Clay voks to the rescue

Cf
Camilla, frisør
17. december 2014 · Ca. 01 min læsning
Der er rigtigt mange der er kede af at deres hår klasker sammen i løbet af dagen. Grunden til at hår ofte kan klaske sammen er at produkterne man bruger eller har brugt er for fedtede, indeholder for meget silikone og på den måde tynger håret og får det til at klaske sammen. Dertil kommer det næste problem. Det er utroligt få, hvis overhovedet nogen, som er glade for den hvirvel de har på toppen af baghovedet. For at komme af med hvirvlen skal du ind og arbejde med en lækker clay voks.

Sådan undgår du fladt hår med en god clay voks

  1. Fordel clay voksen i hænderne og varm voksen lidt op ved at gnide håndfladerne mod hinanden. Sørg for at voksen kommer ind der hvor hvirvlen skal bearbejdes, altså ved hovedbunden.
  2. Den flade hånd kører vi ind i hvirvlen og fordeler dermed vores clay voks godt og jævnt i hele hvirvlen og dermed også hele vejen ind til hovedbunden.
  3. Resten af voksen fordeles i det resterende hår og på den måde kan man nemt og hurtigt skabe mere fylde og volumen i håret.
Ekstra tip Det er en god idé at bruge en clay voks, som er vandbaseret. Er din clay voks vandbaseret er det nemt at restyle håret i løbet af dagen, efter man har været i bad eller hvis man skulle løbe ind i en byge.
Du vil måske også læse om...
Indlæg

Top 4 øjenvippe serum, som er bedst i 2019

Øjenvippe serum har efterhånden erstattet diverse vippe extensions... [Læs mere]
Cf
Camilla, frisør
05. marts 2019 · Ca. 02 min læsning
Indlæg

Disse frisurer har hittet stort i 2018

Moden skifter konstant. Det samme gør hair-styles. I denne artikel... [Læs mere]
Cf
Camilla, frisør
27. november 2018 · Ca. 02 min læsning
Indlæg

Hårtab hos kvinder: Sådan stopper du med at fælde hår

Mange unge kvinder går i panik, når de konstaterer, at de fælder... [Læs mere]
Cf
Camilla, frisør
14. august 2018 · Ca. 05 min læsning