Clay voks to the rescue

Cf
Din guide
Camilla, frisør
min læsning
Clay voks to the rescue

Der er rigtigt mange der er kede af at deres hår klasker sammen i løbet af dagen. Grunden til at hår ofte kan klaske sammen er at produkterne man bruger eller har brugt er for fedtede, indeholder for meget silikone og på den måde tynger håret og får det til at klaske sammen...

Bekæmp hvirvler i håret

Det er utroligt få, hvis overhovedet nogen, som er glade for den hvirvel de har på toppen af baghovedet. For at komme af med hvirvlen skal du ind og arbejde med en lækker clay voks .

Sådan undgår du fladt hår med en god clay voks

  1. Fordel clay voksen i hænderne og varm voksen lidt op ved at gnide håndfladerne mod hinanden. Sørg for at voksen kommer ind der hvor hvirvlen skal bearbejdes, altså ved hovedbunden.
  2. Den flade hånd kører vi ind i hvirvlen og fordeler dermed vores clay voks godt og jævnt i hele hvirvlen og dermed også hele vejen ind til hovedbunden.
  3. Resten af voksen fordeles i det resterende hår og på den måde kan man nemt og hurtigt skabe mere fylde og volumen i håret.

Et lille ekstra tip

Det er en god idé at bruge en clay voks, som er vandbaseret. Er din clay voks vandbaseret er det nemt at restyle håret i løbet af dagen, efter man har været i bad eller hvis man skulle løbe ind i en byge.

Oprindeligt udgivet 17. december 2014, opdateret mange gange siden
Du vil måske også læse om...
Stjæl tøsernes hårpudder
Indlæg

Stjæl tøsernes hårpudder

af Christoffer Steenbeck
Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, men piger har hemmeligheder. De har mange hemmeligheder! Især når det... Læs mere
Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder
Indlæg

Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder

af Christoffer Steenbeck
Har du nogensinde hørt fra de personer du omgås i hverdagen, eller for den sags skyld læst i et magasin, at en fedtet... Læs mere
M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!
Indlæg

M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!

af Camilla, frisør
M2 Eyelash Serum. Den originale vippeserum. Har du altid drømt om at få lidt længere vipper, men har du... Læs mere