Bedste Beauty Blender: Læs makeupartistens guide til valg af Beautyblender

Den berømte beauty blender er ikke kun et hit blandt professionelle makeup-artister. Produktet efterspørges også af passionerede makeup-fans i meget stor stil.

Kunne du godt tænke dig at blive lidt klogere på den såkaldte beauty blender, inden du foretager en bestilling, så fortsæt læsningen. Vi svarer nemlig på alle tænkelige spørgsmål om produktet. Hvordan bruges den? Hvordan rengøres den? Hvor kan den købes? Lad os kigge på det hele i fællesskab.

Bedste Beauty Blender: Læs makeupartistens guide til valg af Beautyblender

🥇Dagens tilbud på beautyblender

"BEAUTYBLENDER SÆTOriginal Pink w/ Mini Solid Cleanser fra Beautyblender er et sæt bestående af en original Beautyblender-svamp samt en lille fast sæbe til rens af svampen. Sættet sikrer en..."

221 kr.
295 kr.

Makeup-artist Rea Ann Silva står bag produktet, der har været på markedet siden 2002. Med hendes produkt har hun ændret påføring af makeup for altid. Dette vil vi vende tilbage til.

Hvordan fungerer en beauty blender?

En beauty blender er en slags makeup svamp, der har til formål at sikre et jævnt og fejlfrit makeup-resultat uden anstrengelser. Det er svampens unikke materiale og form, der sikrer en perfekt finish, der vil efterlade dig med et beundringsværdigt look. Beauty blenderen skiller sig ud fra andre makeup svampe ved hverken at indeholde kanter, latex eller andre allergifremkaldende stoffer. Læs om endnu flere fordele længere nede i guiden.

Du anvender din beauty blender ved at gøre følgende:

 1. Fugt svampen med lidt vand
 2. Klem det overskydende vand ud
 3. Dup makeuppen på med svampen

I forlængelse af ovenstående er det vigtigt at pointere, at man skal duppe makeuppen på i stedet for at trække eller tvære makeuppen ud. Det bør man i hvert fald gøre, hvis man foretrækker et jævnt og pænt resultat. Man lærer forholdsvist hurtigt at anvende makeup svampen.

Den revolutionerende beauty blender kan bruges til både pudder, foundation, primer, concealer m.v. Anvendelsesmulighederne er næsten uendelige.

Hvordan adskiller produktet sig fra andre makeup svampe?

Beauty blenderen har efterhånden vundet rigtig mange priser for både design og funktionalitet, hvilket selvfølgelig ikke er uden grund. Et klokkeklart faktum er nemlig, at beauty blenderen adskiller sig markant fra andre makeup svampe. Den originale beauty blender – The Original Beautyblender – byder bl.a. på følgende fordele:

 • Åben cellestruktur
 • Ingen kanter
 • Vandopløselige farvestoffer
 • Rund form (360 graders overflade)
 • Lang holdbarhed

Det er takket være den runde form muligt at lægge makeup steder, hvor en alm. makeup børste eller makeup svamp ikke kan komme til. Dette er alt andet lige med til at sikre et bedre slutresultat.

Hvilken beauty blender skal jeg købe?

Selvom der kun findes én original beauty blender (The Original Beautyblender), så er det ingen hemmelighed, at der efterhånden findes mange alternativer. Fælles for alle varianterne er, at de er dråbeformede ligesom den originale. Er du kvalitetsbevidst, og vil du kun have det bedste af det bedste, når det kommer til makeup, så bør du vælge den originale udgave.

Hvad angår beauty blendere, så er det værd at nævne, at der er mange kopier i omløb. På diverse handelsplatforme kan du blive tilbudt en beauty blender til næsten ingen penge.

Disse produkter er ofte i dårlig kvalitet og kan endda indeholde skadelige stoffer. Derfor bør du unde dig selv det originale produkt, selvom prisen er lidt højere. Pris og kvalitet hænger som ofte sammen.

Du kan med fordel købe en (eller begge) af disse to varianter:

 • The Original Beauty Blender (god til påføring af foundation og primer)
 • Micro Mini (god til at lægge highlighter og til at få adgang til snævre områder – f.eks. områder ved næsen og øjnene)

Med ovennævnte to produkter bør du være dækket godt ind.

Rengøring af beauty blendere

Selvom det er sjovere at lægge makeup end at rengøre makeup udstyr, så skal der sættes tid af til begge dele. Det gør sig også gældende, hvis du har brugt en beauty blender.

Du renser din beauty blender ved at gøre følgende:

 1. Skyl blenderen under rindende vand og gnid sæbe eller andet rengøringsmiddel ind i svampen. Du kan med fordel gentage dette et par gange, hvis produktet er meget beskidt.
 2. Fyld en balje eller skål med lunt vand og sæbe. Brug med fordel en neutral sæbe eller vaskemiddel.
 3. Put beauty blenderen i baljen og lad den ligge der i 10-15 minutter.
 4. Massér det resterende skidt ud af blenderen, hvis den stadig ikke er helt ren.
 5. Lad den lufttørre, indtil den er helt tør. Det er alfa og omega, at produktet kan få luft, så der ikke opstår mug.

En god hovedregel er, at beauty blenderen kan bruges 1-2 gange, inden den atter skal vaskes. Ikke alle følger den hovedregel, hvilket er en skam, når man tænker på, at der samles rigtig mange bakterier i svampen. Disse bakterier ender i dit ansigt, hvis du ikke følger vaskeanbefalingen. Manglende eller sjusket rengøring af beauty blenderen kan resultere i, at din hud bliver uren og irriteret grundet de mange bakterier. For at undgå urenheder og irritation bør du derfor bruge 15-20 minutter på at vaske svampen efter 1-2 ganges brug.

Hvad koster en beauty blender?

Det kommer meget an på dit valg af beauty blender. Tager vi udgangspunkt i den originale udgave, så er prisen mellem 100 og 150 kroner, alt efter hvor man handler.

Vi anbefaler at handle hos en anerkendt forhandler for at være sikker på, at man får det originale produkt.

Bedøm denne artikel
146 stemmer, gennemsnit 4.7 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 14. april 2020.