Køb Ole Henriksen online. Sådan finder du de bedste priser!

Vi kender alle Ole Henriksen, som den energiske personlighed med fuld fart over feltet. Den evige humørbombe, som spreder livsglæde til enhver der måtte krydse hans vej. En kendis der har noget mellem ørerne samtidig med, at han formår at promovere sig selv i verdens medier.

Køb Ole Henriksen online. Sådan finder du de bedste priser!

🥇Dagens tilbud på ole henriksen

Gratis fragt
-20%

Ole Henriksen Say No To Oily Skin Kit

"Ole Henriksen Say No To Oily Skin Kit er en sammensat pakke, som yder førstehjælp til en fedtet hud. Disse produkter hjælper din hud med at komme i balance ved at tilføre fugt, samtidig med at..."

952 kr.
1190 kr.

Ole Henriksen. Dansk skønhedsguru

Skønhedsguru, humørbombe, livsnyder… kært barn har mange navne. Ole Henriksen er grundlæggeren bag en af verdens absolut mest luksuriøse brands indenfor hudplejeprodukter. De fleste kender skønhedsprodukterne fra Ole Henriksen, som sælges over hele verden. Skønhedsprodukterne fra Ole Henriksen ligger godt nok i den dyre ende. Produkterne er drøje i brug og holder dermed længere; måske pris kontra drøjheden giver ”samme pris”, som den billige fra Matas. Samtlige skønhedsprodukter fra Ole Henriksen dufter himmelsk og har alle hver deres unikke effekt.

Ole Henriksen er født og opvokset i Danmark. Han udvandrede til Hollywood i 70’erne. Her grundlagde han sin første skønhedssalon. Skønhedssalonen fik hurtigt en fast kundekreds, som fortsat er velbesøgt af filmstjerner, modeller og kendisser fra hele verden.

Køb billig Ole Henriksen online

Skønhedsprodukter fra Ole Henriksen kan selvfølgelig købes i de større butikker, men ønsker du at spare en god skilling bør du se efter skønhedsprodukterne online. Online er det muligt, at købe produkterne til langt under butiksprisen.

Køb Ole Henriksen online her >>

Historien bag succesen; Ole Henriksen

I starten af 90’erne så de første skønhedsprodukter fra Ole Henriksen dagens lys. En luksuriøs serie af eksklusive og dyre skønhedsprodukter var på markedet. Skønhedsprodukterne fra Ole Henriksen har siden lanceringen tilbage i 90’erne opnået en stor international anerkendelse. Flere af produkterne fra Ole Henriksen har gennem tiden vundet priser for deres fantastiske egenskaber. Elsker du at pleje dit udseende og ønsker du kun det bedste; så er skønhedsprodukter fra Ole Henriksen et absolut must-have!

Samtlige skønhedsprodukter fra Ole Henriksen er skabt med naturlige ekstrakter. De eksotiske ingredienser er skånsomt udvundet med tanke på, at kunne beholde deres gavnlige effekter. Der er ingen tvivl om, at Ole Henriksen har været grundstenen der har lagt stilen for en lang række af de skønhedsprodukter vi ser opblomstre i øjeblikket.

Ole Henriksen har tænkt på alle

Lige meget hvilken hudtype du har eller ønsker skønhedsprodukter til, kan du finde et Ole Henriksen produkt der vil passe. Ole Henriksen har kort sagt tænkt på alle!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 14. juli 2014.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...