Disse hårfarver vil du møde i 2014

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Disse hårfarver vil du møde i 2014
Ønsker du at ændre din hårfarve i år? Så følg med i dette indlæg og find ud af hvilke hårfarvetendenser, der er de hotteste i 2014. Her guider Hair-Blog.dk dig til at finde ud af hvilken hårfarve, der vil fungere bedst til netop dig. Skuespillere, musikere, modeller etc. er ofte med helt i front, når det handler om hårmode, og derfor tager vi udgangspunkt i en række kendte kvinder, der viser hvordan du kan bære dette års frisurer og hårfarver, og hvad der passer godt til din hudtone og dit look.

Iskolde sølvtoner eller besnærende honning til de lyse lokker

1En modetendens, som vi helt sikkert kommer til at se mere til, er at blondiner går væk fra det varme, gyldne hår og bevæger sig mod det mere iskolde, næsten med sølvfarvede, grå nuancer. Et godt eksempel på sådan en hårfarve er, Julianne Hough. Hvis du har en forholdsvis lys hudtone, vil dette look passe perfekt til dig. Men det er ikke kun blondiner, der giver hårfarven en kølig nedtoning. Brunetter med en varm tone, herunder karamel eller gyldne toner er på vej mod de mere kolde og skarpe kastanjenuancer i 2014 – gerne med en iskold bruntonet farve. Den bedste nyhed her, er at det passer til de fleste hudtyper og toner. Er du blond, men tør ikke helt bevæge dig over i de kolde, sølvfarvede toner, kan du vælge at tilføje et strejf af honning i dit lyse hår. Det vil give håret nogle helt nye nuancer, som vil få dine lokker til at se super lækre ud.

Røde nuancer er søde, bløde og supersprøde

2 Enhver nuance af rød vil blive moderne i 2014. De sidste par år har farven faktisk været mere eller mindre ude af billedet, men nu er den vendt stærkt tilbage. Den gyldne farve med et strejf af fersken som fx Nicole Kidman har nu, kommer til at være et stort hit i de kommende sæsoner. Hvis du har en lys hudtone, så anvend en kølig, rød farve og hvis du har en mørk hudtone, vil en varmere rød være valget. En blød chokoladefarve vil også være et stort hit i 2014. Denne hårfarve vil se bedst ud hvis du har lys hud, men du har mangle muligheder. 3 Rosa guld har gjort et enormt comeback i modebranchen, og nu er denne farve også blevet moderne indenfor hårfarve. Der bliver fortalt, at denne farve er en forbedring af den daglige jordbærblond, hvilket skaber en rig og dybere nuance. Rachel McAdams har med stor succes piftet sine bløde røde krøller op med de skønne gyldne farver hele vejen igennem og det får hendes skønne grønne øjne til at funkle! Dette look fungerer godt for alle med en lys/medium hudfarve og passer virkelig godt til blå og grønne øjne.Mahogni er en farve der også vil blive et stort hit i 2014. Denne hårfarve vil passe perfekt til blegere hud. 4 Er du til hårfarver, der er lige til at spise, så prøv den søde karameltone, der også hitter i de kommende sæsoner. Kata Mara er gået fra at være brunette til mørkblond. Hendes valg af karamellignende toner passer perfekt til hendes lyse hud og med tre forskellige farver undertoner får håret et lækkert, naturligt og sofistikeret look. Husk altid at matche dine øjenbryn med den midterste tonefarve af dit hår. Hvis de bliver for mørke vil dette ikke se ligeså pænt og naturligt ud.

Fra mørk til lys

6 Har du lyst til at prøve noget helt nyt, så er et farveskift fra mørk til lys – eller omvendt – måske lige noget for dig. Kim Kardashians nye hårfarve er meget in lige nu. Dette er et nyt look, hvor hun er gået fra helt mørkhåret til en mere lys tone, som stadig går fra meget mørkt til meget lys. Dette giver hende et meget glamourøst look. En erfaren frisør vil skabe en skræddersyet base og en blond tone, som passer til netop din egen hudtone.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 05. september 2014.