Bedste Krøllecreme: Læs frisørens guide til valg af krøllecreme

Er du vild med krøller i håret, men mangler den bedste krøllecreme til og forme dem? Her i artiklen vil du få præsenteret de mest populære krøllecreme produkter, som er testet, vurderet og rangeret af professionelle - kun for din skyld. Få også frisørens krøllecreme guide til hvordan du bruger det magiske stylingprodukt i håret.

Bedste Krøllecreme: Læs frisørens guide til valg af krøllecreme

Bedste Krøllecreme i test var

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.

Vi har testet nogle af markedets mest populære og bedste krøllecreme produkter. Så overvejer du og købe krøllecreme til håret eller vil du prøve en ny, så skal du bare fortsætte læsningen her i vores store krøllecreme test.

Med testen her guider vi dig til den bedste krøllecreme!

1. Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml test - BEDST I TEST

Produkttype: krøllecreme Konsistens: cremet krøllecreme Emballage: plastflaske med pumpe Anmelder: Katja
Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml
👍
Bedste
i test
Hair Blog

Fugtgivende krøllecreme med let hold

Curls Rock krøllecreme fra Tigi har en let fiberagtig konsistens der forstærker hårets naturlige struktur og giver et let hold med fuld kontrol.

Denne Tigi krøllecreme er en absolut bestseller fra Tigi, men også når det kommer til krøllecreme overordnet set. Der findes mange forskellige varianter, men denne skiller sig ud - og det afspejles tydeligt i salgstallene.

Jeg har afprøvet krøllecremen i naturligt krøllet hår samt i flere kunders stylede hår - hvor vi lavede krøller med glattejern. Jeg har selv naturlige krøller fra naturens side af. I begge situationer har det været et godt produkt og arbejde med. Krøllerne blev flot defineret og fik let glans og hold.

Udover den åbenlyse gode effekt i selve produktet er denne krøllecreme også fri for parabener. Herudover har den en varme-og UV-beskyttende effekt. Krøllerne fremstod velfugtede hele dagen og med flot form.

Fugtgivende, Varme-og UV-beskyttende, Smør skællaget, Fri for parabener
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

2. Moroccanoil Curl Defining Cream 250 ml test

Produkttype: krøllecreme Konsistens: cremet krøllecreme Emballage: plastflaske med pumpe Anmelder: Camilla
Moroccanoil Curl Defining Cream 250 ml

Krøllecreme med arganolie der plejer håret

Moroccanoil er primært kendt for deres populære hårolier, men de har faktisk også en lang række af andre fantastiske produkter. Herunder deres Moroccanoil krøllecreme - Curl Defining Cream.

Emballagen er lige til højrebenet og man kan (næsten) altid få det sidste ud med flaskens pumpe. Vil man helt i bund plejer jeg og klippe den op til slut.

Det her er en af de bedste krøllecreme produkter jeg har prøvet gennem tiden. Det er populært med hårprodukter der ikke kun styler håret, men også plejer det. Det er netop lige præcis hvad denne OGSÅ kan. En plejende krøllecreme der giver hårstråene en intens pleje alt i mens at den former og holder krøllernes form. Duften er tilmed helt fantastisk.

Krøllecremen minimerer flyvske hårstrå og krøllerne får et boost uden sammenligning. Prisen er i den høje ende, men man får et produkt der rammer plet.

Derfor skal du vælge Moroccanoil Curl Defining Cream 250 ml

Er du træt af den billige krøllecreme er det her modstykket... Prisen er højere, men effekten er ligeså fantastisk. Har du i forvejen hårolierne fra Moroccanoil kender du formentlig mærkets kærlighed til beautyprodukter - den er også til at mærke i denne krøllecreme.

Former krøllerne og giver hold, Minimerer flyvske hårstrå, Indeholder arganolie for glans og pleje
Prisen er i den høje ende
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

3. Kérastase Discipline Oléo-Curl Cream 150 ml test

Produkttype: krøllecreme Konsistens: cremet krøllecreme Emballage: plasttube med skruelåg Anmelder: Camilla
Kérastase Discipline Oléo-Curl Cream 150 ml

Krøllecreme til kruset og uregerligt hår

Dette er krøllecremens Rolls-Royce. En leave-in plejende og blødgørende krøllecreme er der kan tæmme selv det kraftigste hår med krøller. Naturlig eller lavet med krøllejern, glattejern o.l.

Krøllerne samlet på bedste vis, formes og vil efter styling fremstå spændstige og knivskarpe.

Kérastase krøllecreme indeholder ingredienserne Pro-Keratin, Elastin og Xylose der alle tre er med til at forbedre elasticiteten og blødere det enkelte hårstrå - og dermed gøre krøllerne mere medgørlige.

Det er en varmebeskyttende krøllecreme der er velegnet til brug før føntørring af krøllerne. Husk og bruge en diffuser når du føntørrer krøllet hår!

Derfor skal du vælge Kérastase Discipline Oléo-Curl Cream 150 ml

Ønsker du en krøllecreme der virker hver gang er denne fra Kérastase et godt valg. Prisen er i den dyre ende, men produktets kvalitet og effekt er ikke til og tage fejl af. Cremen har en varmebeskyttende effekt der giver mulighed for føntørring af krøllerne med stylingprodukt i.

Krøllecreme til kruset og uregerligt hår, Plejende krøllecreme, Samler og definerer hårets krøller, Giver krøllerne glans, Varmebeskyttende krøllecreme, Minimerer flyvske hårstrå
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

4. Davines LOVE Curl Cream 150 ml test

Produkttype: krøllecreme Konsistens: cremet leave-in krøllecreme Emballage: flaske med vippelåg Anmelder: Camilla
Davines LOVE Curl Cream 150 ml

Let krøllecreme til alle hårtyper

LOVE Curl Cream er en super lækker krøllecreme der fint kan definere og samle et hår med krøller eller bølger. Stylingcremen indenholder fugtgivende ingredienser der giver krøllecremen en dobbelteffekt; plejende og stylende.

Håret fremstår blødt og glansfuldt selv når dagen er omme. Til sammenligning med mange andre krøllecremer vil jeg fremhæve denne variants næsten vægtløse egenskaber. Hårstråene hverken fremstår eller føles tynget af produktet. Det er næsten som en god krøllespray!

Man opnår en afgjort lethed i krøllerne med denne krøllecreme ved hånden!

Kram produktet i et håndklædetørt hår og lad det herefter enten lufttørre eller føntør det med en diffuser. Afslut evt. din styling med en afstivende hårspray.

Derfor skal du vælge Davines LOVE Curl Cream 150 ml

Du skal vælge denne krøllecreme fra Davines hvis du ønsker et produkt med en næsten vægtløs formular der giver håret et lethed uden lige. Håret får et medium hold med en god glans. Cremens ingredienser sikrer bløde og velfugtede krøller dagen lang.

Samler og definerer krøllerne i håret, Fugtgivende ingredienser, Tilfører krøllerne en let glans og blødhed, Tæm hår med naturlige krøller og bølger, Fri for parabener
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

5. Kevin Murphy Killer Curls 200 ml test

Produkttype: krøllecreme Konsistens: cremet krøllecreme Emballage: firkantet plastboks med pumpe Anmelder: Camilla
Kevin Murphy Killer Curls 200 ml

Økologisk premium krøllecreme med vitaminer

Denne Kevin Murphy krøllecreme er en populær vare hos de danske frisører. Man får en skøn creme til krøller der fungerer godt i både kruset og uregerligt hår. Mærket Kevin Murphy har sin oprindelse i Australien.

Cremen har gode plejende egenskaber og adskiller sig fra mange andre krøllecremer ved og indeholde vitaminer som A, C, E, B1 og B2. Produktet er, som Kevin Murphy lægger meget vægt på - økologisk og fri for sulfater og parabener.

Krøllecremen kommer i en plastemballage med pumpe. Nem og ligetil at dosere til brug. En til to tryk med pumpen og man har nok produkt til styling af et mellemlangt hår.

Produktet samler krøllerne og giver dem en flot form der varer ved hele dagen igennem. Krøllerne får en let glans uden og stivne. Jeg vil betegne denne krøllecreme som værende et produkt med et medium til stærkt hold, men fortsat modellerbart. Cremen har ligeledes en varmebeskyttende effekt og minimerer flyvske hårstrå.

Derfor skal du vælge Kevin Murphy Killer Curls 200 ml

Vælg dette produkt hvis du allerede i dag bevæger dig i et premium prisniveau og ikke lader dig skræmme lidt heraf. Produktet holder hvad det lover og er drøj i brug. Alt i alt en fantastisk krøllecreme til prisen.

Giver krøllerne glans og pleje, Krøllecreme med vitaminer, Økologisk krøllecreme, Fri for sulfater og parabener, Varmebeskyttende krøllecreme
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

6. Milkshake Lifestyling Curl Perfectionist 150 ml test

Produkttype: krøllecreme Konsistens: cremet krøllecreme Emballage: tube med vippelåg Anmelder: Camilla
Milkshake Lifestyling Curl Perfectionist 150 ml

Krøllecreme med plejende mælkeproteiner

Milkshake er kendt for deres Wipped Cream og andre lækre styling-og hårprodukter. En bestseller fra selvsamme mærke er deres Milkshake krøllecreme med navnet Curl Perfectionist. Navnet sætter forventningerne højt og man får en krøllecreme der på fineste vis fremhæver bevægelserne i krøllet hår.

Som man kender det fra mange andre af mærkets stylingprodukter har denne også en uovertruffen duft der breder sig i rummet når låget vippes af. Det er en velduftende krøllecreme!

Produktet skulle efter sigende være ekstra farvebevarende i farvet hår. Cremen tilfører krøller en let glans.

Som andre produkter fra Milkshake indeholder dette produkt også mælkeproteiner, der både plejer og styrker hårstråene.

Klem lidt creme ud i håndfladen og kram produktet i fugtigt hår med håndfladerne. Lad krøllerne lufttørre eller føntør med en påmonteret diffuser.

Derfor skal du vælge Milkshake Lifestyling Curl Perfectionist 150 ml

Du skal vælge Curl Perfectionist krøllecreme fra Milkshake hvis du ønsker misundelsesværdige krøller der holder sig smukke og velplejede dagen lang.

Definerer og former flotte krøller, Minimerer krus og flyvske hårstrå, Medium hold krøllecreme, Indeholder quinoa og mælkeproteiner for ekstra pleje, Farvebevarende krøllecreme, Tilfører krøllerne en let glans
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

7. Paul Mitchell Curls Twirl Around 150 ml test

Produkttype: krøllecreme Konsistens: cremet gele-agtig krøllecreme Emballage: flaske med pumpe Anmelder: Camilla
Paul Mitchell Curls Twirl Around 150 ml

Krøllecreme med to-i-en effekt

Da denne Paul Mitchell krøllecreme så dagens lys slog man meget på, at denne Curls Twirl Around var et to-i-en produkt; krøllecreme & plejende stylingprodukt. I dag er de fleste krøllecremer (og stylingprodukter in general) med en sådan dobbelteffekt, men ikke desto mindre er det helt genialt!

Curls Twirl Around er en fugtgivende krøllecreme med en geleagtig konsistens. Produktet har en nærende virkning på hårstråene alt imens det skaber bløde og skinnende krøller i håret.Efter et par tryk på pumpen og et par kram med håndfladerne i håret er man ikke i tvivl om hvordan produktet på fineste vis får separeret og defineret de enkelte krøller. Krøllerne står tilmed knivskarpe efter en hel dag!

Produktet modvirker krus i håret og har en lækker duft. Kram produktet i et let fugtigt hår med håndfladerne. Lad krøllerne lufttørre eller føntør dem med en påmonteret diffuser.

Derfor skal du vælge Paul Mitchell Curls Twirl Around 150 ml

Du skal vælge denne krøllecreme fra Paul Mitchell hvis du ønsker et produkt der fungerer hver gang. Prisen er derop af og på niveau med hvad der normalt betegnes som premium mærker indenfor beauty produkter. Er du klar på en ny oplevelse vil denne afgjort være et godt bud på en effektiv krøllecreme til alle hårtyper med krøller.

To-i-en krøllecreme (styling & plejende), Creme / geleagtig konsistens, Fugtgivende og blødgørende, Separerer og former den enkelte krølle, Krøllecreme til alle hårtyper
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

8. TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream 200 ml test

Produkttype: krøllecreme Konsistens: creme krøllecreme Emballage: plastflaske med pumpe Anmelder: Katja
TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream 200 ml

Krøllecreme der bekæmper krus og flyvske hårstrå

Vælger man en krøllecreme fra Tigi går man aldrig helt galt i byen. Jeg har gennem tiden afprøvet et par af deres forskellige varianter og hver gang overvældes man af skøn duft og helt igennem fantastiske stylingprodukter. Foxy Curls krøllecreme fra Tigi’s Bed Head serie er absolute ingen undtagelse.

Der er her tale om en krøllecreme der kan definere eksisterende krøller - naturlige såvel som dem der er lavet med glattejern eller krøllejern. Foxy Curls minimerer krus og flyvske hårstrå samt sikrer veldefinerede og flotte runde krøller dagen lang.

Krøllecremen foreskriver selv, at den beskytter mod krus og fugt i op til 72 timer. Jeg vil dog mene, at har man et par aktive dage vil dette høje timetal formentlig blive noget lavere. Jeg plejer selv og genopfriske effekten om morgenen hvor jeg krammer nyt produkt ind i krøllerne inden jeg går ud af døren. Cremen giver en forfriskende duft til hårpragten samt booster krøllerne så de fremstår bare lidt flottere.

Derfor skal du vælge TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream 200 ml

Du skal vælge denne krøllecreme hvis du ønsker et produkt der kan eliminere krus og flyvske hårstrå samt elsker velduftende hår. Produktet er en god genopfrisker af trætte krøller og kan derfor hurtigt genoplive form og spændstighed i krøller dagen derpå.

Bekæmper krus og flyvske hårstrå, Definerer og former krøllerne, Genopfrisker ‘trætte krøller’, Dufter helt fantastisk
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

9. Wella SP Polished Waves Curl Cream 200 ml test

Produkttype: krøllecreme Konsistens: cremet krøllecreme Emballage: plastflaske med pumpe Anmelder: Camilla
Wella SP Polished Waves Curl Cream 200 ml

Få fuld kontrol og et fleksibelt hold

Wella krøllecreme er en ud af mange lækre hårprodukter fra det populære mærke. Emballagen er med pumpe og dermed lige til. Man kan med et pump eller to få fuld kontrol og naturlig bevægelse i håret samt skabe modellerbare og lækre krøller.

Jeg sætter selv stor pris på fleksibilitet i min styling af krøllerne. Der er intet værre end stive krøller uden bevægelser i vinden. Den følelses får man bestemt ikke med denne krøllecreme fra Wella. Den giver et fleksibelt hold.

Konsistensen på krøllecremen er let flydende, glat og geleagtig. Produkt er drøj i brug og nem at fordele i håret. Et til to pump er rigelig produkt til styling af et mellemlangt hår med krøller.

Produktet foreskriver og lægge en beskyttende hinde der er godt før styling af håret med krøllejern eller andet stylingværktøj. Det lyder smart, men jeg vil dog altid anbefale at man bruger stylingprodukter efter man har brugt et stylingværktøj såsom et krøllejern, glattejern o.l.

Derfor skal du vælge Wella SP Polished Waves Curl Cream 200 ml

Du skal vælge denne Wella krøllecreme hvis du har naturlig bevægelse i håret og ønsker kontrollen hermed. Du kan nemt style håret og skabe et glansfuldt og flot look hvor krøllerne er under fuld kontrol. Polished Waves Curl Cream er ligeså god hvis du ønsker et fleksibelt hold der kan modelleres i løbet af dagen.

Former krøllerne, Fleksibelt hold, Minimerer flyvske hårstrå, Varmebeskyttende effekt, Aktivt UV-filter
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

10. ghd Curl Hold Spray 120ml test

Produkttype: krøllespray Konsistens: flydende letvægts krøllespray Emballage: plastflaske med pumpespray Anmelder: Camilla
ghd Curl Hold Spray 120ml

Letvægts krøllespray med effekten af krøllecreme

Denne artikel omhandler selvfølgelig primært krøllecreme, men jeg tager lige en enkelt krøllespray med fra ghd. Jeg har selv af flere omgange anvendt spray til krøller frem for krøllecreme hvis det skulle gå stærkt og jeg var på ved ud af døren.

Den primære effekt fra denne ghd krøllespray dens evne til og reducere krus i krøllerne samt forlænge ‘holdbarheden’ af krøllernes form. Man kan faktisk anvende en krøllecreme først og afslutte sin styling med denne krøllespray. Den giver holdet til krøllerne og gør dem fleksible.

Det er en let krøllespray der ikke tynger håret og den er dermed ideel til dem der måske føler at krøllecreme kan blive lidt for ‘tungt for håret’. Med dette produkt får man effekten fra krøllecremen, men uden og tynge hårstråene.

Produktet har ligeså en varmebeskyttende effekt der beskytter mod varmen fra krøllejern, glattejern o.l., som kan kunne tænkes og bruge til at lave og forme sine krøller med.

Derfor skal du vælge ghd Curl Hold Spray 120ml

Vælg denne ghd krøllespray hvis du ønsker effekten fra krøllecreme, men uden og tynge hårstråene med vægten fra creme. Brug pumpen til og puste et par sprøjt produkt direkte i det krøllede hår, rul krøllen om fingeren, hold et øjeblik og giv slip. Så nemt er det og bruge krøllespray.

Krøllespray med krøllecreme effekt, Letvægtspray til styling af krøller, Minimerer flyvske hårstrå, Forlænger krøllernes holdbarhed og form, Krøllespray med varmebeskyttende effekt
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

Er du så heldig at være beriget med smukke krøller, så er den bedste krøllecreme til dit hår et absolut must. Krøller er fantastiske, det er der ingen tvivl om. Men de skal plejes – ellers kan det hurtigt blive en høstak og se på.

En god krøllecreme giver dig mulighed for at style og samle håret på en og samme tid. Det gælder blot om at finde det rigtige produkt til netop dit hår.

Krøller har det ofte med at leve sit eget liv. En god og holdbar curl cream kan både sikre et godt hold, men samtidig også fugte, blødgøre og pleje dem, så dine krøller ser sunde og blanke ud.

Hvad er den bedste krøllecreme?

Jeg vil til hver en tid selv vælge den bedste krøllecreme til krøllet hår, som jeg kan finde på markedet. Et krøllet hår skal passes og plejes, så det får den rette glans og udstråling. Det er derfor vigtigt at vælge en krøllecreme, der er fyldt med fugt og plejende ingredienser, så dit hår vil stråle hele dagen.

Derfor kan det nogle gange være nødvendigt at prøve flere forskellige varianter af, før du finder den bedste krøllecreme til netop dit hår. Hår er forskelligt, og selvom den ene variant er den bedste til din søster, så er det ikke sikkert, at det er den variant og det mærke, der passer bedst til dit hår.

Sådan bruger du den bedste krøllecreme

Alle med krøller ved, hvor irriterende det er, at krøllerne sidder sammen. En god krøllecreme er med til at sikre definerende og uafhængige krøller, som ikke sidder sammen. De bedste varianter af krøllecreme gør det muligt at tæmme krøllerne, tilføre dem elasticitet og adskille dem fra hinanden.

Med den bedste krøllecreme kan du samle krøllerne, samtidig med at den enkelte krølle defineres og får tilført ekstra hold, så den kan holde dagen igennem. Når du bruger en god curl cream, er det muligt for dig at tæmme krøllerne og dermed undgå, at dit hår kruser.

Kan krøllecreme bruges i både fugtigt og tørt hår?

Svaret er ja!

Førhen blev krøllecreme stort set kun brugt til styling af krøller i tørt hår, men i dag er der så mange varianter på markedet, at det nu er muligt at anvende krøllecreme i både tørt og i fugtigt hår.

I fugtigt hår kan du med krøllecreme forme og skabe krøller. Når du har tilført krøllecremen i det fugtige hår, kan du enten vælge at lade det lufttørre eller føntørre det. Vælger du at føntørre håret, skal du tørre det ved svag hastighed for at undgå flyvske hår.

Når du anvender krøllecreme i tørt hår, kan dette være med til at genopfriske krøllerne og give dig smukke og glansfulde krøller.

Udover at have en formgivende effekt, så har de fleste varianter af krøllecremer også en plejende effekt på håret.

Findes der krøllecreme til mænd?

Kort og godt ja, det gør der!

Vi kvinder har brugt krøllecreme og andre vidundermidler til håret i årevis. Gennem de senere år har mænd taget de uundværlige hårprodukter mere og mere til sig.

Der er ikke nogen grund til at gøre det mere besværligt, end det egentlig er. Blot en klat af den bedste curl cream i fugtigt hår, er reelt nok til at få et krøllet herrehår til at se sundt og velplejet ud. Udvalget af krøllecremer til mænd er ikke så stort, som det er til kvinder, men de findes. Ellers kan mange af de bedste krøllecremer bruges til både mænd og kvinder.

Hvordan fremhæver jeg mine krøller med den bedste curl cream?

Krøller er simpelthen så smukt. Dog kan de være ret så svære at holde ved lige, og så går det pæne hurtigt af dem. Derfor gør det en verden til forskel, når du bruger de rette produkter i dit krøllede hår. Når du har krøller, kræver det ofte lidt ekstra styling for at bevare teksturen og undgå kruset hår.

Det kan være svært at finde rundt i de mange stylingprodukter, der findes på markedet til krøller. Selvom det er vigtigt at bruge de rette produkter, er det også vigtigt, at du undgår at bruge for meget. For meget produkt i krøllet hår, kan resultere i, at håret bliver stift og dermed ikke særlig pænt at se på.

Den bedste krøllecreme er et absolut must have til alle, der er så heldige at være født med et krøllet hår – uanset om du er mand eller kvinde. En god krøllecreme fremhæver krøllerne og giver håret et let hold, så krøllerne holder sig flotte hele dagen igennem.

Hvordan er det med krøllecreme og krøllejern?

Om du har krøller fra naturens side eller må hjælpe dem på vej med et krøllejern gør ingen forskel i forhold til hvorvidt krøllecreme har sin effekt eller ej.

Hvis man laver krøller med et krøllejern bør man dog vente indtil krøllerne er helt kølet af inden man anvender en krøllecreme i håret. Tilfører man produktet i mens håret er varmt vil krøllerne formentlig rette sig ud grundet tyngden fra produktet. Man bør derfor vente med at tilføre produkt i krøllerne indtil de er helt kølet af og dermed er ‘låst i sin form’.

Miniguide til krøller med krøllejern og krøllecreme

 1. Brug et varmebeskyttende hårprodukt
 2. Krøl håret med dit krøllejern
 3. Lad krøllerne køle af (Pro-tip: føntør med kold luft-funktionen. HUSK diffuser!)
 4. Løft krøllecremen ind i håret UDEN at strække krøllerne ud

Pas på med at hive for meget i krøllerne efter de er lavet når du styler det med krøllecremen. Du kan nemt komme til at hive dem ud igen. Så er det forfra med rent hår, ny krølning osv. Så ‘løft’ produktet ind i håret i stedet.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om krøllecreme

Den bedste krøllecreme (for dig) er den der ikke tynger lokkerne, men bevarer krøllernes form dagen lang. Har du fint hår bør du vælge en ‘let krøllecreme’ i form af mousse. Du kan også blot bruge lidt mindre produkt.

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml krøllecremen er bedst i test 2024

Brug altid krøllecreme i håndklædetørt til tørt hår. Det giver den bedste effekt. ‘Løft’ krøllecremen ind i håret UDEN og trække i krøllerne. De skal jo nødigt trækkes ud og låses i den udstrakte form.

Har du lavet krøller med krøllejern? Så bør du vente med og tilføre krøllecreme til krøllerne indtil de er helt kølet af og ‘låst i deres form’. Det er her ligeså vigtigt, at man IKKE trækker i krøllerne under stylingen.

Ja. Krøllecreme går fint i både fugtigt og tørt hår.

Der findes (selvfølgelig) også krøllecreme til mænd. Det er dog ofte blot duften der varierer sig da produktet i sig selv ikke adskiller sig meget fra de andre varianter på markedet.

Ja. Du kan sagtens bruge krøllecreme i hår krøllet med et krøllejern. Det samme gør sig gældende for ‘kunstige krøller’, som med naturlige.

 • Vent indtil at krøllerne er kølet ned efter føntørring og/eller krølning med krøllejern førend du tilføjer krøllecreme i håret
 • Træk ikke i krøllerne unders styling

Overholder du disse to punkter vil du få flotte krøller i håret selv med krøller hjulpet lidt på vej med et krøllejern og krøllecreme!

Bedøm denne artikel
162 stemmer, gennemsnit 5 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 4. december 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 14. april 2020.

Krøllecreme vi har testet:

 1. Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml
  1 Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml - BEDST I TEST
  👍👍👍👍👍
  4,7
 2. Moroccanoil Curl Defining Cream 250 ml
  2 Moroccanoil Curl Defining Cream 250 ml
  👍👍👍👍👍
  4,7
 3. Kérastase Discipline Oléo-Curl Cream 150 ml
  3 Kérastase Discipline Oléo-Curl Cream 150 ml
  👍👍👍👍👍
  4,7
 4. Davines LOVE Curl Cream 150 ml
  4 Davines LOVE Curl Cream 150 ml
  👍👍👍👍👍
  4,7
 5. Kevin Murphy Killer Curls 200 ml
  5 Kevin Murphy Killer Curls 200 ml
  👍👍👍👍👍
  4,5
 6. »
  Vis alle produkter
C
Din guide