Frisørens 3 måder hvorpå man kan fake sig til et tykt hår!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Frisørens 3 måder hvorpå man kan fake sig til et tykt hår!

Fake the look...

Skandinaviske kvinder har ofte fint hår og det er ikke altid lige nemt når man ønsker et fyldigt look på toppen. Er du en af dem, som har et fint Skandinavisk hår - bør du læse med her på Hair-Blog.dk. Få her 3 tips til hvad du bør undgå når du styler håret - hvis du ikke ønsker, at håret fremstår endnu mere tyndt. Læs nedefor og få 3 tips til hvordan du kan fake et tykt hår!

Du glemmer volumengivende hårprodukter!

Hvis du hverken anvender en hårpudder der giver volumen eller tørshampoo ved dine hårrødder, går du glip af en god og nem måde, at skabe mere volumen i dit hår. Jo mere volumen på toppen - des mindre tyndt ser dit hår ud.

Du bruger for meget balsam og hårkur

I andre indlæg her på Hair-Blog.dk vil du kunne læse, at man 'altid' bør huske balsam og hårkur hvis man ønsker et sundt og flot hår. Det er dog ikke altid, at det lige passer ind i det ønskede look... Glemmer du, at skylle al balsam og hårkur ud af lokkerne, inden du er færdig i badet, tynges håret, der derfor kommer til, at fremstå fladere og tyndere. HVIS du endelig ønsker, at anvende balsam og hårkur i fint hår bør du sikre dig, at produktet er skyllet helt ud af håret. Tilfør eventuelt kun balsam og hårkur i længderne og ikke ved hårrødderne...

Du bruger et glattejern

Generelt set får glattejernet håret til, at fremstå lidt tyndere, mere glat og smooth - specielt hvis du glatter enderne og håret derfor er helt lige ned. Prøv i stedet, at glatte håret 'ind mod hovedet' for, at give et mere voluminøst look. Twist blot glattejernet en smule og glat som du ellers ville gøre det.

Sådan - nu ved du præcis hvordan, at du kan fake et tykt hår. Enjoy!

EKSTRA TIP! Invester i et mini crepejern og brug dette til, at skabe lidt volumen ved hårrødderne. Crepe de første 1-2 cm af håret - fra hovedbunden - og nyd et voluminøst look. Lås evt. dit look fast med en hårpudder og hårspray!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 18. november 2014.