BLAX hårelastikker til enhver håropsætning

Cf
Din guide
Camilla, frisør
BLAX hårelastikker til enhver håropsætning

BLAX hårelastikker er blevet en af de mest populære hair accessories på kort tid. Anvender du almindelige hårelastikker vil du helt sikkert blive lykkelig for disse. Jeg sætter dagligt håret med disse fantastiske BLAX hårelastikker.

BLAX hårelastikker fra toppen

BLAX hårelastikker er det nye sort indenfor accessories til håret. Udover og være utroligt praktiske er de også idelle til og pifte ens look op. BLAX hårelastikker er ideelle til dig, som kan svare ja til følgende. Er du træt af elastikker til håret, som hurtigt går i stykker og sprækker samt knækker og hiver hårstrå ud er BLAX det rigtige valg.

BLAX hårelastikker er fremstillet af et smidigt og fleksibelt genbrugsmateriale i plast med suveræne egenskaber. Hårelastikkerne fra BLAX holder måned efter måned, svømmetur efter svømmetur og mister ikke sin facon. Overfladen på BLAX hårelastikkerne er helt utrolig. Ofte vil hårstrå hænge fast i ens hårelastik når den tages ud af håret igen - dette er ikke tilfældet med BLAX.

BLAX hårelastikkerne kommer i 3 forskellige varianter. Én sort BLAX hårelastik til det klassiske look hvor man ikke ønsker og lægge skjul på metoden bag opsætningen af håret. Èn gennemsigtigt BLAX hårelastik til dig, som ønsker en knold eller hestehale uden man kan se selve hårelastikken. Slutteligt er der også en BLAX hårelastik i pink. Pink symboliserer det feminime, "Støt Brysterne" og mange andre ting. Samtidig er Pink en perfekt farve til og pifte det samlede look lidt ekstra op.

Mine erfaringer med BLAX hårelastikker

Jeg elsker og have hestehale fordi håret er samlet og det ikke blæser rundt, men ofte mister jeg elastikken i løbet af dagen også står jeg tilbage med et "dumt" look fordi håret ikke er sat til og være løst. Jeg blev faktisk anbefalet BLAX hårelastikkerne af en veninde og siden jeg fik min første pakke med 8 stk. har jeg ikke brugt andre hårelastikker. Dog er jeg blevet nød til og købe flere efterfølgende fordi, at veninderne hurtigt opdagede hvor lækre de var og løbende lånte én, som blev til to osv.

BLAX hårelastikker kommer i 3 varianter - black, clear of pink. I starten brugte jeg den sorte model og sidenhen har jeg forsøgt mig med alle 3 farver. Jeg får dog flest blikke på gaden med den pinke… Et andet forslag kan være og mikse de forskellige farver og dermed skabe et ekstra smart look!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 07. februar 2017.