Bedste Vippeserum: Læs makeupartistens guide til valg af vippeserum

Drømmer du om lange og fyldige vipper? Og stirrer du misundeligt efter enhver pige, der kommer forbi dig med de mest misundelsesværdige lange og bedårende øjenvipper? Så velkommen i klubben, du er langt fra den eneste, da det er en drøm for næsten alle piger.

Bedste Vippeserum: Læs makeupartistens guide til valg af vippeserum

Bedste Øjenvippe serum i test var

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.

Vi har testet nogle af markedets absolut mest populære og bedste øjenvippeserum produkter. Så savner du inspiration til køb af en ny vippeserum til vipperne eller er du måske klar på og prøve noget nyt, så skal du bare fortsætte læsningen her i vores store øjenvippe serum guide!

Med testen her guider vi dig til den bedste vippeserum!

1. HairLust Eyelash Enhancing Serum test - BEDST I TEST

Produkttype: vippeserum Konsistens: flydende vippeserum Anmelder: Rikke
HairLust Eyelash Enhancing Serum
👍
Bedste
i test
Hair Blog

Naturlig vippeserum med topkarakter fra Forbrugerrådet Tænk Kemi

HairLust er først og fremmest kendt for deres populære vingummibamser med masser af vitaminer til håret. Det er herfra jeg i første omgang stiftede bekendtskab med mærket. Jeg har nu afprøvet deres HairLust vippeserum henover de anbefalede 8-12 uger. Hvorfor lige præcis 8-12 uger? Det er anbefalingen fra firmaet, at man bruger vippeserummet henover denne periode førend man vurderer sit resultat.

Jeg har bemærket at ingredienserne i denne vippeserum er overvejende naturlige så man undgår unødig kemi.

Forbrugerrådet Tænk Kemi har givet netop dette produkt topkarakter da den ikke indeholder hormonforstyrrende, miljøbelastende eller allergi- og kræftfremkaldende ingredienser. Det er egenskaber jeg selv sætter meget højt på min liste over gode værdier med et beautyprodukt.

Jeg har nu gennem præcis 12 uger afprøvet vippeserummet og jeg er blæst bagover. Jeg har tidligere afprøvet en del andre varianter - også dyrere, men uden det helt overbevisende resultat.

Applikatoren er rigtig godt og let fleksibel. Det sikrer at man nemt kan lægge vippeserummet i vippekanten.

Topkarakter af Forbrugerrådet Tænk Kemi, Ingen hormonforstyrrende, miljøbelastende eller allergi- og kræftfremkaldende ingredienser, Overbevisende resultater efter 12 uger
👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

2. Xlash Eyelash Serum 3 ml test

Produkttype: vippeserum Konsistens: flydende vippeserum Anmelder: Camilla
Xlash Eyelash Serum 3 ml

Øjenvippe serum med god applikator

Jeg bruger denne Xlash vippeserum hver aften og jeg synes helt afgjort at effekten er der. Jeg har brugt den kontinuerligt gennem et halvt år. Jeg glemte desværre mit ‘før billede’ på en gammel telefon, men jeg er utrolig tilfreds med hvordan de ser ud i dag.

Her i frisørsalonen tilbyder vi også at plukke bryn for vores kunder og snakken falder derfor ofte på netop vippeserum. Jeg anbefaler Xlash da det er den jeg selv bruger.

Applikatoren / ‘penslen’ er dejlig spids og man kan derfor nemt påføre øjenvippe serummet uden at ramme ved siden af.

👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

3. Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml test

Produkttype: vippeserum Konsistens: flydende vippeserum Anmelder: Camilla
Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml

Øjenvippeserum med en god 'pensel'

”Once you go vippeserum you never go back”... Sagt på en anden måde; man bliver afhængig! Jeg har veninder der har prøvet X, kunder der har prøvet Y og jeg læser i magasinerne om Z. Markedet for vippeserum boomer helt utroligt! Årsagen må være, at når man først er gået i gang .og ser effekten af en god vippeserum stopper man ikke igen.

Man bliver faktisk afhængig og kan næsten helt glæde sig til næste strøg med vippeserum på vipperne så de kan vokse endnu mere. Det er jo helt forfærdeligt, men en sandhed. Bum!

Jeg har personlig afprøvet forskellige mærker qua mit arbejde i en frisørsalon hvor vi også har en kosmetolog tilknyttet der løbende får nye produkter ind. Effekten med Xlash vippeserum eller vippeserum helt overordnet set kommer jo ikke fra dag til dag. Så man skal afprøve produktet i en periode og det er nok først når man har opgivet, at det rent faktisk virker.

Jeg har ikke målt mine vipper før/efter behandling, men Xlash vippeserum lover ca. 45% længere og fyldigere vipper. Jeg tror helt afgjort at jeg er der eller ihvertfald godt på vej dertil.

For det bedste resultat vil jeg anbefale at man påfører øjenvippe serummet dagligt i minimum 4-6 uger førend man kan se effekten sådan rigtigt. Husk, som jeg selv glemte, at tage et før billede så du kan se forskellen og selv vurdere din fremgang.

Påfør serummet om aftenen så det kan virke henover hele natten uden påvirkning fra vind og vejr eller at du måske gnider dig i øjnene.

Serummet skal påføres lige over den øverste vippekant helt inde ved øjenvipperne. Har du lash extensions bør du påføre det uden på vipperne.

Påføres serummet om aftenen vil man sagtens kunne anvende sin mascara dagen derpå. Vil man gå all-in på Xlash har de faktisk også en Xlash mascara!

Det står på produktet, men kan nok ikke nævnes for mange gange. Vippeserum bør IKKE anvendes af gravide eller ammende. Et emne jeg ofte har oppe i salonen med kvindelige kunder <3

👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

Hvad er vippeserum?

Øjenvippeserum er et serum, der indeholder aktive ingredienser, som både går ind og plejer dine vipper, men også får dem til at vokse sig lange og fyldige. Serummet kan både påføres i en tynd streg ved vipperødderne på øjenlåget eller på undervipperne. Nogle vippeserummer bliver også lagt på ligesom en almindelig mascara. Det er vigtigt, at du passer på med ikke at få noget i øjnene, da det kan svie og gøre dine øjne irritable.

Hvordan virker øjenvippeserum?

Øjenvippeserummer virker ikke alle sammen på samme måde. De mest effektive og bedste vippeserummer er dem, der skal anvendes direkte på vippelinjen. Disse varianter virker på rødderne, som ernæres og hydreres. Ved at genopbygge vippernes rødder producerer disse serummer sunde øjenvipper, som kan vokse sig længere og mere fyldige. Derudover begynder vippernes follikler at producere mere end én vippe. Ved daglig brug vil de første resultater som regel være synlige efter 4 uger.

Et af de positive resultater ved systematisk brug er, at færre vipper falder af, når du fjerner makeup og dine vipper bliver stærkere og mere glansfulde. Efter yderligere 2-3 uger vil du kunne se en forskel på vippernes tykkelse og længde. Ved at bruge en god øjenvippe serum som påvirker rødderne, vil du kunne se en forskel flere måneder efter, selvom du stopper med serumbehandlingen.

Hvordan bruger du vippeserum?

  • Påfør øjenvippeserum en gange dagligt. Dette skal gøres på afrensede øjenvipper inden sengetid, så serummet kan få lov at arbejde i løbet af natten, mens du sover.
  • Dine øjenvipper skal være fuldstændig uden makeup. Der må heller ikke være creme og fugt omkring øjnene, når du lægger serummet.
  • Øjenvippeserum kan både påføres på de øverste og de nederste vipper.
  • Start altid fra det inderste hjørne og ud mod det yderste hjørne.
  • Oplever du irritation ved brug, skal du straks stoppe med at bruge produktet.
  • Resultatet kan variere fra person til person, men de fleste vil opleve synlige ændringer efter 4-6 uger.

Hvilken vippeserum skal du vælge?

Der findes efterhånden rigtig mange gode øjenvippeserummer på markedet, så det kan virke uoverskueligt at vælge, hvis du endnu ikke har prøvet det før. Dette afhænger af dine individuelle behov, ønsker og ikke mindst udgangspunkt for resultatet.

Sådan får du lange og fyldige vipper

Ser dine øjenvipper triste og afstumpede ud? Og ønsker du at få fyldige og lange vipper? Så er du ikke den eneste. Hvis du allerede har prøvet alle de forlængende mascaraer, øjenvippeforlængelser og vippebukker, så er du muligvis klar til at finde ud af, hvordan du får dine øjenvipper til at vokse sig naturligt lange uden brug af extensions og andre falske remedier.

Du har måske nok allerede hørt om de populære og gode øjenvippe serummer, som får dine vipper til at vokse sig naturligt lange. Disse vippeserummer er nærmest ren magi og er blevet mange pigers del af den daglige aften rutine inden sengetid. Effekten er fuldstændig magisk, og umiddelbart lyder det for godt til at være sandt.

Ønsker du lange vipper og dådyrøjne, så håber jeg, at du vil lade tvivlen komme dig til gode og prøve øjenvippeserum. Du bliver bidt af det resultatgivende vippevidunder.

Fordele ved øjenvippeserum

Øjenvippeserum stimulerer vipperødderne og virker forlængende på dine vippers vækstfase. Vipperne vil, ved valg af det bedste vippeserum, vokse sig længere, tættere, mørkere og mere buede og dermed give dig de lange, tætte og naturlige øjenvipper. Vippeserum anvendes dagligt, og helst om aftenen efter du har renset din hud af for makeup. Serummet påføres langs vippekanten på de øverste øjenvipper. Det er altså meget lidt tid du bruger på det, i forhold til den store effekt du opnår med et godt serum til dine vipper.

  • Fordelen ved vippeserum er, at dine øjenvipper bliver naturligt lange og fyldige på trods af, at mange vil tro, at du har fået øjenvippe extensions.
  • Ulempen er, at det kræver tålmodighed, da de første synlige resultater typisk først ses efter 4-6 uger. Samtidig skal du også være opmærksom på, at effekten stopper med at virke, hvis du stopper med at bruge serummet.

Ligesom hår har øjenvipper også en naturlig udskiftning. De nye lange vipper vil derfor falde af på et tidspunkt.

Ønsker du at opretholde resultatet af lange vipper, bør behandlingen derfor fortsættes. Det er nemt og hurtigt af tilvænne sig behandlingen i sin daglige aftenrutine. Når du først har opnået det ønskede resultat, kan behandlingen reduceres til 2-3 gange ugentligt.

Test altid øjenvippeserum

Har du sarte øjne, og øjne der let bliver irriteret, er det en god idé at være forsigtig, når du skal prøve vippeserum af. Det er nemlig et produkt, der kommer meget tæt på øjnene. Bliver dine øjne røde og irriteret efter brug af vippeserum, så skal du lade være med at bruge den variant men i stedet prøve en anden af. Der findes mange gode øjenvippeserummer på markedet, så der skal helt sikker nok være en variant, som dine øjne kan tåle.

Når du køber øjenvippeserum i Danmark eller i Europa, så er du sikret et godkendt produkt til kosmetisk brug.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om vippeserum

HairLust Eyelash Enhancing Serum vippeserum er bedst i test 2024

Bedøm denne artikel
115 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 12. januar 2021. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 25. april 2020.