Clay voks to the rescue

Clay voks to the rescue

Der er rigtigt mange der er kede af at deres hår klasker sammen i løbet af dagen. Grunden til at hår ofte kan klaske sammen er at produkterne man bruger eller har brugt er for fedtede, indeholder for meget silikone og på den måde tynger håret og får det til at klaske sammen...

Clay voks to the rescue

Bekæmp hvirvler i håret

Det er utroligt få, hvis overhovedet nogen, som er glade for den hvirvel de har på toppen af baghovedet. For at komme af med hvirvlen skal du ind og arbejde med en lækker clay voks.

Sådan undgår du fladt hår med en god clay voks

  1. Fordel clay voksen i hænderne og varm voksen lidt op ved at gnide håndfladerne mod hinanden. Sørg for at voksen kommer ind der hvor hvirvlen skal bearbejdes, altså ved hovedbunden.
  2. Den flade hånd kører vi ind i hvirvlen og fordeler dermed vores clay voks godt og jævnt i hele hvirvlen og dermed også hele vejen ind til hovedbunden.
  3. Resten af voksen fordeles i det resterende hår og på den måde kan man nemt og hurtigt skabe mere fylde og volumen i håret.

Et lille ekstra tip

Det er en god idé at bruge en clay voks, som er vandbaseret. Er din clay voks vandbaseret er det nemt at restyle håret i løbet af dagen, efter man har været i bad eller hvis man skulle løbe ind i en byge.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 17. december 2014.

Du vil måske også læse om...

TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...
Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

af Katja, skribent & frisør
Krøller et helt fantastiske. Perfekte krøller giver selvtillid af dimensioner! Der er dog ingen tvivl om, at...
Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

af Rikke, skribent & makeup artist
Den bedste foundation til netop din hud er grundlaget for den perfekte makeup. Uanset formålet - hverdag eller fest, kan...
Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...