EOS læbepomade. Økologisk læbepomade fra EOS.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
EOS læbepomade. Økologisk læbepomade fra EOS.
EOS læbepomade er på kort tid blevet en af de absolut mest efterspurgte læbepomader på markedet. EOS læbepomaderne skiller sig ud fra mængden ved og være 95 % økologisk og 100 % naturlig. EOS læbepomade har selvfølgelig også alle de gavnlige egenskaber, som en læbepomade nu engang har.

EOS læbepomade. Skønne og velplejede læber.

EOS læbepomade er en ren bombe med gavnlige ingredienser, som gør det muligt for dig og opnå bløde og yderst velplejede læber. EOS læbepomade har et smart og kækt design, som gør dem utroligt trendy og smarte. EOS læbepomade består af 95 % økologiske ingredienser og er selvfølgelig 100 % naturlige. På ingredienslisten finder man antioxidanter, E-vitamin, beroligende sheasmør og jojobaolie. EOS læbepomade sikrer altid sunde og bløde læber. I øvrigt var netop EOS læbepomaderne nomineret til årets design ved Danish Beauty Awards i 2010.

EOS læbepomade. Lidt udover det sædvanlige.

EOS læbepomade kommer i en innovativ og yderst smart indpakning, som vil få enhver veninde til og spørge hvad det er du har der på bordet eller i håndtasken. Læbepomaden åbnes nemt ved blot og skrue den øverste del af låget af og derefter er der fri adgang til den lækre EOS læbepomade. EOS læbepomade er blot en ud af en række lækre plejeprodukter fra EOS. Det er også muligt og finde EOS barbercreme, som er specielt egnet til kvinder.

EOS læbepomade. Derfor.

  • 100 % naturlig og certificeret økologisk af USDA
  • Lavet med 95 % certificerede økologiske ingredienser
  • Fri for petroleum og parabener
  • Revolutionerende design
  • Soft-touch emballage med twist låg i friske farver

EOS læbepomade. Hovedingredienser.

  • Jojobaolie - giver langvarig fugtighed
  • Sheasmør - blødgør og plejer
  • E Vitamin - antioxidant beskytter, beroliger og plejer

EOS læbepomade. Kun 69,-

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 07. maj 2012.