BLAX hårelastikker. Derfor skal du bruge Blax.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
BLAX hårelastikker. Derfor skal du bruge Blax.

Blax hårelastikker er en hårelastik, som skiller sig ud fra mængden ved og være lavet i et helt unik materiale, som ikke sætter sig fast i håret og hiver hårstrå med ud. Uanset vejret eller andre påvirkninger vil du med Blax hårelastikker været sikret den perfekte frisureopsætning – helt uden og gå på kompromis med farven. Blax kommer nemlig i flere farver!

Blax hårelastikker. Du bestemmer farven.

Traditionelle hårelastikker kommer ofte kun i sort. Blax hårelastikker derimod kommer i sort, clear/gennemsigtig, pink og amber/brun. Uanset hårfarven har du mulighed for og vælge en hårelastik fra Blax, som matcher nuancen.

Er du personen, som elsker opmærksomhed vil du også med Blax kunne skabe endnu mere opmærksomhed på dig selv. Normalt vil man anvende én hårelastik, men hvorfor ikke bruge 2 eller 3 eller måske endda 4? Du bestemmer helt selv hvilke farver du ønsker og mikse. En sort og pink kombination giver en fræk og anderledes opsætning af håret. Det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Blax hårelastikker. Hestehale eller hvad du måtte ønske.

Du bestemmer frisuren med Blax hårelastikker. Er du en rigtige hestehale-pige med en tot på toppen er Blax utroligt gode til netop denne opsætning. Hårstråene hænger ikke fast i elastikken selvom man kunne tro dette. Et godt tip, hvis man elsker en traditionel hestehale, vil være og placere totten forskelligt på baghovedet. Sæt den øverst i midte, dagen efter i siden osv. På denne måde vil håret også blive mindst muligt skadet.

Med Blax hårelastikker vil du kunne lave alverdens opsætninger – kun du sætter grænserne. Skab et nyt og flot look med din helt egen opsætning.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 08. april 2012.