BareMinerals: Makeupartistens 2020 guide til Bare Minerals makeup

BareMinerals Guide: Læs makeupartistens guide til makeup fra Bare Minerals

bareMinerals er synonym med mineralmakeup i allerhøjeste kvalitet. Her bliver du præsenteret for en fantastisk serie af unikke makeup- og hudplejeprodukter bestående af rene mineraler.

Virksomheden bag serien hedder Bare Escentuals. Den amerikanske virksomhed har siden 1976 leveret lækre plejeprodukter og makeup til hele verden. Også i Danmark er vi storforbrugere af produkterne fra Bare Escentuals. Der opleves bl.a. en stor efterspørgsel på bareMinerals serien, som denne guide skal handle om. Guiden skal bl.a. omhandle deres pensler, foundations, pudder m.v.

bareMinerals starter kit

bareMinerals byder på en imponerende palette af produkter, hvor nogle helt sikkert vil falde mere i din smag end andre. Har du endnu ikke haft fornøjelsen af at teste deres produkter, så kan du med god grund købe et starter kit. Disse starter kits indeholder små prøve- og rejsestørrelser, hvorved du kan blive klogere på, hvad der fungerer for dig. Det typiske kit består af en primer, foundation, pudder og bronzer. Ved bestilling kan du typisk vælge mellem flere farvenuancer.

Primer by bareMinerals

bareMinerals’ udvalg af primers består i skrivende stund af 4 forskellige varianter. Første opgave bliver derfor at finde ud af, hvilken variant der passer bedst til dig.

Vil du lægge en flot, holdbar og ensartet makeup, så vil brug af primer være et must. Køb f.eks. en primer fra bareMinerals, der er med til at sikre en fejlfri og glat base for makeup. Disse primers passer til alle hudtyper og skal påføres inden din foundation.

Du kan se udvalget af primers fra bareMinerals hos de anbefalede forhandlere.

Foundation by bareMinerals

Udvalget af produkter fra bareMinerals er som bekendt stort. Nogle af makeup-produkterne er dog mere eftertragtede end andre. Det gælder ikke mindst den originale mineral foundation, der i årevis er blevet revet ned fra hylderne i store dele af verden. Det samlede udvalg af foundations består af 7 forskellige varianter, så kan du ikke stille dig tilfreds med den valgte, så kan du teste nogle af de andre varianter.

bareMinerals forsøger med deres store udvalg af foundations at nå ud til et bredt publikum. Med 7 forskellige varianter bør du også kunne finde mindst en variant efter din smag i sortimentet. For at finde den perfekte foundation kan du med god grund stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvilken finish foretrækker du?
 • Hvilke præferencer har du i forhold til dækkeevne?
 • Hvordan er din huds tilstand? (kan f.eks. være tør eller fedtet)
 • Hvilken type foundation kan du bedst lide?

Jo mere du går i dybden med ovenstående, desto større er chancen for, at du får fundet den helt rigtige foundation. Det gode resultat er betinget af, at du får valgt den rette foundation, hvorfor det er værd at bruge tid på dette.

En af de vigtigste faktorer er din huds tilstand. F.eks. vil det give mening at købe en flydende foundation med fugtgivende egenskaber, hvis man døjer med tør hud.

Vær også opmærksom på, at nogle foundations er mere tidskrævende at arbejde med end andre. Har du derfor en meget travl hverdag, hvor alle minutter tæller, så gå med fordel efter en foundation med en kort påføringstid.

Du har også brug for en god foundation børste

En god foundation er i sig selv ikke meget værd. Du har også brug for den perfekte børste. Ellers bliver det nemlig mere end svært at påføre makeuppen, så det ser pænt og fejlfrit ud.

Ligesom bareMinerals byder på en verden af foundation i høj kvalitet, så giver de også mulighed for at investere i en kvalitetsbørste Du kan f.eks. købe en børste med syntetiske børstehår, der ikke blot reducerer produktspild, men også er rar for huden. Produktet er udviklet på en sådan måde, at man kan nå ud i alle kroge og hjørner. Dette giver et altid godt resultat – og dermed et smukt look.

Få evt. hjælp til at finde den rette børste med udgangspunkt i den valgte foundation. Det er vigtigt, at produkterne passer sammen.

Fremhævede produkter fra bareMinerals

bareMinerals’ sortiment begrænser sig ikke til få produkter. Faktisk er udvalget så stort, at man skal holde tungen lige i munden, hvis man skal kunne holde overblikket. For overblikkets skyld fremhæver vi her nogle af de bedste og mest populære produkter fra producenten.

bareMinerals Original Loose Mineral Foundation SPF15

bareMinerals Original Loose Mineral Foundation SPF15 er ikke bare endnu en foundation i rækken. Denne foundation er ikke kun let at påføre, men kan også bryste sig af at have en silkeblød tekstur, rene ingredienser, SPF 15 beskyttelse og mange farvenuancer.

Det er en af bareMinerals’ bestsellers – med god grund.

 • Finish: Naturlig
 • Beskyttelse: SPF 15
 • Foundation type: Løs

bareMinerals Brush Beautiful Finish

Som tidligere nævnt, så udvikler bareMinerals også nogle rigtig gode børster. Det drejer sig bl.a. om bareMinerals Brush Beautiful Finish. Denne børste spiller perfekt sammen med bl.a. Matte Foundation og Original Foundation fra selvsamme mærke.

 • Materiale: Syntetiske fibre

bareMinerals BAREPRO 24-Hour Full Coverage Liquid Foundation SPF20

Dette produkt tilhører den næste generation af foundation – med alt hvad det indebærer af egenskaber og fordele. Den udvalgte foundation kommer med 24 timers dækning, modstandsdygtighed over for fugt, vand, udtværing og varme samt SPF 20 beskyttelse. Den populære foundation er helt fri for både duftstoffer, sulfater, olie og parabener. Læs mere om produktet hos forhandleren.

 • Finish: Mat
 • Beskyttelse: SPF 20
 • Foundation type: Flydende

bareMinerals Bronze Powder Bronzer

bareMinerals Bronze Powder Bronzer er skabt til dig, der drømmer om en sund, smuk og naturlig glød, der holder hele dagen. Du kan med fordel blande denne pudder sammen med en foundation fra bareMinerals med henblik på at skabe en dybere nuance. Produktet er let at påføre. Sørg blot for at investere i en god pulverpensel.

 • Serie: All Over Face Colour
 • Nuance: Bronze

Hvem forhandler produkterne fra bareMinerals?

Listen over forhandlere af bareMinerals er efterhånden lang. Vi har gennemsøgt markedet og er kommet frem til, at følgende forhandlere byder på det bedste udvalg af makeup og hudpleje fra bareMinerals:

 • Lookfantastic
 • Nicehair

Gode tilbud i vente

Hos alle ovennævnte danske forhandlere kan du ofte finde en lang række gode tilbud på bareMinerals makeup. Vil du derfor spare penge på mineralmakeup, så besøg disse forhandlere og dyk ned i de aktuelle tilbud.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 15. april 2020.

Du vil måske også læse om...

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...
Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Når de første solstråler dukker op bag de mørke skyer fra vinteren er det vigtigt at finde den bedste solcreme. Men...
Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

af Rikke, skribent & makeup artist
Bedste økologisk hudpleje Der findes efterhånden meget forskelligt økologisk hudpleje på markedet. Du...
Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

af Katja, skribent & frisør
Bedste rejsehårtørrer Det kan være svært at finde plads til den almindelige hårtørrer i kufferten...