Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

Bedste Rejseføntører i test var

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.

Vi har testet nogle af markedets mest populære og bedste rejseføntørrer produkter. Så er du på udkig efter den bedste føntørrer til rejsen eller vil du opgradere den nuværende med en ny, så skal du bare fortsætte læsningen her i vores store rejseføntørrer test.

Med testen her guider vi dig til den bedste rejseføntørrer!

1. ghd Flight Travel Hair Dryer test - BEDST I TEST

Produkttype: rejseføntørrer Anmelder: Katja
ghd Flight Travel Hair Dryer
👍
Bedste
i test
Hair Blog

Sammenklappelig og let rejseføntørrer

Jeg har haft denne ghd rejseføntørrer med på en lille uges ferie til syden. Jeg kan allerede nu afsløre at jeg er meget overrasket over dens effekt og evne til at tørre håret - hver gang.

Jeg har en stor manke der går mig til lige under skuldrene. Når det først er vådt - er det vådt! Jeg har afprøvet en del forskellige rejseføntørrer gennem tiden, men vender hver gang tilbage til denne fra ghd.

Det er en praktisk og sammenklappelig størrelse der passer fint ned i den medfølgende opbevaringsboks, håndtasken eller den store makeup taske. Den vejer ikke det store og tynger derfor ikke rejsekufferten unødvendigt. Til trods for sin relativ lave vægt har den dog en utrolig kraftfuld motor der kan tørre selv min hårpragt der går til skuldrene.

Der er her tale om en rejseføntørrer med den perfekte kombination af lethed og kraftig ydeevne!

Med et klik kan den foldes sammen og passer derfor ned i enhver kuffert. Føntørreren har to indstillingsmuligheder; hastighed og temperatur. Hertil er den udstyret med en 1,8 meter lang ledning. Så kan man kan bevæge sig lidt rundt på badeværelset alt i mens håret tørres.

Mange rejseføntørrer kompenserer med en mulighed for en alt for høj arbejdstemperatur. Det er ikke tilfældet med denne ghd rejseføntørrer. Her slukker den faktisk automatisk hvis den bliver for varm - når du holder den for tæt på håret. Det sikrer en minimal chance for overophedning af både føntørrer og hårstrå. Dermed undgår du skader på hårstråene!

Jeg vil ikke bytte min højtelskede ‘normal føntørrer’ ud med denne rejsevariant, men der er ingen tvivl - jeg medbringer denne ghd rejseføntørrer på min næste ferie!

Derfor skal du vælge ghd Flight Travel Hair Dryer

Vælg denne ghd rejseføntørrer hvis du ønsker en let og sammenklappelig model - og sætter pris på en ekstra lang ledning!

Let og sammenklappelig rejseføntørrer, Ekstra lang ledning (1.8 m), To indstillingsmuligheder; varme og hastighed, Slukker automatisk ved overophedning
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

2. Valera Pro Swiss Light 5400 test

Produkttype: rejseføntørrer Anmelder: Katja
Valera Pro Swiss Light 5400

Rejseføntørrer med ION teknologi

Dette er rejseføntørrens svar på en velassorteret schweizerkniv. En kompakt føntørrer til rejsen med et utal af muligheder og indstillinger. Præcis som man kender det fra sin ‘normale føntørrer’.

Ønsker du en praktisk og let lille model kunne denne Valera rejseføntørrer af modellen ‘Pro Swiss Light 5400’ været svaret. Den er udstyret med en DC motor på 2000W hvilket giver en effektiv og skånsom føntørríng af håret. DC motorer har typisk en levetid på 250 timer, men Valera (og forhandleren Made4Men) foreskriver at denne model skulle kunne holde til mindst 2000 arbejdstimer.

Udover en kraftig motor og en på papiret lang holdbarhed er denne rejseføntørrer også en af de letteste på markedet OG med flest indstillingsmuligheder. Den vejer blot 390 gram og har 6 mulige indstiller for varme samt den klassiske køle-knap.

Forskellen på de 6 indstillingsmuligheder var i min optik ikke stor, men for nogen vil det måske være et stort plus. Man skal blot huske på, at en langsom føntørring med høj varme kan give skader på hårstråene og en hurtig føntørring med høj varme kan give flyvske hårstrå…

Pro Swiss Light 5400 rejseføntørren har herudover ION teknologien der sikrer et glattere finish og minimerer chancen for statisk elektrisk hår. Jeg elsker denne teknologi da man virkelig kan se forskel på et apparat med og uden ION. Det ser bare mere eksklusivt ud efter føntørrer hvis føntørren har ION.

Knapperne er placeret på fronten og dermed på indersiden af håndtaget hvilket giver mulighed for let indstilling og ingen ‘fejl tryk’ under rejsen. Så den indstilling du har i dag er den samme når du kommer frem.

Derfor skal du vælge Valera Pro Swiss Light 5400

Du skal vælge denne Valera rejseføntørrer hvis du ønsker en veludstyret model og sætter pris på mange muligheder for indstilling af f.eks. varme og blæserhastighed. ION teknologien sikrer et mere glansfuldt finish og minimerer flyvske hårstrå.

Rejseføntørrer med 2000W motor, Koldknap funktion, ION teknologi giver glattere hår
En DC motor er ofte en ‘billig motor’, Lidt længere end andre rejseføntørrer
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

3. BaByliss Travel Hairdryer 2000W (5344E) test

Produkttype: rejseføntørrer Anmelder: Katja
BaByliss Travel Hairdryer 2000W (5344E)

Kompakt og kraftig rejseføntørrer

Denne smarte BaByliss rejseføntørrer af modellen 5344E har været ved min side på en tur til Bornholm. Det er i og for sig en klassisk mini føntørrer der passer godt i en rejsekuffert. Den kan foldes fint sammen og fylder dermed stort set intet i tasken.

Som med enhver anden føntørrer i rejsestørrelse er der tale om en komprimeret oplevelse der tager lidt længere end med en i traditionel størrelse. Trods sin motor på 2000W tager det bare lidt længere tid og tørre håret med en i denne størrelse. Her skal det dog siges, at denne model fra BaByliss trods alt har en kraftig motor (2000W) ift. mange andre modeller.

Man kan nemt justere blæserhastigheden og varmen. Denne vejer 411 gram og er dermed en af de letteste rejseføntørrer jeg selv har testet. Der medfølger et fønnæb der giver lidt mere mulighed for præcisions-føntørring.

Derfor skal du vælge BaByliss Travel Hairdryer 2000W (5344E)

Du skal vælge denne rejseføntørrer fra BaByliss hvis du ønsker en kompakt model med en kraftig motor hvor prisen er helt i bund. Den ligger godt i hånden og foldes nemt sammen.

Effektiv rejseføntørrer motor på 2000W, Vejer blot 411 gram, Foldes nemt sammen, Fønnæb medfølger
Blank plast finish
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

Bedste rejsehårtørrer

Det kan være svært at finde plads til den almindelige hårtørrer i kufferten eller i sportstasken. Men det er også et uundværligt apparat, hvis du er vant til at bruge den dagligt til at tørre og style dit hår.

Har du prøvet en standard hårtørrer, som der ofte er på hoteller, i svømmehaller og i træningscentre, så ved du også, hvor ubrugelige de ofte kan være. Det kan derfor være en fordel og investere i en ekstra god rejsehårtørrer, da den er nem at pakke ned, når du skal på ferie, i svømmehallen eller til træning.

Du kan her finde inspiration til valg af den bedste rejsehårtørrer.

Hvad skal du kigge efter, når du skal finde den bedste rejsehårtørrer?

Når du skal finde den bedste rejsehårtørrer, er der flere ting du skal tage hensyn til. Her på siden kan du finde nogle af de mest væsentlige ting, som du skal kigge efter, når du skal ud og købe en rejsehårtørrer. Når du har styr på dette, så er det egentlig bare op til dine personlige ønsker og præferencer, om det skal være den ene eller den anden model.

Hvilken rejsehårtørrer er bedst?

Ligesom almindelige hårtørrere finder du også rejsehårtørrere i alle mulige forskellige former, priser og fra et hav af brands som for eksempel GHD, BaByliss, Schwartzkopf med mere, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvilken model der er den bedste rejsehårtørrer.

Du kan med fordel vælge en rejsehårtørrer, der passer til din hårtype. Her kan det godt betale sig at give lidt mere og få en bedre kvalitet, hvis du ofte har brug for en rejsehårtørrer i forbindelse med ferier, efter træning med mere. Bruger du derimod ikke en rejseføntørrer så ofte, kan du sagtens nøjes med en billigere model.

Hvordan får du det bedste ud af din rejsehårtørrer?

For at du får det bedste ud af din rejsehårtørrer, så du får den hurtige tørring og dit hår bevares sundt og smukt, kan du her med fordel tage højde for et par simple tricks:

  1. Tør helt – det kan måske lyde dumt, men du skal altid huske at tørre dit hår helt. Et fugtigt eller vådt hår er mere sårbart og mere modtagelig over for miljømæssige påvirkninger.
  2. Luft – begynd med at bruge varmluft og skift derefter til kold luft. Dette gør, at du har nemmere ved at style håret.
  3. Volume – ønsker du mere volume i håret frem for det glatte look? Så få hårrødderne til at løfte sig ved at bruge styling produkter, som for eksempel hårmousse eller krøllecreme, og føntør håret med hovedet nedad.

Rejsehårtørrer med eller uden diffuser?

Før du køber dig en rejsehårtørrer, skal du overveje, om du ønsker at købe en med eller uden diffuser. Der findes mange fordele ved at vælge en model med en lille diffuser. Særligt hvis du har krøller, bølger i håret eller skadet hår. Der er dog også et par ulemper ved at vælge en rejsehårtørrer med diffuser. Blandt andet kommer apparatet til både at fylde og veje noget mere i kufferten eller i sportstasken. Derudover skal diffuseren også rengøres med jævne mellemrum.

Hvis du blot kan bevare dine smukke krøller – også på ferien – gør det nødvendigvis ikke så meget, at der er lidt arbejde en gang imellem. Har du ikke behov for at bruge diffuseren på hver ferie og efter hver træning, kan du også vælge en model, hvor diffuseren kan tages af.

Hvad er en diffuser?

Diffuseren spreder luften fra hårtørreren, så den ikke kommer i direkte luftstrøm. Dette betyder, at du ikke ødelægger dine flotte krøller eller bølger i håret. Netop derfor bliver disse rejsehårtørrere med diffuser oftest brugt til den type hår. Udover det, får krøllerne også et ekstra lækkert look, da krøllerne får mere fylde.

En god rejsehårtørrer med diffuser anbefales også til folk med skadet hår, da den er mindre skadelig for håret på grund af luftfordelingen fra hårtørreren.

Fordele ved en rejsehårtørrer frem for en almindelig hårtørrer

Der findes mange af de bedste rejsehårtørrere på markedet samt en række fordele ved at investere i en mindre føntørrer:

  • Den fylder og vejer mindre end en almindelig hårtørrer.
  • Den er billigere, hvis du skulle være så uheldig og glemme den på ferien, i træningscentret eller lignende.
  • De fleste modeller er med foldbart håndtag, så de kan opbevares i mindre rum i enten kufferten eller sportstasken.
  • De fleste har universal strømspænding, hvilket giver dig den samme ydeevne i hele verden.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om rejseføntørrer

ghd Flight Travel Hair Dryer rejseføntørren er bedst i test 2024

Bedøm denne artikel
33 stemmer, gennemsnit 4.7 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 12. januar 2021. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 28. april 2020.