Bedste Neglelakfjerner: Læs kosmetologens guide til valg af neglelakfjerner

Bedste Neglelakfjerner: Læs kosmetologens guide til valg af neglelakfjerner

🥇Dagens tilbud på neglelakfjerner

"Mavala Korrekturpen Neglelakfjerner"

98 kr.
182 kr.

Hvem elsker ikke flotte og lakerede negle hvor ens neglelak bare sidder lige i skabet? Det kan være både i alverdens farver samt i med mere stilrene linjer. Uanset udgangspunktet vil man skulle finde en måde hvorpå at man kan få neglelakken af igen. Helst inden den begynder at krakelere og blive grim.

Der findes formentlig ligeså mange producenter af neglelakfjerner, som der findes brands der markedsfører neglelak. Alt i alt går det nok mer’ eller mindre lige op. Det er meget få firmaer med neglelak på programmet der ikke også har set en guldgrube i at sælge tilhørende neglelakfjerner. Man kunne næsten se det som, at de ‘skaber et problem - og løser det’. Det er nu et smart salgstrick, men vi kan jo ikke undvære god neglelak - og derfor en god neglelakfjerner!

Det kan være svært at vælge den ‘bedste neglelakfjerner’ til netop ens behov. Der findes neglelakfjerner i form af gele, væske, i en svamp og mange andre former. Herudover fortæller de jo stortset alle hvor fantastiske netop deres produkt er. Jeg vil her i artiklen prøve at gå lidt i dybden og se på om de rent faktisk holder hvad de lover.

I denne artikel har jeg primært fundet neglelakfjernere fra vores samarbejdspartnere her på Hair blog, men jeg har også inkluderet et par andre jeg synes var værd og nævne. Jeg har gjort mig mine egne erfaringer samt gennemlæst en lang række tests og anmeldelser af neglelakfjerner fra andre hjemmesider.

Jeg vil forsøge at vurdere de forskellige produkter ud fra effektivitet, kvalitet og ikke mindst den efterfølgende pleje af både negle, neglebånd og måske huden omkring neglen. Jeg kan da allerede nu afsløre, at der findes et hav af neglelakfjernere jeg aldrig selv havde lyst til at anvende igen.

Jeg håber at min guide til valg af den bedste neglelakfjerner for netop dig kan give lidt inspiration til dit næste køb eller måske snak med veninderne.

Hvilken neglelakfjerner skal jeg vælge?

Jeg ville til hver en tid vælge den bedste neglelakfjerner jeg kunne få fingrene i. Har jeg selv først brugt lang tid på at lægge en flot neglelak skal jeg ikke også bruge lang tid på at lægge en ny. Ofte fjerner jeg den gamle og lægger kort efter en ny. Så det skal helst være en der ikke gør negle, neglebånd, hud og håndflader fedtede da der så vil gå endnu længere tid inden jeg igen kan lægge den nye.

Jeg vil også anbefale dig at vælge en neglelakfjerner der kan opfylde dine ‘behov’. Og hvilke ‘behov’ kan man så have? Det kan være et ønske til konsistensen, applikatoren og måden man anvender den på osv. Der er faktisk utrolig stor forskel på de forskellige neglelakfjernere på markedet.

Læs med nedenfor hvor jeg vil prøve og fremhæve de punkter jeg selv lægger stor vægt på når jeg selv skal vælge et produkt eller anbefale det til andre. Det er ikke altid at man blot skal vælge det samme som veninden fordi det er nemt og smart :-)

Har du sarte eller tynde negle?

I så fald ville jeg vælge en neglelakfjerner der indeholder plejende olier der kan hjælpe med at styrke neglene efter brug. Det er også vigtigt at ens sarte og/eller tynde negle ikké tørrer alt for meget ud efter brug. Det er træls med negle der flosser! Man bør i det hele taget vælge en neglelakfjerner UDEN acetone hvis man er i den kategori.

Man kan med fordel styre i retning af produkter tilsat glycerin og (som nævnt ovenfor) plejende olier. Vidste du, at håndsprit også er en af de type produkter der indeholder glycerin? Tanken er præcis den samme, at man ikke ønsker udtørring af huden hvorpå man anvender spritten.

Få det optimale ud af din neglelakfjerner

Har du først brugt tid og ikke mindst penge på at finde den bedste neglelakfjerner vil det være rigtigt ærgerligt hvis den slipper alt for hurtigt op. Så er det jo møllen forfra igen. Jeg gør det selv og anbefaler altid, at man ikke gennemvæder sin vatrondel med neglelakfjerner for hver negl man vil fjerne neglelak på.

  • Fugt din vatrondel med neglelakfjerner
  • Kør den herefter over alle neglene og vent 5-10 sekunder
  • Neglelakken er nu lettere opløst og du kan enten fugte den på ny eller gå budget-vejen og rense med den samme vatrondel igen

Ovenstående tip har sparet mig for MEGET af min bedste neglelakfjerner gennem tiden.

Neglelakfjerner fra REN Skincare

Jeg har gennem tiden afprøvet en del forskellige neglelakfjernere og denne fra REN Skincare er blevet en af mine favoritter. Den renser i dybden og giver en let eksfoliering af hudoverfladen.

Denne neglelakfjerner-variant indeholder ekstrakt fra papaya og havtorn olie. De to har en plejende og ikke mindst rensende effekt på både negle, neglebånd og huden omkring. Jeg synes den var nem at anvende og den var utrolig effektiv. Hænder og fingre var ligeså bløde og rene efterfølgende.

Jeg kan varmt anbefale REN Skincare neglelakfjerner!

Neglelakfjerner fra CND

Min konklusion på valg af den bedste neglelakfjerner

Jeg har i denne artikel været vidt og bredt omkring. Jeg vil løbende tilføje nye og flere varianter af neglelakfjerner efterhåndens om jeg får dem afprøvet. Jeg vil for så vidt muligt forsøge at finde nogle helt nye varianter samt nogen af samme type blot fra forskellige mærker. Har du spørgsmål til nogle specifikke varianter af neglelakfjerner må du endelig tage kontakt.

Jeg vil næsten lade min test af de forskellige ovenfor stå til troende, som værende min(e) konklusioner. Det at anmelde at beautyprodukt kan være svært; specielt når man skal tage udgangspunkt i flere brands og varianter.

Der kommer pris, effektivitet, konsistens, plejende egenskaber osv. i spil når man skal skrive og gengive ens egen konklusion.

Jeg vil i denne omgang ikke kåre ‘den bedste neglelakfjerner til dig’, men jeg vil nok løbende opdatere artiklen med ‘kosmetologens valg’. Kosmetologen - det er mig! :-)

Jeg håber at du har nydt at læse min artikel.

Bedøm denne artikel
88 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 10. april 2020.