus, lavendel og kamille, og nogle af produkterne indeholder også tea tree som udover at virke antibakterielt også virker meget forfriskende og rensende.

Hvem egner Suki skincare sig til?

Linjen ”Care” er udviklet specielt til fedtet og kombineret hud. Det vil sige at det i sær er unge mennesker eller folk som har tendens til skinnende og fedtet hud med hudorme, uren hud eller grov hud.

Care-linjen er i sær baseret på de aktive stoffer TLC-C-vitamin, som bekæmper rynker og skader, samt TLC-Salicylsyre, som bekæmper betændelse og irritation.

Derudover, balancerer careserien fedtet hud, da den går ind og arbejder med huden og retter op på sebum produktionen og har en matterende effekt uden at udtørre.

Hvis du har lyst til at prøve Suki's produkter i en periode, kan du prøve deres trial care, hvor du får 6 lækre mini-size produkter med fra Suki og derved kan afprøve mærket, eller tage det med, hvis du skal ud og rejse.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 01. december 2016.