Er det muligt at vågne op med et flot hår?

Er det muligt at vågne op med et flot hår?
Q: Jeg har næsten aldrig tid til at gå i bad om morgenen og jeg gør det derfor dagen før. Men så ender jeg altid ud med hestehale eller hue - er det muligt at vågne op med et gå-ud-af-døren-hår? A: Alt er muligt! Har du børn som skal vækkes og gøres klar - eller måske blot en travl morgen, kender du helt sikkert til problemet med ikke og have tid til, at gå i bad om morgenen. Men selvfølgelig er det muligt at vågne op med et flot og smart hår så du slipper for at dække håret til eller den klassiske hestehale.

Før du lægger dig til at sove...

#1: Når børnene er lagt i seng eller programmerne i fjernsynet er begyndt at kede dig kan du ligeså godt gå i bad. Vask håret med en lækker shampoo og balsam for derefter at føntørre håret. #2: Glat hele hårpragten igennem med dit glattejern. Husk at håret skal være helt tørt før du begynder at glatte det. Hvis det ikke er helt tørt vil du opleve at håret sprækker og bliver ødelagt. Så vær sikker på at håret er helt tørt før du begynder at glatte håret.

Når du sover...

#3: Sov altid på en hovedpude med silkebetræk for at undgå at der skabes statisk elektricitet i hårpragten. Dette vil blot få håret til at stå ud til alle sider og være absolut uregerligt næste morgen! Du kan også sætte håret op i en stram hestehale for at holde toppen af håret så flad som muligt. Hvis du har kort til eller halvlangt hår, men ikke nok til en hestehale skal du holde fast i håret og lægge hovedet ned. Det vigtigste er at du ikke ligger ovenpå størstedelen af håret med hovedet. Sov enten på siden eller på ryggen og undgå at bevæg dig for meget rundt når du sover. Hvis du ligger stille natten lang vil du heller ikke opleve de irriterende bump og strithår som kan komme frem i løbet af natten!

Om morgenen...

#4: Når du vågner kan du blot nøjes med at køre en kam igennem håret og hvis enderne, mod forventning, skulle være lidt uregerlige kan du blot glatte enderne på ny. Hertil kan du altid nemt og hurtigt skabe volumen i håret blot ved hjælp af lidt hårspray med et godt hold. Følg ovenstående tips og du vil kunne møde op på arbejde, i skole eller andre steder med et flot og smukt hår uden at det behøver være opsat i en hestehale!
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 19. januar 2010.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...