Bekæmp eller undgå helt spaltede spidser

Bekæmp eller undgå helt spaltede spidser
Spaltede spidser er et absolut no-go! Spaltede spidser får håret til at fremstå trist og kedeligt. Spidserne spalter fordi at lokkerne slides når du vasker håret, tørrer det, udsætter det for sol, varme eller kulde. Det er ikke altid lige nemt at undgå de her spaltede spidser, men det er et forsøg værd! Læs med her hvordan du kan undgå dem. Børst aldrig hele længden af dit hår på én gang. I stedet skal du starte med, at udrede eventuelle knuder og filtrere hårstrå. Herefter børster du den fulde længde. Man slider unødvendigt hele hårstrået når man reder hele længden på én gang. Så start med filtrede hårstrå og koncentrer dig om dem i første omgang. Varmebeskyttelse… Spring aldrig over og husk det! Inden du tørrer håret med hårtørren bør du spraye en god varmesbeskyttende spray i lokkerne. Blæs altid i en nedadgående retning i stedet for opadgående. Slut af med kold luft, som lukker hårsække igen. føntørrer man håret i en nedadgående retning kan man næsten også undgå filtret hår. Skal du sætte håret op? Så vær ekstra varsom. Det er bedst at anvende en hårelastik uden metalsamling. Find en god hårelastik der ikke slider på håret. Lad hestehalen bevæge sig rundt på hovedet; så lad den nogen dage sidde bagerst i midten, andre dage i siden osv. Varier din håropsætning. Brug ekstra balsam der hvor hårstråene plejer at blive låst med en hårelastik. De knækker nemmere hvis de er helt tørre; så husk fugt!
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 15. december 2014.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...