Derfor er Argan Olie så populært

Derfor er Argan Olie så populært

🥇Dagens tilbud på arganolie

GOSH Moroccan Hair Oil Argan Oil 50 ml

"GOSH Moroccan Hair Oil Argan Oil er en let og ikke fedtende olie, som kan bruges til alle hårtyper. Denne olie er beriget med en høj koncentration af naturligt arganolie og hørfrøolie, og bare..."

66 kr.
70 kr.
Argan olie er indenfor kort tid blevet ingrediens i de mest populære olier til håret. Olie til håret har ikke rigtigt været det store hit indtil for kort tid siden. Samtlige olier, som kommer på markedet fra de større brands, indeholder Argan olie. Argan olie er med tiden blevet en af de vigtigste ingredienser i de forskellige olier til håret, som lanceres på stribe fra de større producenter af hårprodukter. Dagens mode og tendens er at håret skal fremstå sundt, naturligt og ikke overstylet. Sagt på en anden måde gælder det om at få håret til at fremstå glansfuldt uden at være fedtet. Dette er netop effekten du opnår ved at anvende Argan olie.

Argan olie - historien bag…

Argan olie er en kostbar olie, som kan bruges til mange formål. Olien er nænsomt udvundet fra Argantræet. Argantræet er mester i overlevelse i den marokkanske ørken. Bladene på træet samler vand og gøres dermed til en lækkerbisken for gederne. Det meste af året viser træets krone, som i øvrigt kan nå en diameter på op til 14 meter, kun lidt eller ingen vækst. Under regnfulde perioder vækkes træet til live og producerer blade, blomster og frugter. Argantræets frugter er gule og minder mest af alt om en almindelig oliven. Inden i frugten er der en nød med en diameter på ca. 3 cm. Denne nød indeholder mellem 1 og 3 dråbeformere frø eller kerner, som er mindre end et almindeligt solsikkefrø. Det er disse dråbeformere frø, som indeholder den værdifulde olie – Argan olie.

Argan olie - effekten i håret

Argan olie øger hårets fleksibilitet og forebygger dermed spaltede spidser og knækkede hårstrå. Udover at have en effektiv virkning på selve hårstråene, dulmer Argan olie også en irriteret hovedbund. Argan olie er utrolig rig på Vitamin E, som er en meget kraftig antioxidant. Vitamin E tilfører hårstråene en dybdegående pleje. Argan olie reparer og genskaber tørre og ødelagte lokker med hjælp fra dette antioxidant.

Argan olie - forslag til anvendelse

Argan olie kan bruges til mange formål, selv til pleje af huden. Jeg har dog taget udgangspunkt i ønsket om at anvende olien i håret. Alt efter om man anvender Argan olie i et fugtigt eller tørt hår, vil virkningen være forskellig. Fordele ved, at anvende Argan olie i fugtigt hår: Reducerer tørretiden. Tilfører håret volumen såfremt det føntørres. Efterlader håret let, nemt at rede og ekstremt blødt. Samtidig øges glansen i håret. Fordele ved, at anvende Argan olie i tørt hår: Du opnår fuld kontrol over lokker, som normalt har en tendens til at kruse. Reducerer den daglige redning af håret. Håret efterlades blødt, rent og yderst fleksibelt. Argan olien tilfører også håret en utrolig og umiddelbar glans.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 18. februar 2015.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...