Christopher krøller? Lær hvordan du kan få Christopher krøller!

Den populære sanger med krøllerne…? Det er de færreste der er i tvivl om hvem der her er tale om. Krøllerne er blevet hans varetegn og Christopher bærer dem utroligt godt. Du får her en guide til hvordan du kan opnå Christopher krøller med få midler og lidt ekstra tid.

Christopher krøller? Lær hvordan du kan få Christopher krøller!

Til Christopher krøller skal du bruge

  • milk_shake Curl Passion Designer
  • milk_shake Texturizing Paste
  • Krøllejern

Nedenfor har jeg forsøgt, at vise konsistensen af de to hårprodukter fra milk_shake, som blev brugt til at skabe de skønne Christopher krøller på vores model. Øverst er det krøllecreme og nederst voksen.

Krøllecremen har en glat og let flydende konsistens, som gør den utroligt medgørlig. Krøllecremen kan nemt køres ud i håndfladerne og derefter fordeles i håret. Der findes et hav af krøllecremer på markedet, men det er et fåtal af dem, som rent faktisk ’kan bruges’. Enten er de for tyktflydende, for geleagtige eller uden den store effekt.

Krøllecremen fra milk_shake forledes nemt i håret og er utroligt drøj i brug – der skal ikke anvendes store mængder for et godt resultat. De fleste vil også kunne opnå en god effekt helt uden krøllecreme, men det er dog nemmere med.

Christopher krøller Christopher krøller Christopher krøller

Selve voksen kommer i en rund emballage, som formentlig vil skille sig ud fra resten af hårprodukterne i hjemmet. Selve konsistensen er nu lidt sjov. Der er ingen tvivl om, at det er en fibervoks. Dyb fingeren i voksen og varm den op i håndfladerne. Det er tydeligt hvordan voksen trækker tråde og dermed giver en masse små fine strenge.

Et trick er at fordele voksen i håndfladerne og derefter klappe med hænderne samtidig med, at de holdes over hovedet. Det giver en masse små fibre, som let daler nedover håret og forledes jævnt. Slutteligt må man selvfølgelig selv sikre sig, at man har voks i både sider og nakke.

Christopher krøller Christopher krøller Christopher krøller

På nuværende tidspunkt er der ikke et ”topprodukt” indenfor krøllejern, ligesom GHD glattejern er indenfor glattejern. Til denne styling er der blot anvendt et BaByliss krøllejern med en diameter på 19 mm. Diameteren på krøllejernet afgører blødheden i krøllerne. Jo større diameter des blødere krøller og omvendt.

Christopher krøller – here we go

Det er ikke rocket science, men det tager dog lidt tid hvis man er lidt perfektionistisk. Et godt råd vil være, at man ikke forsøger at krølle store lokker, men nøjes med mindre sektioner – og tager sig tid. Christopher krøller tager tid…

  1. Krøllecreme. Tryk et par doseringer af milk_shake krøllecremen ud i håndfladerne og fordel den jævnt i håret. Krøllecremen holder på krøllerne du skaber og sikrer, at de ikke forsvinder.
  2. Krøllejern. Sæt krøllejernet i stikkontakten og vent indtil det er helt opvarmet. De fleste krøllejern giver en lyd eller lyser konstant i statussymbolet når de er klar til brug. Et krøllejern uden varme giver ingen effekt. Tag herefter en lille sektion af hår og krøl. Accepter at det tager lang tid, at krølle håret til perfektion – resultatet er dog værd at vente på!
  3. Lås krøllerne. Har du den mængde krøller du ønsker i håret er det på tide at låse dem. Brug voksen fra milk_shake til at låse krøllerne og sikre dig, at de ikke forsvinder med det samme. Sørg for at kram krøllerne når du tilfører voksen i håret. Træk ALDRIG i krøllerne, da de dermed vil løsne sig og forsvinde. Ønsker du ekstra hold i krøllerne kan du give krøllerne en omgang med hårspray.

Nedenfor kan du se resultatet på vores hårmodel. Det tog godt 1 time, men hold da op et resultat. Til stylingen af Christopher krøller er der anvendt krøllecreme og voks fra milk_shake og krøllejern fra BaByLiss. Går du på gaden vil du hurtigt kunne blive forvekslet med ”den populære sanger med krøllerne”. Nu er det din tur til, at kaste dig ud i, at skabe Christopher krøller. Go’ fornøjelse!

Christopher krøller
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 27. juni 2014.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...