BLAX hårelastikker til at holde på håret

BLAX hårelastikker er på rekordtid blevet utroligt populære og er dermed blevet efterårets helt store trend indenfor accessories til håret. BLAX hårelastikkerne holder formen selv i varme og kulde. Du er dermed sikret den perfekte frisureopsætning uanset vejrsituationen.

BLAX hårelastikker til at holde på håret

🥇Dagens tilbud på blax

-73%

Blax Hair Elastics 8 Pieces - Black

"Med BLAX hårelastikker kan du sætte håret dag efter dag uden elastikken bliver slap. BLAX er skånsom mod håret og sørger for at håret sidder perfekt hele dagen. Velegnet til både børn og..."

19 kr.
69 kr.

Bagom BLAX

Forleden dag skrev vi om BLAX hårelastikkerne og hvorfor Danmark er blevet helt pjattet med dem. Siden vi lagde artiklen op for et par dage siden er der kommet et par henvendelser vedr. brugen af dem. Jeg har fundet et par billeder af mulige frisureopsætninger og håber du kan lade dig inspirere af disse. Det er dog kun fantasien der sætter grænserne!

Hestehalen med en hårelastik

Der findes de her rigtige hestehale-pige, som elsker frisuren fordi, at den er simpel at sætte op. (Selvfølgelig skal håret først glattet med et GHD glattejern og efterfølgende sættes op med to BLAX hårelastikker - pink og black). Man kan eksperimentere med, at sætte totten forskellige steder på hovedet med tanke på, få et nyt look næsten hver dag. Det er samtidig også godt for håret, at man varierer stedet elastikken sidder.

Hestehalen med 2 to hårelastikker

En anden favorit er også med to BLAX hårelastikker. Den første elastik placeret tæt på hovedbunden og den næste ca. halvvejs ude af den opsatte tot. Det giver et anderledes look. Du kan eventuelt prøve med hele tre BLAX hårelastikker – måske bliver tre forskellige farver for vildt, men så brug evt. kun black…

Mangler du inspiration kan du Google "håropsætning med hårelastikker" og få et hav af videoer med gode forslag til hvordan du kan anvende BLAX hårelastikker og få en opsætning der er helt speciel og unik.

Go’ fornøjelse!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 24. december 2014.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...