Du kommer langt med lidt ekstra volumen på toppen!

Du kommer langt med lidt ekstra volumen på toppen!
For at variere frisuren og stylingen af dit hår i hverdagen er der en del forskellige muligheder. En ny frisure eller stil behøver ikke nødvendigvis at være tidskrævende eller vanskeligt. volumen-pa-toppen En mulighed for at skifte stil i hverdagen kunne være at skabe volumen i toppen af håret: Det er bedst hvis håret ikke er nyvasket, håret skal gerne være 2-3 dage ’gammelt’. Så vask håret én dag og næste dag kan du skabe volumen i toppen! - Start med at del håret i en midterskilning foran og derefter i to sektioner bagpå. Løft et par lokker op fra baghovedet og brug en touperingskam til at let at toupere håret ned på hovedbunden. - Kør kammen igennem håret, under de touperede sektioner. Men brug ikke for meget tid på siderne da vi til denne styling ønsker mest volumen – i toppen! - Tag en bred hårbørste og børst forsigtigt overfladen af det touperede hår for at skabe en pænere overflade. Husk at det voluminøse hår skal holdes på toppen som et gevir. Undgå at hive for meget håret i det toupere hår med pladebørsten da det blot vil udrede touperingen. - Træk herefter alt håret bagover og fæstn det i nakken med et par hårklemmer eller hårnåle. Du kan variere frisuren og den nye stil ved at toupere andre sektioner af håret og fæstne det touperede hår andre steder på hovedet. Hvis du ønsker mere volumen i håret kan du blot toupere hår lidt ekstra. Når håret sidder præcis som du ønsker det er det nemt at fiksere frisuren med lidt hårlak. Du kan også variere frisuren ved at bytte om på siden hvori du laver skilningen. Træk håret bagover og fæstn det touperede hår med et flot hårspænde. Det er også muligt at fæstne det touperede hår på siden af hovedet eller måske i panden? Man kan aldrig få for mange fletninger så mix frisuren med lidt fletninger der ligger i kanten af touperingen eller måske igennem… Kun fantasien sætter grænser for hvilke stylingmuligheder du kan opnå når du touperer håret.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 1. november 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...