Køb Ole Henriksen online. Sådan finder du de bedste priser!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Køb Ole Henriksen online. Sådan finder du de bedste priser!

Vi kender alle Ole Henriksen, som den energiske personlighed med fuld fart over feltet. Den evige humørbombe, som spreder livsglæde til enhver der måtte krydse hans vej. En kendis der har noget mellem ørerne samtidig med, at han formår at promovere sig selv i verdens medier.

Ole Henriksen. Dansk skønhedsguru

Skønhedsguru, humørbombe, livsnyder… kært barn har mange navne. Ole Henriksen er grundlæggeren bag en af verdens absolut mest luksuriøse brands indenfor hudplejeprodukter. De fleste kender skønhedsprodukterne fra Ole Henriksen, som sælges over hele verden. Skønhedsprodukterne fra Ole Henriksen ligger godt nok i den dyre ende. Produkterne er drøje i brug og holder dermed længere; måske pris kontra drøjheden giver ”samme pris”, som den billige fra Matas. Samtlige skønhedsprodukter fra Ole Henriksen dufter himmelsk og har alle hver deres unikke effekt.

Ole Henriksen er født og opvokset i Danmark. Han udvandrede til Hollywood i 70’erne. Her grundlagde han sin første skønhedssalon. Skønhedssalonen fik hurtigt en fast kundekreds, som fortsat er velbesøgt af filmstjerner, modeller og kendisser fra hele verden.

Køb billig Ole Henriksen online

Skønhedsprodukter fra Ole Henriksen kan selvfølgelig købes i de større butikker, men ønsker du at spare en god skilling bør du se efter skønhedsprodukterne online. Online er det muligt, at købe produkterne til langt under butiksprisen.

Køb Ole Henriksen online her >>

Historien bag succesen; Ole Henriksen

I starten af 90’erne så de første skønhedsprodukter fra Ole Henriksen dagens lys. En luksuriøs serie af eksklusive og dyre skønhedsprodukter var på markedet. Skønhedsprodukterne fra Ole Henriksen har siden lanceringen tilbage i 90’erne opnået en stor international anerkendelse. Flere af produkterne fra Ole Henriksen har gennem tiden vundet priser for deres fantastiske egenskaber. Elsker du at pleje dit udseende og ønsker du kun det bedste; så er skønhedsprodukter fra Ole Henriksen et absolut must-have!

Samtlige skønhedsprodukter fra Ole Henriksen er skabt med naturlige ekstrakter. De eksotiske ingredienser er skånsomt udvundet med tanke på, at kunne beholde deres gavnlige effekter. Der er ingen tvivl om, at Ole Henriksen har været grundstenen der har lagt stilen for en lang række af de skønhedsprodukter vi ser opblomstre i øjeblikket.

Ole Henriksen har tænkt på alle

Lige meget hvilken hudtype du har eller ønsker skønhedsprodukter til, kan du finde et Ole Henriksen produkt der vil passe. Ole Henriksen har kort sagt tænkt på alle!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 14. juli 2014.