Cutrin BIO+ mod hovedbundsproblemer

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Cutrin BIO+ mod hovedbundsproblemer
Cutrin BIO+ produkterne er en serie af hårprodukter specielt egnet og designet til at afhjælpe hovedbundsproblemer. Bio+ kan være med til at afhjælpe skæl, kløe, tidlig hårtab og kraftig fældning af hår.

Derfor opstår skælproblemer

Skæl er et mere udbredt problem end de fleste faktisk tror. Skæl i hovedbunden plager de fleste verden over og kan behandles så man undgår hvide flager i håret. Skæl i hovedbunden kan opstå ved bl.a. ekstremt tør hovedbund, følsom hud og normal overfølsomhed. De fleste ved ikke at en tør hovedbund kan fremkaldes af kraftig shampoo og afblegning af håret. Er hovedbunden tør vil huden gå af i flager og dermed har man skæl i hovedbunden. Hvor der findes problemer findes der selvfølgelig også en løsning. Cutrin BIO+ produkterne er utroligt effektive og vil helt sikkert kunne være den afgørende faktor der afgør om du slipper af med dine hovedbundsproblemer eller ej. Cutrin Bio+ hårprodukterne holder fokus på problemet og afhjælper det. Cutrin BIO+ er delt op i forskellige kategorier, alt efter hvilke hovedbundsproblemer de afhjælper. BIO+ Active Shampoo og BIO+ Active Care er egnet til alle skælproblemer. BIO+ Peeling Mask er egnet til lindring af hovedbund med alvorlige skælproblemer. BIO+ Special Shampoo er en mildere og mere plejende shampoo til alle skælproblemer. BIO+ Balance Shampoo og BIO+ Balance Balsam er fugtgivende og plejende produkter som afhjælper en tør og sensitiv hovedbund. BIO+ Balance Moisturizer er en fugtgivende plejemaske til udbedring af ødelagt, tør og sensitiv hovedbund. BIO+ Stimulan Shampoo og BIO+ Stimulant Serum forebygger og hæmmer for tidlig hårtab, specielt målrettet mod mænd. BIO+ Energen Shampoo og BIO+ Energen Serum forebygger og hæmmer for tidlig hårtab, specielt målrettet mod kvinder. Cutrin BIO+
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 12. november 2009.