Få kontrol over krøllerne!

Få kontrol over krøllerne!

🥇Dagens tilbud på krøllecreme

-70%

TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml

"TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier er en let fiberagtig creme der forstærker din naturlige struktur på håret. Den giver hold og kontrol, da den definerer dine krøl og fald i håret..."

63 kr.
205 kr.
De fleste misunder de flotte bløde og prinsesselignende krøller som nogen er så heldige at have fra fødslen mens de selv for det meste hader dem. De glathårede sukker af misundelse over krøllerne de krølhårede har, og omvendt. De fleste er ikke tilfredse med deres naturlige hår og ønsker altid det modsatte. De krølhårede er for det meste ikke tilfredse med at deres hår hverken kan redes eller sættes som de ønsker det. Vi giver her de heldige, med krøller, et par tips til hvordan I styrer dem bedst muligt.styr-pa-krollerne 1. Når man har krøller bør man bruge en let shampoo, gerne en som er specielt egent til krøllet hår. Bruger du balsam i krøllet hår ved du formentligt allerede at det er uundværligt hvis du ønsker at undgå tørt og ustyrligt hår. Husk at masser håret forsigtigt med fingrene når balsam produktet tilføres. Husk at du aldrig må bruge en kam til at fordele hverken balsam eller shampoo i håret. 2. Selvom man normalt anbefaler ikke at rede håret når det er vådt er det en god måde at styre de naturlige krøller på. Når du reder håret imens det er vådt har det ikke taget form endnu og du vil derfor ikke rede krøllerne ud. Når håret redes imens det er vådt vil håret samle sig i tykke flotte krøllede tottet. Kram håret tørt med et håndklæde, altså ikke hiv og flå i håret! Er du for voldsom med håndklædet under tørringen af håret vil krøllerne blive skilt af og håret bliver helt ustyrligt. 3. Ønsker du at style håret er en gele specielt egnet til krøllet hår lige sagen. Fordel gele produktet i håndfladerne og kast håret fremover så det hænger frit ned foran dig. Fordel gele produkt fra nakke og hårbund ud i hårspidserne. Det er igen her vigtigt at du krammer gele produktet forsigtigt når det tilføres så krøllerne bevares og ikke hives ud. 4. Har du en softstyler som er specielt egnet til krøllet hår er den ideel til at tørre håret med. En Softstyler, også kaldet en diffuser, er et mundstykke som sættes på føntørrens udblæsningsåbning. Softstyleren tørrer håret indefra og ud. Husk også her at kramme håret, samtidig med at det tørres, med den anden hånd. Sørg for at krøllerne løftes op på softstyleren og ikke hives i. 5. Når du har den ønskede styling kan en fleksibel eller glans hårspray være et ideelt finishprodukt. Spray hårsprayen ind i hårrødderne og tilfør frisuren fylde og volumen. Det værste er en flad top og krøl forneden, det ligner et afdanket permanentet hår. Nu har du 5 tips til hvordan du styrer krøllerne, hvis du har været så heldig at være født med dem. Du kan nu skabe bløde og fyldige krøller uden de stritter eller kruser. Sæt håret op, lad det hænge løst eller style det på en 3. måde. Nu har du kontrollen over krøllerne!
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 1. oktober 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...