CHI Argan Oil hårprodukter

Cf
Din guide
Camilla, frisør
CHI Argan Oil hårprodukter

CHI Argan er et nyt system i CHI-serien specielt udviklet til kunder, som er begejstret for Argan olie. Systemet blødgør, fugter og genopbygger håret, gør det blankt, glat og meget let at kontrollere.

CHI Argan Oil systemet

Systemet beskytter mod UV-stråler og varmepåvirkning. CHI Argan er specielt velegnet til tørt, glansløst og beskadiget hår, som trænger til genopbygning.

CHI Argan sælges i flotte mørkebrune flasker I PET med guld-metalliske låg. Shampoo og Conditioner leveres med pumpe/dispenser, og olien er med en dispenser.

CHI argan olie er anderledes fra andre typer på markedet ved at kombinere Argans fugtgivende og blødgørende egenskaber med Moringa olie, som er antioxidantisk og fugter håret. Derudover er der keramiske partikler og silke, som tilsammen giver varmebeskyttelse og gør håret blødt.

Dette 4 trins system booster håret med vitaminer, fugt og plejende olier, som tilsammen giver et blødt, blankt og sundt hår.

Hårprodukter i CHI Argan serien

CHI Argan Oil Shampoo. Kombinerer en eksotisk blanding af olier, som blidt renser og fugter tørt og ødelagt hår med tilførsel af essentielle vitaminer, antioxydanter og styrkende proteiner, som giver et blankt og sundt hår.

CHI Argan Oil Conditioner. Forynger tørt og ødelagt år ved at tilføre fugt og vitaminer samt plejende olier for et blødt, blankt og sundt hår. Giver håret styrke og elasticitet og beskytter mod skader fra varmepåvirkning og UV-stråler.

CHI Argan Oil Rejuvenating Masque. Det er en dybtvirkende hårkur, som fugter og genopbygger håret med essentielle vitaminer og antioxydanter, så håret får en flot blankt og sundt udseende uden krus.

CHI Argan plus Moringa Oil. Det er en letvægts olie, som hurtigt absorberes, og som genopbygger og fugter tørt, kedeligt og ødelagt hår. Er rig på antioxydanter og vitamin E, så håret får et sundt udseende med fantastisk glans. Denne unikke olie beskytter mod skader fra varmepåvirkning og UV-stråler.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 22. oktober 2014.