Dfi voks til håret? Få frisørens anbefaling!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Dfi voks til håret? Få frisørens anbefaling!

d:fi voks er efterhånden blevet en af de mere populære stylingprodukter på markedet. Der findes på nuværende tidspunkt 6 forskellige varianter af d:fi voks, men hvad er forskellen?!

d:fi voks til håret

Serien af d:fi voks er symbolet på y’oung. cool people’ konceptet, som bunder i frihed og kreativitet. Med d:fi voks ved hånden er det muligt at skabe sin helt egen stil og individuelle udtryk. Selve brandet er omgivet af attitude og kant, med opfordring til at udfordre sig selv og prøve lidt mere i hverdagen!

Der findes på nuværende tidspunkt 6 forskellige varianter af d:fi voks. Du får her et overblik over alle 6 varianter med hver deres unikke egenskaber – delt op efter holdfaktor. D:fi voks holdfaktor skalaen går fra 0 til 10, hvor 0 er svagest og 10 stærkest.

d:fi d:struct (den blå)

Holdfaktor 8 ud af 10 // Lækker og cremet voks

”express yourself. make your hair do what you want it to. matte finish, high hold.” Sådan beskrives d:fi d:struct af producenten. De rammer bestemt ikke helt ved siden af!

d:fi d:struct er en lækker voks med en cremet konsistens, som gør det ekstra nemt at anvende voksen i håret. Produktet tilfører håret et stærkt hold med en let og naturlig glans. Selve voksen dufter lækkert friskt, med en snært af ananas.

d:di d:struct indeholder kaktus ekstrakt, hvilket gør at håret fremstår ekstra blødt og smidigt. Du kan derfor nemt restyle håret i løbet af dagen. Endnu en ting der skiller sig ud ved netop denne d:fi voks er at den ikke er vandopløselig. Du behøver derfor ikke frygte, at håret klasker sammen og voksen begynder at løbe ned i nakken, når du bevæger dig udenfor i det danske vejr.

d:fi extreme cream (den grønne)

Holdfaktor 10 ud af 10 // Ekstremt stærkt hold med glans

D:fi extreme cream er den absolut stærkeste af de 6 d:fi voks varianter. Det er d:fi extreme cream du skal bruge hvis du ønsker et ekstrem stærkt hold med masser af glans. Produktet indeholder bivoks, som sikrer dig det stærke hold, samtidig med at du har fuld kontrol over lokkerne.

Er du til de helt vilde og ekstreme frisurer kan du ikke komme udenom d:fi extreme cream. Brug voksen til de frisurer, som du ved ingen anden voks kan klare!

D:fi extreme cream har en mild duft af ananas, som holder sig på den maskuline side af ’duftgrænsen’. Du får en blød og smidig d:fi voks der er utrolig nem at arbejde med. Varmen den lidt op i hænderne, fordel i håret og kreer de vildeste stylinger af håret!

d:fi d:sculpt (den lilla/lyserøde)

Holdfaktor 9 ud af 10 // Hård voks med stærkt hold og en let glans

D:fi d:sculpt er den absolut perfekte voks til dig, som elsker mud og clay voks . Ønsker du et pjusket look i kort eller langt hår er denne voks det ideelle produkt hertil. D:fi d:sculpt tilfører håret et stærkt hold med rig mulighed for at restyle håret og en let glans.

D:fi d:sculpt har en hård konsistens, hvilket gør at du bør opvarme den i håndfladerne inden den tilføres i håret. Brug håndflader og fingerspidser til at fordele voksen jævnt i hele håret. Med D:fi d:sculpt får du mulighed for at skabe de flotteste frisurer, med et pjusket og frækt look.

D:fi d:sculpt har en lækker og frisk duft af citrus, som adskiller netop denne d:fi voks fra de andre varianter i serien.

d:fi light wax (den gule)

Holdfaktor 5 ud af 10 // Medium hold med en let glans

d:fi light wax er den d:fi voks med det svageste hold, men derimod perfekt til meget andet! D:fi light wax har en konsistens, som er en let og fleksibel blanding, der bedst kan beskrives som en mellemting af stylingcreme og voks. Produktet tilfører håret et mildt og fleksibelt hold samtidig med at frisuren får tilført et glansfuldt look, som ligger tæt på grænsen til et smart wet look!

Voksen indeholder ekstrakt fra kaktus. Kaktus ekstrakten sikrer at håret forbliver elastisk og blødt.

d:fi d:tails (den lyseblå)

Holdfaktor 6 ud af 10 // Let hold med glans, glans og atter glans

D:fi d:tails er en klassisk og uundværlig pomade hvis man ønsker et smart og cool slikhår. Produktet tilfører håret en ekstrem blankt, glat og shiny look. D:fi d:tails er en pomade voks der er beregnet til at tilføre håret glans og dermed er fokus ikke på et stærkt hold. Ønsker du ekstra hold når du bruger d:fi d:tails pomaden bør du mikse den med en af de andre d:fi voks varianter.

Denne hårvoks indeholder glycerin. Glycerin sikrer at det enkelte hårstrå forbliver blødt samtidig med at det overordnede look er voluminøst og fyldigt.

Modsat de andre varianter i serien af d:fi voks, er d:fi d:tails vandopløselig og du kan derfor nemt få den ud af håret igen når dagen er omme.

d:fi heavy wax (den orange)

Holdfaktor 9 ud af 10 // Stærkt hold med meget glans

d:fi heavy wax er den d:fi voks i serien med det næstestærkeste hold. D:fi heavy wax giver din styling et stærkt hold uden at håret stivner fuldstændig og dermed gøres urokkeligt. Det at håret ikke stivner fuldstændig gør det muligt at restyle håret i løbet af dagen. D:fi heavy wax tilfører håret en strålende og flot glans.

d:fi heavy wax indeholder olie udvundet fra castor nødden. Olien sikrer et fyldigere og mere glansfuldt look i håret. Endnu en gennemgående og positiv ting ved d:fi voks generelt er at de ikke er vandopløselige. Du behøver derfor ikke frygte at d:fi heavy wax begynder at løbe ned af nakken når du går udenfor i det danske vejr.

d:fi heavy wax dufter dejligt af kold the, måske med masser af sukker i!?

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 17. februar 2015.